- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Yaa helal olsun o doktoraYa okadarmı sıkıntılı bu nasıl bir illetmiş doktorum ondan bana kadın doğuum doktoruna anlat bunu dedi ısrarla
İki nedeni oluyo genelde, ya gebelik ya adetKasık sancıları yerleşme oluyor diyemi gerçekleşiyor
Pozitif düşünüp gebeliğe yoralım daha 9 gün varYaa helal olsun o doktora
İki nedeni oluyo genelde, ya gebelik ya adet
Hadi inşallahPozitif düşünüp gebeliğe yoralım daha 9 gün var
En güzeli kafa nekadar rahat ise okadar iyi nasibe bende inanırım vakti nezamansa o zaman oluyor olmayacağı varsa birşeyler engelliyorBen bu ay hiçbirşey yapamadım olacaksa olur dedim hertürlü öncede aykalrımı yarım saat kaldırıp bekliyordum yerimden kıpırdamıyordum bu ay hiç önemsemedim kuş aldım teselli oldu bana
Mesaj yazdığı yerde altta dosya ekle yazıyor canımKızlar ovulasyon testi size atıcam yorumlamanız için nasıl atıcam
Kızlar ovulasyon testi size atıcam yorumlamanız için nasıl atıcam
Doktoruna durumu anlat bakalım ne diyecek canımMelodiminEsi Srpgrsy Bana eşinle ilişkiye girme bir süre dedi bugün doktor bende ama ben gebelik planlıyorum dedim oda doktoruna anlat bunu deyince sordum ciddi birşey olurmu yok dedi tedaviyi geciktirir sadece. perşembe randevum var anlatırım durumu güya bu ayda ilkkez doktorum bana femara ilaç başlamıştı yumurta takibi yapacaktı.daha öncesin İlk tüp bebek denemem olumsuz oldu ilaç felan kullanmadım hiç enfeksiyon varmıydı yokmuydu belli değil ardından kendiliğimden gebe kaldım onu düşürdüm gene kimse enfeksiyon varmı diye bakmadı taki bu ay böbreklerim ağrıyana dek yoksa gitmeyecektim. Eşim sperm testi yapmıştı onda birşey çıkmamıştı.
Tecrübem kadarıyla bişey olmasa bile dediğim gibi yeni başlayınca anlaşılmıyor ya kullandırıyorlar sperm testinde çıkmıyor zaten erkeklerde enfeksiyon her ihtimale karşı onada vermişlerdi ufacık hataya ihtimal vermiyorlardı dozajı düşük bir antibiyotik idiMelodiminEsi Srpgrsy Bana eşinle ilişkiye girme bir süre dedi bugün doktor bende ama ben gebelik planlıyorum dedim oda doktoruna anlat bunu deyince sordum ciddi birşey olurmu yok dedi tedaviyi geciktirir sadece. perşembe randevum var anlatırım durumu güya bu ayda ilkkez doktorum bana femara ilaç başlamıştı yumurta takibi yapacaktı.daha öncesin İlk tüp bebek denemem olumsuz oldu ilaç felan kullanmadım hiç enfeksiyon varmıydı yokmuydu belli değil ardından kendiliğimden gebe kaldım onu düşürdüm gene kimse enfeksiyon varmı diye bakmadı taki bu ay böbreklerim ağrıyana dek yoksa gitmeyecektim. Eşim sperm testi yapmıştı onda birşey çıkmamıştı.
Nereye ekleyeceksin kuzum anlamadımKızlar az önce yazdım kimse cevap vermedi foruma vide resim gibi paylaşımları nasıl ekliyebilirim acaba bi türlü beceremedim de
Ya duruma atmak için insta dan falanNereye ekleyeceksin kuzum anlamadım
Dosya ekleden mesaj yazdığın yerin en altındaBem buraya sorucam da hala anlamadım
Bem buraya sorucam da hala anlamadım
Kuzuu onu ben de bilmiyorum öğrenince bana da anlatYa duruma atmak için insta dan falan
Kızlar az önce yazdım kimse cevap vermedi foruma vide resim gibi paylaşımları nasıl ekliyebilirim acaba bi türlü beceremedim de
bak orda dosya ekle yazıyorKızlar az önce yazdım kimse cevap vermedi foruma vide resim gibi paylaşımları nasıl ekliyebilirim acaba bi türlü beceremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?