İnşallah cnm Allah razı olsuntebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah
İnşallah cnm yarın veririmKız ben oğlak burcuyum
Hadi hayırlısı canım. Ovü testinde de bariz belliydi hamile olduğun. Hemen kan vermeye git önlemlerini alıp.
Kız çaktırma ben de Oğlak burcuyum fenayız fenaaKız ben oğlak burcuyum
E hadi sen daha kocişe müjde vericenİnşallah cnm yarın veririm
Canım bugun adet olmam gerekiyordu 1 gün ya geçti ya geçmediYaaa masallah nasıl net.. adet kaç gün geçmişti. Hayırlı olsun inşallah darısı bekleyen hepimize
Ya 1 mayıs doğum günüydü o zman vermek istiyorum ama dayanamamE hadi sen daha kocişe müjde vericen
Ben buraya katılmadan önce ovulasyon testi ne bilmiyordumKızlar demek ki ovu testi gebeliği gösteriyormuş bi kes daha kanıtlandı
Kız naptın sen valahi dayanırsa iyidirYa 1 mayıs doğum günüydü o zman vermek istiyorum ama dayanamam
Hehhehe sen misin beni kandıranYa 1 mayıs doğum günüydü o zman vermek istiyorum ama dayanamam
Canım hepimiz bilmiyorduk bende burda öğrendim allah nasip ediyor testlerde vesile oluyor işteBen buraya katılmadan önce ovulasyon testi ne bilmiyordum
Neyse erken doğum günü sürprizi olsun buKız naptın sen valahi dayanırsa iyidir
Aslında burda birisinde daha kanıtlayacak ben ben bekliyorumKızlar demek ki ovu testi gebeliği gösteriyormuş bi kes daha kanıtlandı
göstermeyende var kuzucum ama bizim kızlarn çoğunda göstermediKızlar demek ki ovu testi gebeliği gösteriyormuş bi kes daha kanıtlandı
Kimisinde yumurtlama oluyor işte herkeste tutmuyor ama insan yine de heyecan yapıyorgöstermeyende var kuzucum ama bizim kızlarn çoğunda göstermedien iyisi en temizi gebelik testi
Aynen canım muhteşem bişey ya enişte beyde şanslıymış hani maşallah süprizi muhteşemNeyse erken doğum günü sürprizi olsun bu
Canın sağ olsun bebiş var diye bir şey demiyorum yoksaaaİyiki kandırmışim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?