Ya gerçek mi buHehhehee seni Aralık anneleri topigine postaladik Hayırlı olsun
kızzz koşşşş maskeni tak eldivenleri giy.. zırhını giyin git kan ver koşYa gerçek mi bu
Mayısta gebe kalıyormussun Ocak ayında Oğlak burcu dominant bi beben oluyormuş artık uğraş dur onlaBenim batta 20 mayısa ertelendi hayırlısıyla
Kız seni Allah ne yapmaya gerçek mi diyoYa gerçek mi bu
mayısta gebe kalırsak 2021 annesi oluyoruz bizMayısta gebe kalıyormussun Ocak ayında Oğlak burcu dominant bi beben oluyormuş artık uğraş dur onla
Güzel kalbin yeter zaten oda sihirli değnek gibi maşallah rapbim evladını sağlık sıhatla kucağına almayı nadip etsin inşallah ettiğin dualar yeter artar bileAyy çok utandımAllah razı olsun kuzum ne demek sizin enerjiniz o kadar güzel ki keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepinizin müjdesi hemencecik gelse bizim sihirli değneğimiz dua inşallah hem tecrübelerimizi paylaşarak hem dua ederek yol alacağız
Beğenemedin mi gülümmayısta gebe kalırsak 2021 annesi oluyoruz biz
ohooo
Her zaman ama her zaman dualarimdasiniz emin olun canım benimGüzel kalbin yeter zaten oda sihirli değnek gibi maşallah rapbim evladını sağlık sıhatla kucağına almayı nadip etsin inşallah ettiğin dualar yeter artar bile
kız yok gelsindeeeeee razıyım benBeğenemedin mi gülümsırada o ay var napsak Nisan ı tekrar mı yaşasak
kızzz koşşşş maskeni tak eldivenleri giy.. zırhını giyin git kan ver koşyarın ilk işim bu olacak
Allah vallahi var ben görüyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah vallahi var ben görüyorum
Az daha sabır bitanem sonra gelince totosuna totosuna vurursun sıpa seni çok bekledim diyekız yok gelsindeeeeee razıyım ben
Kuzum şimdiki halini de çekseneRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet ya bencede bende merak ettmKuzum şimdiki halini de çeksene
teşekkür ederim canımCanım doktor vermedi daha önce inofolic vermişti sadece başka doktor kendim alıp kullandım ben 2 ay kullandım nerdeyse
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın maşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canımm çok net
Ay maşallah dahada belirmiş çok şükür bir hasret daha bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?