Çocukmu olur enfeksiyon geçince neden bu arada eşime bakılmadı enfeksiyon için ama o çok sağlıklı ya bende ateş vs vardı demekki enfeksiyondanmış birde böbreklerim ağrıyorduÇok geçmiş olsun canım enfeksiyon temizlenince tamamen dene mutlaka olur eşine vermediler mi ilaç tedavisi
Evet idrar yolları iltihabı eşe de bulaşıyor bazenÇocukmu olur enfeksiyon geçince neden bu arada eşime bakılmadı enfeksiyon için ama o çok sağlıklı ya bende ateş vs vardı demekki enfeksiyondanmış birde böbreklerim ağrıyordu
Hayır canım vermediler ondanmı tutunmamış olabilir akabinde kendiliğimden gebe kaldım iki aylıkken düşürdüm acaba düşüğede sebep olabilir mi? İki ay oldu düşük yapalı düşük sonrasıda enfeksiyon kapabiliyormuş insan. Ayy bilemedim. İstanbulda heryer klozet mikrobu kaptık bir yerden okadarda dikkat ederim eşim benden titiz.ama ateşim çok vardı 37 lerde hep anladım birşey varEvet idrar yolları iltihabı eşe de bulaşıyor bazen
enfeksiyon sonrası baya hamile kalan çok
Sana tüp bebek öncesi ufak dozda antibiyotik vermemişler miydi her ihtimale karşı herkese veriyorlar işi şansa bırakmamak için yeni başlamış enfeksiyon anlaşılmıyor ya önlem amaçlı
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bat yarın inşallah gelmez folik asit alıcam inofolıc combimi almalıyım birde hayıt suyu almak istiyorum hangi marka aldınız ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan varmı
Hayırlı olsun canım bebeğin . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bu ay ovu testi kullanmışmıydın nasıl olmuştu ilişki günleri.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun canım .Kızlar tüm gün doktordaydım çok ciddi miktarda enfeksiyon çıktı 10 tane iğnemi alıp geldim
Çok normal kuzum kan tahlilini ne zaman yaptıracaksin?canım arada karnım ağırıyo adetim gelecekmiş gibi bu normal mi acaba
Yine bu markadan mi aldın elinde mi vardı kuzum? Hala regl olmadın ama demiSu damlattığım hali bu öncesi daha netti ama çekmeyi düşünemedim. Yok kuzum ya bende yok yani boş yere umutlanmayalım
Sağol canımmecitefendi hayıt suyu kullanmıştım ben canı
Hayırlı olsun canım bebeğin . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bu ay ovu testi kullanmışmıydın nasıl olmuştu ilişki günleri.
çok geçmiş olsun canım .
Kuzum şöyle söyleyeyim benim arkadaşım bat öncesi erken gebelik.testi yaptı negatif, bat iki gece yaptı negatif bat dört gece yaptı pozitif yani o kadar farklı oluyor ki kişiden kişiye değişiyor. Bu markayı da hiç sevmiyorum inşallah diğerinde vardır görürüz kuzummCanım elimde bi tane daha miratech vardı yine çıkmadı ilk 5 dk sonradan çıkan bir çizgi var ama umıdum gittikçe azaldı sonuçta bugün gecikmenin 4. Günü batla beraber 5 diye sayıyorum. Kesin çıkardı. Boş yere risk alıp kan vermeye de gitmek istemiyorum... başka marka bi test almış eşim son olarak onu da yapıcam bikaç saat sonra
inşallah canımm inşallahGüzel haberler veririm bende inşallah horon teptiricem size
Geçmiş olsun canım yeter ki sorun bulunsun ve tedavisi olan bir şey olsun. iyi yönden bakalımKızlar tüm gün doktordaydım çok ciddi miktarda enfeksiyon çıktı 10 tane iğnemi alıp geldim
Canım hamilemisin ben kaçırdım ya tüm gün doktor doktor geziyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydınValla ben senin sayende yaptım aklıma girdin iyiki yapmışım
Çok sağol canım aynen dediğin gibi iyleşip kurtulurum inşallahGeçmiş olsun canım yeter ki sorun bulunsun ve tedavisi olan bir şey olsun. iyi yönden bakalım
Canım hamilemisin ben kaçırdım ya tüm gün doktor doktor geziyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın
[/QUOTE test yaptım bugün canım sonuca göre hamileyim yarın kan vermeye gidecem inşallah çok sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah
Aminn canım ben canı gönülden inanıyorum Rabbim gönderecek melekleriniziİnşallah daha da artsın evet Allah bizlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar aminbu mübarek günlerin hatrına yuvalarımızı bebişlerimizle şenlendirsin Tabiin
Ne demek kuzum her zamanAyrıca verdiğin pozitif enerji o kadar güzel ki ❤
Hadi inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz canımCanım elimde bi tane daha miratech vardı yine çıkmadı ilk 5 dk sonradan çıkan bir çizgi var ama umıdum gittikçe azaldı sonuçta bugün gecikmenin 4. Günü batla beraber 5 diye sayıyorum. Kesin çıkardı. Boş yere risk alıp kan vermeye de gitmek istemiyorum... başka marka bi test almış eşim son olarak onu da yapıcam bikaç saat sonra
Bak şöyle söyleyeyim benim bir arkadaşımda gebeyken enfeksiyon çıktı ilaca başladı. Her ilaç kullanılmaz ya gebelikte sıkıntı olmaz mı diye sordum, doktoru enfeksiyon daha tehlikeli demiş. Bir an önce kurtul inşallahÇok sağol canım aynen dediğin gibi iyleşip kurtulurum inşallah☺
Yarın inşallah uyanıp ilk işim kan vermel olacak norml diyorsun yani ağrı olması bu kadar sevinmişken hayal kırıklığına uğramak istemem emin olmk için tekrar test yaptım aynı şekilde ilk yaptığım gibi çıktıÇok normal kuzum kan tahlilini ne zaman yaptıracaksin?
Amin inşallah cnmOooo süper gebelerimiz çoğaldı bizlerede umut oldu çok sevindim canım inşallah kan değerinde çok güzel çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?