Valla ben hep denk geldim heralde olanlaragöstermeyende var kuzucum ama bizim kızlarn çoğunda göstermedien iyisi en temizi gebelik testi
ayy inşallah canım güzel haberleri birbirmize veririz en kısa zamanda inşallah daha iyiyim bende çok şükür araştırmalafra başladım bu hayıt suyunu sabahları aç karnına içiyoruz demiNureella kuzum bu arada iyiyim sen nasılsın
toparlanmış gördüm seni.. denemeler başlıyor.. heycan başlıyor
inşallah en kısa sürede kucağın dolacak tatlım
evet kuzum kahvaltıdan önce içayy inşallah canım güzel haberleri birbirmize veririz en kısa zamanda inşallah daha iyiyim bende çok şükür araştırmalafra başladım bu hayıt suyunu sabahları aç karnına içiyoruz demi
Hayır hala regl olmadım beklemedeyim
Kuzu ya valla içime doğuyor da hüsran olmasın diye demiyorumHayır hala regl olmadım beklemedeyim
İkisi aynı koyu olursa o canımYa merek ettim aslında nasıl olacak diye bu kadar koyu çıkınca şaşırdım ovulasyon testinden hamile olduğunu anlayan da olmuş öyle diyince atayım dedim
Bende eğriçayır kullanıyorumBen günde 1 tane kullandım bide bal polen arısütü karışımı kullandım eğriçayır markası.
Ben gebelik testi yaptıktan sonra ovulasyon testi yapmıştım 3 kere hepsinde koyu çift çizgi görmiştim.Kuzu ovulasyon ile gebelik öğrenen de çok oldu, bi test yapsana
Ya merek ettim aslında nasıl olacak diye bu kadar koyu çıkınca şaşırdım ovulasyon testinden hamile olduğunu anlayan da olmuş öyle diyince atayım dedim
Ayy hayırlı olsun canım ne güzel bı haber gözün aydın
Bence eğer sonradan gelişen yumurta yoksa gebeliği gösteriyorBen gebelik testi yaptıktan sonra ovulasyon testi yapmıştım 3 kere hepsinde koyu çift çizgi görmiştim.
Marka önemli mi bilmiyorum tabi
Nerede, nasıl ve niye yok?
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy hayırlı olsun canım ne güzel bı haber gözün aydın ♥çok sevindimmm darısı başımıza
cezalıNerede, nasıl ve niye yok?
Hesabı kesilecek deyince bilemedim.cezalıama sebebini bizde bilmiyoruz
Çok çok aminÇok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet gerçekten öyle olacak virüsten dolayı hiçbirşey yapamadım en güzel hediye bu olacak inşallahAynen canım muhteşem bişey ya enişte beyde şanslıymış hani maşallah süprizi muhteşem
Valla ben senin sayende yaptım aklıma girdin iyiki yapmışımKuzu ya valla içime doğuyor da hüsran olmasın diye demiyorumnolur bi test daha yapsan
Gebe sayımız artsın inşallah kuzumValla ben senin sayende yaptım aklıma girdin iyiki yapmışım
İnşallah cnm ben eşime regl olduğumu söyledim düşünmesin diyeGebe sayımız artsın inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?