- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Ohooo maşallah maşallah
Kuzum sende de gelecek güzel haber Allahın izniyleCanımm çok net❤❤ çok mutlu oldum çook ❤
Bnde çok mutluyum çok dua ettim ama beklemiyordumCanımm çok net❤❤ çok mutlu oldum çook ❤
Ayy daha da net. Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Çok şükür canım 1 buçuk yılın sonunda o kadar uğraştık ilaç kullandım iğne vuruldum geçen ay olmadı bu ay olduAy maşallah dahada belirmiş çok şükür bir hasret daha bitti
Demi ya ne çok evlat hasreti çeken kadın varAy maşallah dahada belirmiş çok şükür bir hasret daha bitti
Canım bugün adet günüm normalde yada 1 gün mü ne geçtiYaaa masallah nasıl net.. adet kaç gün geçmişti. Hayırlı olsun inşallah darısı bekleyen hepimize
Hadi gözün aydın güzel günler seni bekler inşallahÇok şükür canım 1 buçuk yılın sonunda o kadar uğraştık ilaç kullandım iğne vuruldum geçen ay olmadı bu ay oldu
Amin inşallahDemi ya ne çok evlat hasreti çeken kadın varRabbim hepsinin yardımcısı olsun önce sabır, kalplerine ferahlık, sonra da hayırlı sağlıklı evlat müjdesi nasip etsin
Tebrik ederim kuzum heyecanını atlatinca neler yaptığını ne tedaviler gördüğünü detaylı anlatırsan belki aynı dertten muzdarip bir arkadaşımıza faydası olurÇok şükür canım 1 buçuk yılın sonunda o kadar uğraştık ilaç kullandım iğne vuruldum geçen ay olmadı bu ay oldu
Allah razı olsun cnm hepiniz dualarımdasınızHadi gözün aydın güzel günler seni bekler inşallah
tşk ederim nerden aldınız internetten mi aktardan mıBen günde 1 tane kullandım bide bal polen arısütü karışımı kullandım eğriçayır markası.
Tebrik ederim kuzum heyecanını atlatinca neler yaptığını ne tedaviler gördüğünü detaylı anlatırsan belki aynı dertten muzdarip bir arkadaşımıza faydası oluranlatırım tabiki yarın bide gidip bir tahlil veriyim inşallah
Evet canım gerçekten dinmeyen bi hasret rabbim gönlümüze ferahlık versin dediğin gibi herkesin nasibi vaktine esirdir işte allahım yeterki iştesinDemi ya ne çok evlat hasreti çeken kadın varRabbim hepsinin yardımcısı olsun önce sabır, kalplerine ferahlık, sonra da hayırlı sağlıklı evlat müjdesi nasip etsin
Allah sendende razı olsun bitanemAllah razı olsun cnm hepiniz dualarımdasınız
tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallahAllah razı olsun cnm hepiniz dualarımdasınız
Kız ben oğlak burcuyumMayısta gebe kalıyormussun Ocak ayında Oğlak burcu dominant bi beben oluyormuş artık uğraş dur onla
Hadi hayırlısı canım. Ovü testinde de bariz belliydi hamile olduğun. Hemen kan vermeye git önlemlerini alıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?