Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanırım benim yumurtlama devam ediyor

evet canım bugünü ve sonraki 3 günü değerlendir canım sonrasında adete kadar gün aşırı devam et.

Kızlar çakılır otuda olurmu nasıl demlenşyor nasıl içiliyor bilginiz varmı? Suyu kadar etkilimidir acaba

suyu daha etkili canım

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler eşimde iler hareket sayısı çok düşük zaten bunu deneyeceğim

rica ederim canım . Hareket promlemi varsa keçiboynuzu özü havuç suyu ve ısırgan otu çayı tüketsin eşin canım .Nohut yemeği , bol bol kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği , vitamin komlex l-arginindi sanırıö ve Koenzim Q 10 canın çok faydalı . Ve bol bol kabak çekirdeği.

Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendiriyorsunuz ya. Ben yumurtlamadan beri 5 gündür üst üste değerlendiriyorum:) yeterlimi acaba :)
.
Yeter canım adete kadar gün aşırı devaö etmelisin .

Düşükten sonra kolay gebelik olduğunu ilk defa duydum bir problem varki düşük oluyo şahsen bende düşük yaptıktan sonra sorunlarım ortaya çıktı

Bende sizin gibi
Canım yaşadığın lekelenme ovulasyon lekelenmesi bazı insanlarda yumurtama zamanı yaşanır normaldir ve yumurtlama belirtisidir . Bıgünleri bol bol değerlendir canım. Allah nasip etsin kuzum en kısa zamanda .
Bende sizin gibi biliyordum ama polip kaynaklı olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şimdi öyle lekelenmeler yok artık tekrar ederse polip yeniden oluşmuştur

Bende sizin gibi

Bende sizin gibi biliyordum ama polip kaynaklı olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şimdi öyle lekelenmeler yok artık tekrar ederse polip yeniden oluşmuştur
Aaa o konuda hiçbir bilgim yok canım inan . Teşekkür ederim aydınlattığın için . Çok geçmiş olsun sizede .

Can sağlığı olsun da gerisi gelir inşallah

Canım günde 3 kez aç karnına bir çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu üstünüde normal su koyup içiyorsun . Bazıları sek bir kahve fincanı içiyormuş.
Ben böyle yaptım o ay estradiol e 2 hormonun pik yaptı bence çok abartmadan içmek lazım şu an sadece eşim kullanıyor günde 1 kez

Slm kızlar bende 3 aşılama yaptırdım malesef negatif hepsi geçen ay tüp bebeğe başlayacaktık evrak hazırlığını falan da yaptık fakat virüsten dolayı gidemedik kaldı tüp bebek işi adet tarihim 19 Nisa’n dı fakat hal hasta olmadım bir yanım saçma saçma ümitlenme diyor fakat bir yanımda belki bu defa oldu diye sevindiriyor kafam karışık hiç bir belirti Yok canım sıkılıyor öfffffffff

İnşallah dualarım seninle meleğin gelmiştir annesine sıkı sıkı tutunmuştur

Düşükten sonra kolay gebelik olduğunu ilk defa duydum bir problem varki düşük oluyo şahsen bende düşük yaptıktan sonra sorunlarım ortaya çıktı
Olurmu canım düşükten sonra tüm tanıdıklarım vede konuştuklarım hamile kalmış.annem ablam kız kardeşim buna dahil.ama bizde hiçbir problem çıkmadı genetik testler ve pıhtılaşmadan tut tüm testleri yapmıştık.üç doktora gittim Hepsi doğal seleksiyon dedi.sizde nasıl bir sorun çıktı düşükten sonra?

Can sağlığı olsun da gerisi gelir inşallah
İnşallah zaten hep öyle diyorum sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ama bu ay çok canım yandı çok umutluydum çünkü...oturup ilkkez ağladım ki düşük yaptığımda ağlamıştım en son.sanırım bebeğimi kaybettikten sonra daha çok çocuk isteği arttı bundan dolayı olabilir yaşadıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…