Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon temizlenince tamamen dene mutlaka olur eşine vermediler mi ilaç tedavisi
Çocukmu olur enfeksiyon geçince neden bu arada eşime bakılmadı enfeksiyon için ama o çok sağlıklı ya bende ateş vs vardı demekki enfeksiyondanmış birde böbreklerim ağrıyordu

Çocukmu olur enfeksiyon geçince neden bu arada eşime bakılmadı enfeksiyon için ama o çok sağlıklı ya bende ateş vs vardı demekki enfeksiyondanmış birde böbreklerim ağrıyordu
Evet idrar yolları iltihabı eşe de bulaşıyor bazen
enfeksiyon sonrası baya hamile kalan çok
Sana tüp bebek öncesi ufak dozda antibiyotik vermemişler miydi her ihtimale karşı herkese veriyorlar işi şansa bırakmamak için yeni başlamış enfeksiyon anlaşılmıyor ya önlem amaçlı

Hayır canım vermediler ondanmı tutunmamış olabilir akabinde kendiliğimden gebe kaldım iki aylıkken düşürdüm acaba düşüğede sebep olabilir mi? İki ay oldu düşük yapalı düşük sonrasıda enfeksiyon kapabiliyormuş insan. Ayy bilemedim. İstanbulda heryer klozet mikrobu kaptık bir yerden okadarda dikkat ederim eşim benden titiz.ama ateşim çok vardı 37 lerde hep anladım birşey var

mecitefendi hayıt suyu kullanmıştım ben canı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım bebeğin . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bu ay ovu testi kullanmışmıydın nasıl olmuştu ilişki günleri.

Kızlar tüm gün doktordaydım çok ciddi miktarda enfeksiyon çıktı 10 tane iğnemi alıp geldim
çok geçmiş olsun canım .

Sağol canım

Kuzum şöyle söyleyeyim benim arkadaşım bat öncesi erken gebelik.testi yaptı negatif, bat iki gece yaptı negatif bat dört gece yaptı pozitif yani o kadar farklı oluyor ki kişiden kişiye değişiyor. Bu markayı da hiç sevmiyorum inşallah diğerinde vardır görürüz kuzumm

İnşallah daha da artsın evet Allah bizlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar amin bu mübarek günlerin hatrına yuvalarımızı bebişlerimizle şenlendirsin Tabiin
Aminn canım ben canı gönülden inanıyorum Rabbim gönderecek meleklerinizi
Ayrıca verdiğin pozitif enerji o kadar güzel ki ❤
Ne demek kuzum her zaman içini ferah tut lütfen

Hadi inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz canım

Çok sağol canım aynen dediğin gibi iyleşip kurtulurum inşallah☺
Bak şöyle söyleyeyim benim bir arkadaşımda gebeyken enfeksiyon çıktı ilaca başladı. Her ilaç kullanılmaz ya gebelikte sıkıntı olmaz mı diye sordum, doktoru enfeksiyon daha tehlikeli demiş. Bir an önce kurtul inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…