Aynen öyle eşim de diyor bana profesör oldun iyiceOzaman bende gün aşırı yapim bundan sonra :) arkadaşa ovülasyon testi alamadım diyorum o ne diyor. Tabi ilk denemede hamile kalınca bilmemesi çok normal biz herşeyi öğrendik valla :)
Hayırlısı yarın test yapıcamOo ozaman kesin var bişeyler
Hayırlısı olsun canım varsa nasipte zaten olurSelam kuzular ben test yapamadım malesef koyde kaldık. Yarınn nasipse nasılsınız görüşmeye li
Kızlar sanırım benim yumurtlama devam ediyor☺
Kızlar çakılır otuda olurmu nasıl demlenşyor nasıl içiliyor bilginiz varmı? Suyu kadar etkilimidir acaba
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler eşimde iler hareket sayısı çok düşük zaten bunu deneyeceğim
.Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendiriyorsunuz ya. Ben yumurtlamadan beri 5 gündür üst üste değerlendiriyorum:) yeterlimi acaba :)
İnşallah bebiş yoldadır canım .4 gün gecikti canım
Düşükten sonra kolay gebelik olduğunu ilk defa duydum bir problem varki düşük oluyo şahsen bende düşük yaptıktan sonra sorunlarım ortaya çıktıKızlar bugün günümdü ve tabikisi gene hevesim kursağımda kaldı kırmızıları gördümbu nasıl iş anlamadım güya düşükten sonra kolay gebelik oluyormuş hepsi yalan vakti zamanı nezamansa ozaman.ben çok yoruldum ya millet pata pata doğuruyor benim çevremde henüz zorlananı görmedim.buda bizim imtihanımızmış
Bende sizin gibi biliyordum ama polip kaynaklı olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şimdi öyle lekelenmeler yok artık tekrar ederse polip yeniden oluşmuşturCanım yaşadığın lekelenme ovulasyon lekelenmesi bazı insanlarda yumurtama zamanı yaşanır normaldir ve yumurtlama belirtisidir . Bıgünleri bol bol değerlendir canım. Allah nasip etsin kuzum en kısa zamanda .
Aaa o konuda hiçbir bilgim yok canım inan . Teşekkür ederim aydınlattığın için . Çok geçmiş olsun sizede .Bende sizin gibi
Bende sizin gibi biliyordum ama polip kaynaklı olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şimdi öyle lekelenmeler yok artık tekrar ederse polip yeniden oluşmuştur
Can sağlığı olsun da gerisi gelir inşallahKızlar bugün günümdü ve tabikisi gene hevesim kursağımda kaldı kırmızıları gördümbu nasıl iş anlamadım güya düşükten sonra kolay gebelik oluyormuş hepsi yalan vakti zamanı nezamansa ozaman.ben çok yoruldum ya millet pata pata doğuruyor benim çevremde henüz zorlananı görmedim.buda bizim imtihanımızmış
Canım verdiğin bilgiler süper çok teşekkürlerİnşallah bebiş yoldadır canım .
Ben böyle yaptım o ay estradiol e 2 hormonun pik yaptı bence çok abartmadan içmek lazım şu an sadece eşim kullanıyor günde 1 kezCanım günde 3 kez aç karnına bir çay bardağının üçte biri kadar çakşır suyu üstünüde normal su koyup içiyorsun . Bazıları sek bir kahve fincanı içiyormuş.
İnşallah dualarım seninle meleğin gelmiştir annesine sıkı sıkı tutunmuşturSlm kızlar bende 3 aşılama yaptırdım malesef negatif hepsi geçen ay tüp bebeğe başlayacaktık evrak hazırlığını falan da yaptık fakat virüsten dolayı gidemedik kaldı tüp bebek işi adet tarihim 19 Nisa’n dı fakat hal hasta olmadım bir yanım saçma saçma ümitlenme diyor fakat bir yanımda belki bu defa oldu diye sevindiriyor kafam karışık hiç bir belirti Yok canım sıkılıyor öfffffffff
İnşallahİnşallah dualarım seninle meleğin gelmiştir annesine sıkı sıkı tutunmuştur
Çok zor canım ya benimde bir yıl oldu ama yaş sınırda yoksa sabredecem biraz daha ya bu aydan çok umutluydum olmayınca dünya başıma yıkıldı.Allahım bizi bebeksiz bırakmasın neolurBende senin gibi düşünmüştüm ama 7 ay oldu hala tık yok
Olurmu canım düşükten sonra tüm tanıdıklarım vede konuştuklarım hamile kalmış.annem ablam kız kardeşim buna dahil.ama bizde hiçbir problem çıkmadı genetik testler ve pıhtılaşmadan tut tüm testleri yapmıştık.üç doktora gittim Hepsi doğal seleksiyon dedi.sizde nasıl bir sorun çıktı düşükten sonra?Düşükten sonra kolay gebelik olduğunu ilk defa duydum bir problem varki düşük oluyo şahsen bende düşük yaptıktan sonra sorunlarım ortaya çıktı
İnşallah zaten hep öyle diyorum sabrediyorum vardır bir hayır diyorum ama bu ay çok canım yandı çok umutluydum çünkü...oturup ilkkez ağladım ki düşük yaptığımda ağlamıştım en son.sanırım bebeğimi kaybettikten sonra daha çok çocuk isteği arttı bundan dolayı olabilir yaşadıklarımCan sağlığı olsun da gerisi gelir inşallah
Ya canım hadi inşallah hamilesindir bari ne olur aranızdan gebeler çıksın bu bize umut olsun.Allahım tez vakitte bebişleri getirsin bu topiğe peşi sıraHayırlısı yarın test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?