- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Kuzum yerleşiyordur illaki bebeğin. Kimisinde kanama bile oluyor önce hcg baktır sonra iki kat artmış mi diye takip ederiz. Bugün daha test yapma çok aklın takılırsa yarın yaparsın bakarız koyulaşmış mı diye.Yarın inşallah uyanıp ilk işim kan vermel olacak norml diyorsun yani ağrı olması bu kadar sevinmişken hayal kırıklığına uğramak istemem emin olmk için tekrar test yaptım aynı şekilde ilk yaptığım gibi çıktı
Bakıyorum şimdi canım ya çok üzüldüm bebeğimi düşürdüm biride gel sana enfeksiyon testi yapalım demedi sonrası genetik testler pıhtılaşma testleri yaptım hepside temiz çıktıSakinkal netten araştır canım bak enfeksiyon düşük ve erken doğum riskini artırıyor yazıyor
Belki o değildir nedeni kuzum bilemeyiz inşallah bu enfeksiyonu bi atlat sonrası gelsin bebekBakıyorum şimdi canım ya çok üzüldüm bebeğimi düşürdüm biride gel sana enfeksiyon testi yapalım demedi sonrası genetik testler pıhtılaşma testleri yaptım hepside temiz çıktı
Tamam canım Allah razı olsun çok sağol yardımcı oldun baya rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallahKuzum yerleşiyordur illaki bebeğin. Kimisinde kanama bile oluyor önce hcg baktır sonra iki kat artmış mi diye takip ederiz. Bugün daha test yapma çok aklın takılırsa yarın yaparsın bakarız koyulaşmış mı diye.
Kendine dikkat et ağır vs kaldırma
Öyle gebe kalıp kaçmak yok şimdi heyecanlari geçsin sorguya çekelimGebe kalan arkadaşlar sizler nasıl kaldınız neler yaptınız müsait bir zamanda yazarsanız sayfaya çok mutlu olutuz
Amin bitanem, içini ferah tutTamam canım Allah razı olsun çok sağol yardımcı oldun baya rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben bu ay hiçbirşey yapamadım olacaksa olur dedim hertürlü öncede aykalrımı yarım saat kaldırıp bekliyordum yerimden kıpırdamıyordum bu ay hiç önemsemedim kuş aldım teselli oldu banaGebe kalan arkadaşlar sizler nasıl kaldınız neler yaptınız müsait bir zamanda yazarsanız sayfaya çok mutlu olutuz
Bütün meraklarınızı gidermeye hazırım yarın şu tahlili yapayım inşallah önce bi netleşsin inşallahÖyle gebe kalıp kaçmak yok şimdi heyecanlari geçsin sorguya çekelim
Hamileliğe engel zaten idrar enfeksiyonu umarım çabuk atlatırsın akabinde hamile kalan çok var düşük sonrası enfeksiyon farklı onda sancılardan oturamazsın bileHayır canım vermediler ondanmı tutunmamış olabilir akabinde kendiliğimden gebe kaldım iki aylıkken düşürdüm acaba düşüğede sebep olabilir mi? İki ay oldu düşük yapalı düşük sonrasıda enfeksiyon kapabiliyormuş insan. Ayy bilemedim. İstanbulda heryer klozet mikrobu kaptık bir yerden okadarda dikkat ederim eşim benden titiz.ama ateşim çok vardı 37 lerde hep anladım birşey var
Aynen canım iltihap hamileliğe engel bnde de vardı biraz ilaç kullanınca geçti şükürHamileliğe engel zaten idrar enfeksiyonu umarım çabuk atlatırsın akabinde hamile kalan çok var düşük sonrası enfeksiyon farklı onda sancılardan oturamazsın bile
Canım geçtikten ne kadar sonra hamile kaldın. Benimde geçsin biran önce öncesi hiç yoktu böyle birşey en son yazın baktırtmıştımAynen canım iltihap hamileliğe engel bnde de vardı biraz ilaç kullanınca geçti şükür
Zerre ihtimal olmasa bile bana vermişlerdi eşime de sperm vermeden önce düşük dozda antibiyotik İhmal ediyorlar çoğu yerBelki o değildir nedeni kuzum bilemeyiz inşallah bu enfeksiyonu bi atlat sonrası gelsin bebek
Ama benim sanki bu olayım geçen aydan devam ediyor çünkü ateşim hep yüksek çıkıyordu hatta eşimşile coronadan şüphelendik akabinde ağrım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi yumurtlama zamanı es geçtik çift çizgiyi gördüğüm halde kasıklarım, karnım okadar çok ağrıyordu ki ertesi günü değerlendirmiştim burayada yazmıştım hatta.neyse artık okadar iğneye biter inşallah hemencecikHamileliğe engel zaten idrar enfeksiyonu umarım çabuk atlatırsın akabinde hamile kalan çok var düşük sonrası enfeksiyon farklı onda sancılardan oturamazsın bile
Ya okadarmı sıkıntılı bu nasıl bir illetmiş doktorum ondan bana kadın doğuum doktoruna anlat bunu dedi ısrarlaBak şöyle söyleyeyim benim bir arkadaşımda gebeyken enfeksiyon çıktı ilaca başladı. Her ilaç kullanılmaz ya gebelikte sıkıntı olmaz mı diye sordum, doktoru enfeksiyon daha tehlikeli demiş. Bir an önce kurtul inşallah
İnşallah canım merakla bekliyoruz hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsinBütün meraklarınızı gidermeye hazırım yarın şu tahlili yapayım inşallah önce bi netleşsin inşallah
İnşallah canım inşallah dua edin banaBelki o değildir nedeni kuzum bilemeyiz inşallah bu enfeksiyonu bi atlat sonrası gelsin bebek
Çok üzücü ya eğer sebep oysaZerre ihtimal olmasa bile bana vermişlerdi eşime de sperm vermeden önce düşük dozda antibiyotik İhmal ediyorlar çoğu yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?