Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor canım ya benimde bir yıl oldu ama yaş sınırda yoksa sabredecem biraz daha ya bu aydan çok umutluydum olmayınca dünya başıma yıkıldı.Allahım bizi bebeksiz bırakmasın neolur

Dünyan başına yıkılmasın düşünme öyle. Hayırlısı buymuş deyip önümüze bakacağız. Sağlıkla gelsin. Demekki daha zamanı varmış

Dünyan başına yıkılmasın düşünme öyle. Hayırlısı buymuş deyip önümüze bakacağız. Sağlıkla gelsin. Demekki daha zamanı varmış
Ya kesinlikle çok haklısın ilkkez bukadar gardım düştü. Tüp bebek sürecine girecem diye çok stresliyim. Tüp bebek süreci çok kolay bir süreç değil orda bu çektiğin stresin on katı fazlasını çekiyor insan çekilen acılada cabası. İğneler ilaçlar benim vücudum tölere etmiyo ilaçları. Akabinde zaten olumsuz sonuçlanmışsada ayrı bir hüsran. Ama doktorlarımın söylediği zaman kaybetmeden denemem gerektiği. Benim yoksa kendiliğimden gebeliğimde gerçekleşti düşükle sonuçlandı iki aylık iken ayrıca bir başarısız tüp bebek denemem oldu. Gene güçlü durdum hep. Ama her geçen ay biraz daha umudumu yitiriyorum. Ben malesef zamnla yarışıyorum... bekleme gibi keşke bir lüksüm olabilseydi

Kızlar Femara ilaç kullanıp hamile kalan duydunuzmu? Bu ilaç nasıl etkisi var mı?

Rahim yapışıklığı oluştu. tüpler tıkandı hsg esnasında açtılar 4 kere. 6 kere histereskopi ameliyatı. 2 polip ameliyatı. sonra 1 tüp bebek denemesi

Rahim yapışıklığı oluştu. tüpler tıkandı hsg esnasında açtılar 4 kere. 6 kere histereskopi ameliyatı. 2 polip ameliyatı. sonra 1 tüp bebek denemesi
Çok geçmiş olsun inşallah... bunlar düşükten sonramı oldu ben düşükten önce tahim glimi çekmiştim tüpler açıktı aytrıca temizdi am şimdi nasıl olmuş bilemiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah... bunlar düşükten sonramı oldu ben düşükten önce tahim glimi çekmiştim tüpler açıktı aytrıca temizdi am şimdi nasıl olmuş bilemiyorum
Her şey hsg değişik her ameliyat sonuçları farklı seyretti umarım benim gibi ugraştırıcı şeyleri kimse yaşamasın çok zor

Merhabalar benimde negatif bir tüp bebek tedavim oldu. Şuan bende beklemedeyim. Vitaminlerimi kullanıyorum önümüzdeki tedavim için. Kendinize dikkat edin.

Bat 22 nisandı. Günüm şaşmadı regl oldum. Şu virüs geçsin 2. Tüp bebeği yaptırcam. Umut işte belki tedavisiz olur diye bekliyorum yinede.

Bat 22 nisandı. Günüm şaşmadı regl oldum. Şu virüs geçsin 2. Tüp bebeği yaptırcam. Umut işte belki tedavisiz olur diye bekliyorum yinede.
inşallah gerek kalmadan gelir sürpriz yapay bebek yoksa reglin zamanında gelmesi Dr iyi bir şey canım moralini yüksek tut

Dikkatim dağılsın diye dizi izliyorum ben de güya beni üzecek şeylerden kaçıyorum ama bakıyorum esas oğlanla kıza ağlıyorum hem de hikaye olduğunu bildiğim halde yani her gün ağlıyorum desem abartmış olmam ☺ Aslında bunlar bastırılmış duyguların dışa vurumu ağlamak iyi geliyorsa ağla ama kendini kahretme eve kedi mi alsak diye düşünüyorum onun mırıltıları insana şifa oluyor diye duydum

Aynen bende şubatta transfer olmuştu 2.virüs bitince umarım gerek kalmadan kendiliğinden olur iğnelerin 2 ay daha etkisi olduğunu söylediler o yüzden dinlendirme veriyorlarmış

Bende senin gibi düşünmüştüm ama 7 ay oldu hala tık yok
Sabır kızlar sabır... Fit mutlu anne canım yanlış mı hatırlıyorum sen de düşük sonrası gebe kalmıştın yanlışsa düzelt lütfen kusura bakma

Aynen canım evde tüm uğraşları yapıyorum ama zamanın geçmesi bile beni üzüyor...yaş sınırda çünkükedi değilde bende kuş almayı düşünmüyor değilim. Makale felan yazayım diyorum kafa çok farklı yerlerde.eskiden olsa ne hayaller kurardım şimdiki hayellerim ise çok farklı yerlerde....çok güçlü duruyorum bakıldığında oysaki içimde ne fırtınalar kopuyor

Çok zor canım ya benimde bir yıl oldu ama yaş sınırda yoksa sabredecem biraz daha ya bu aydan çok umutluydum olmayınca dünya başıma yıkıldı.Allahım bizi bebeksiz bırakmasın neolur
Canım Allah büyük hemen öyle yıkılma inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir sana Rabbimüzme kendini benim yaş 39 ama inanıyorum olacak evlatlarımız bizimde umutlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…