- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Cnm mesaj yazdığın kutucuğun altında dosya ekle yazıyor ordan deneTıklıyamıyorum üstüne olmuyor
O zaman ayar kısmı var orda bak fotoğraf simgesinin hemen altı az solda. Önce ona tıkla aktif olsun kuzumTıklıyamıyorum üstüne olmuyor
Ne güzel canım allahın mucizesi güzedir çok şükür sana nasip olduSağol canım teşekkürler hiç beklemiyordum vallahiOlmayı rabbimin mucizesi
Tıklıyamıyorum üstüne olmuyor
Hahhha Süper ya neleri tarif ediyorum ben deeeCnm mesaj yazdığın kutucuğun altında dosya ekle yazıyor ordan dene
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla gelsin bebişinGünaydın kızlartam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun
Dosya boyutu büyük diyorSayfayı yenileyin isterseniz birde
Arkadaşımızın bebeği 13 mayısta gelecek inşallah kuzumHayırlı olsun maşallah sağlıkla gelsin bebişin
Fotoyu kırp biraz ya da ekran görüntüsü al onu at canımDosya boyutu büyük diyor
Sağlıkla gelsin inşallahArkadaşımızın bebeği 13 mayısta gelecek inşallah kuzum
Hayırlı olsun maşallah sağlıkla gelsin bebişin
Canım doktor vermedi daha önce inofolic vermişti sadece başka doktor kendim alıp kullandım ben 2 ay kullandım nerdeyseCanım infolic combi yi doktor verdi ve nasıl kullandın 30 gün mü içtin bu ay inşallah bebişim gelirgelmese alayım bende
Bizede ilk iki yıl hiç sorun yok sebepsiz infertelite dediler eşimin sperm sonucuda çok iyi çıkmıştı belkise bende histereskopi işe yaradı bide inofolic combi eşimde keçiboynuzu özü yedi her sabah sperm sonucu iyi olmasına rağmenAmin canım, bir an ne diyeceğimi bilemedim ama sonucu güzel olmuş en azından . Benim problem yok ama sanırım eşimin var korona virüs olmasa doktora gidecektik benim tahlillerim de bir sorun görünmedi reglinin 3. Günü yapılanlarda usg de smear testinde her şey normal dedi doktor
Kız bu neeee
Hayır ovulasyon testiKız bu neeeegebelik testi demiiiii ben burdayım anne diyoooo
Allah devreler yandı bendeKarışıklık oldu herhalde canım inşallah Allah söylemiştir de gerçek olur
inşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahÜzüldüm kuzum bebeğin için inşallah çok beklemeden yine güzel haber alırsın
Hadi ordannn adet günü ovulasyon testi niye yapasınHayır ovulasyon testi
hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıcakla alırasınız kucağınıza bende ınofolic combi kullanmak istiyorum mavisinden mi kullandınuz birde günde kaçtane kullandınızKızlar ben 2 ay inofolic combi kullandım bıraktım 20 gün sonra hamileyim pahalı ama işe yarıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?