- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
aminn kuzum aminn hiçbir kadını evlat hasretiyle sınamasın Rabbiminşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ya merek ettim aslında nasıl olacak diye bu kadar koyu çıkınca şaşırdım ovulasyon testinden hamile olduğunu anlayan da olmuş öyle diyince atayım dedimHadi ordannn adet günü ovulasyon testi niye yapasın
Aminaminn kuzum aminn hiçbir kadını evlat hasretiyle sınamasın Rabbim
Olabilir valla ama bunu t çizgisi o koyu olan taraf mı? Gebelik testin yok mu?Ya merek ettim aslında nasıl olacak diye bu kadar koyu çıkınca şaşırdım ovulasyon testinden hamile olduğunu anlayan da olmuş öyle diyince atayım dedim
Ben günde 1 tane kullandım bide bal polen arısütü karışımı kullandım eğriçayır markası.hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıcakla alırasınız kucağınıza bende ınofolic combi kullanmak istiyorum mavisinden mi kullandınuz birde günde kaçtane kullandınız
İnşallah gebelik habercisidir hcg testini nezaman yapacaksın canımYa merek ettim aslında nasıl olacak diye bu kadar koyu çıkınca şaşırdım ovulasyon testinden hamile olduğunu anlayan da olmuş öyle diyince atayım dedim
Bizede ilk iki yıl hiç sorun yok sebepsiz infertelite dediler eşimin sperm sonucuda çok iyi çıkmıştı belkise bende histereskopi işe yaradı bide inofolic combi eşimde keçiboynuzu özü yedi her sabah sperm sonucu iyi olmasına rağmen
Kız bişey diycem harbi t patlıyor ya hadi inşallah allhım nasip etsin bak amin dedim ezan okundu çok amin allahım
Gebelik testi var aslında ama ovulasyon testi aldığım zaman yanında gelmişti oda nu şekilde çubuk test yapsam mı bilemedim bi kaç gün daha geçsin kız öyle bişey varsa eşime sürpriz olsun istiyorum yoksa dayanamam söylerimOlabilir valla ama bunu t çizgisi o koyu olan taraf mı? Gebelik testin yok mu?
Duygularımla oynadığının farkında mısın? Küstüm Kız hevesim.kursağımda kaldı
Tamam kuzum inşallah vardır ama bunu o en koyu kısmı mı t çizgisi?Gebelik testi var aslında ama ovulasyon testi aldığım zaman yanında gelmişti oda nu şekilde çubuk test yapsam mı bilemedim bi kaç gün daha geçsin kız öyle bişey varsa eşime sürpriz olsun istiyorum yoksa dayanamam söylerim
yap yap bence regl gecikmesine rağmen ovulasyon böyle gösteriyorsa var benceGebelik testi var aslında ama ovulasyon testi aldığım zaman yanında gelmişti oda nu şekilde çubuk test yapsam mı bilemedim bi kaç gün daha geçsin kız öyle bişey varsa eşime sürpriz olsun istiyorum yoksa dayanamam söylerim
İnşallah cnm bilmiyorum ki yapsam belli olur muİnşallah gebelik habercisidir hcg testini nezaman yapacaksın canım
Tutamam içimde diyoyap yap bence regl gecikmesine rağmen ovulasyon böyle gösteriyorsa var bence
Yaa inşallah canımyap yap bence regl gecikmesine rağmen ovulasyon böyle gösteriyorsa var bence
Kız valla benim ovu böyle çıksa şimdiye yapmıştım ay inşallah ya sende verirsin güzel haberiİnşallah cnm bilmiyorum ki yapsam belli olur mu
En kısa zamanda yapayım o zamanTutamam içimde diyobizi düşünmüyor zalım, hep koca hep koca
Yap tabi zalım seni
En kısa zamanda yapayım o zaman
Yaa inşallah canım bnde sabırsızlandım şimdiKız valla benim ovu böyle çıksa şimdiye yapmıştım ay inşallah ya sende verirsin güzel haberi
ama ovulasyon kolay kolay böyle göstermez kiTutamam içimde diyobizi düşünmüyor zalım, hep koca hep koca
Bencede var eğer fazladan testin varsa yapa bilirsin tabi bizde meraklı melehatlar
kuzum eğer ovulasyon günün değil aksine regl olma gününse geçmişse vardır bence tabi yine umud verip hüsrana uğramanı istemeyizYaa inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?