Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüldüm kuzum bebeğin için inşallah çok beklemeden yine güzel haber alırsın

Olucak canım olucak ben hiç inanmayarak yaptım testleri yine negatif diye ama çift çizgi şok oldum bekleyen herkesin olucak inşallah

Kızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırım

İnşallah canım isteyen herkese böyle sürpriz olsun tek çözüm tüp bebek diyordum burda yeni annelerimizi görene kadar
İnan ben 3, 5 yıl ığraştım 2 yılın sonunda gebelik oldu tam tüp bebek yaptırıcakken ama 9 haftalık kalbi durdu sonra kürtajdan 1 yıl geçti yapışıklık çıktı 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı şimdi hamileyim allah herkese bu süreçte güç kuvvet versin Senin problem var mıydı ?

Amin canım , bir an ne diyeceğimi bilemedim ama sonucu güzel olmuş en azından . Benim problem yok ama sanırım eşimin var korona virüs olmasa doktora gidecektik benim tahlillerim de bir sorun görünmedi reglinin 3. Günü yapılanlarda usg de smear testinde her şey normal dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…