- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Belirli bir sorun var mı canım?tşk ederim hoşbuldum :) inşallah canım gelmz ama gelicek gibi bu ay yumurtlama günlerini pek değerlendiremedim netten alıcaktım ama regl olursam aktardan alayım bari
Sağol canım teşekkürler hiç beklemiyordum vallahiYa bu gün ne güzel bi gün ya maşallah bereketi olsun inşallah gözün aydın canım hayırlı olsun
hayır canım hormonlarım düzenli geçen yazmıştım ekim ayında bebeğimi kaybettim 6 aylık korunma sürem vardı o bitti şimdi tekrardan hamile kalmak isityotum ama beklemek çok zor geliyor artık biran önce birşeyler yapmak istiyorumBelirli bir sorun var mı canım?
Üzüldüm kuzum bebeğin için inşallah çok beklemeden yine güzel haber alırsınhayır canım hormonlarım düzenli geçen yazmıştım ekim ayında bebeğimi kaybettim 6 aylık korunma sürem vardı o bitti şimdi tekrardan hamile kalmak isityotum ama beklemek çok zor geliyor artık biran önce birşeyler yapmak istiyorum
Olucak canım olucak ben hiç inanmayarak yaptım testleri yine negatif diye ama çift çizgi şok oldumGünaydın kızlartam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun
İnşallah öyledir canım ben regl olmadım daha 3 gün sonra eşimin doğum günü bide
Kızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırımHoşgeldin canımYarın bat gelmez de bebiş gelir inşallah
Folik asiti ne için kullanacaksın canım? Sadece folik asit desteği olsun diyeyse daha uygun olanları var, inofolic combi içinde yumurta geliştirici madde var ve epey pahalı.
Hayıt suyunu da aktardan alabilirsin o tarif eder zaten nasıl kullanacağını
Ne güzel sürpriz olur kuzumİnşallah öyledir canım ben regl olmadım daha 3 gün sonra eşimin doğum günü bide
Evet yumurtlama açısından epey işe yarıyor canımKızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırım
Canım testi tekrarladın mıTeşekkürler canım. Yarın tekrarlayacağım ben de bakalım.
Olucak canım olucak ben hiç inanmayarak yaptım testleri yine negatif diye ama çift çizgi şok oldumbekleyen herkesin olucak inşallah
Günaydın inşallah Amin,,Günaydın bal kızlar bugün günümüz hamile haberleriyle dolsun inşallah
Ne güzel sürpriz olur kuzumgelişmeleri yaz Ne güzel sürpriz olur kuzumgelişmeleri yaz mutlaka
Evet çok güzel olur gerçektenyazarım tabiki cnm inşallah
İnan ben 3, 5 yıl ığraştım 2 yılın sonunda gebelik oldu tam tüp bebek yaptırıcakken ama 9 haftalık kalbi durdu sonra kürtajdan 1 yıl geçti yapışıklık çıktı 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı şimdi hamileyim allah herkese bu süreçte güç kuvvet versinİnşallah canım isteyen herkese böyle sürpriz olsuntek çözüm tüp bebek diyordum burda yeni annelerimizi görene kadar
Canım infolic combi yi doktor verdi ve nasıl kullandın 30 gün mü içtin bu ay inşallah bebişim gelirKızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırım
Hadi hadi at testiKızlar şimdi yaptım böyle çıktı normalde adet günüm
Yapamadım bir türlü nasıl atacamHadi hadi at testi
Bak canım bu fotoğraf simgesine tıklaYapamadım bir türlü nasıl atacam
İnan ben 3, 5 yıl ığraştım 2 yılın sonunda gebelik oldu tam tüp bebek yaptırıcakken ama 9 haftalık kalbi durdu sonra kürtajdan 1 yıl geçti yapışıklık çıktı 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı şimdi hamileyim allah herkese bu süreçte güç kuvvet versinSenin problem var mıydı ?
Tıklıyamıyorum üstüne olmuyorBak canım bu fotoğraf simgesine tıkla
Eki Görüntüle 2626572
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?