Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yerleşiyordur illaki bebeğin. Kimisinde kanama bile oluyor önce hcg baktır sonra iki kat artmış mi diye takip ederiz. Bugün daha test yapma çok aklın takılırsa yarın yaparsın bakarız koyulaşmış mı diye.
Kendine dikkat et ağır vs kaldırma

Bakıyorum şimdi canım ya çok üzüldüm bebeğimi düşürdüm biride gel sana enfeksiyon testi yapalım demedi sonrası genetik testler pıhtılaşma testleri yaptım hepside temiz çıktı
Belki o değildir nedeni kuzum bilemeyiz inşallah bu enfeksiyonu bi atlat sonrası gelsin bebek

Tamam canım Allah razı olsun çok sağol yardımcı oldun baya rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gebe kalan arkadaşlar sizler nasıl kaldınız neler yaptınız müsait bir zamanda yazarsanız sayfaya çok mutlu olutuz
Ben bu ay hiçbirşey yapamadım olacaksa olur dedim hertürlü öncede aykalrımı yarım saat kaldırıp bekliyordum yerimden kıpırdamıyordum bu ay hiç önemsemedim kuş aldım teselli oldu bana

Hamileliğe engel zaten idrar enfeksiyonu umarım çabuk atlatırsın akabinde hamile kalan çok var düşük sonrası enfeksiyon farklı onda sancılardan oturamazsın bile

Hamileliğe engel zaten idrar enfeksiyonu umarım çabuk atlatırsın akabinde hamile kalan çok var düşük sonrası enfeksiyon farklı onda sancılardan oturamazsın bile
Ama benim sanki bu olayım geçen aydan devam ediyor çünkü ateşim hep yüksek çıkıyordu hatta eşimşile coronadan şüphelendik akabinde ağrım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi yumurtlama zamanı es geçtik çift çizgiyi gördüğüm halde kasıklarım, karnım okadar çok ağrıyordu ki ertesi günü değerlendirmiştim burayada yazmıştım hatta.neyse artık okadar iğneye biter inşallah hemencecik

Ya okadarmı sıkıntılı bu nasıl bir illetmiş doktorum ondan bana kadın doğuum doktoruna anlat bunu dedi ısrarla

Kasık sancıları yerleşme oluyor diyemi gerçekleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…