Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burcusami canımm güzel arkadaşım ne alemdesin ne durumdasın? Operasyon oldu mu ertelendi mi merak ediyorum seni inşallah her şey yolundadır

burcusami canımm güzel arkadaşım ne alemdesin ne durumdasın? Operasyon oldu mu ertelendi mi merak ediyorum seni inşallah her şey yolundadır
Cnm bneim iyiyim çok şükür öyle evde takılıyorum. Tabi herkes daha çok bebeğinin resmini paylaşıyo içim tuhaf oluyo hele ki görümcem doğum yapti sanki inadına paylaşıyom..ertleedim kuzum ya şu virüs durumları bitsin sonra olurum inş..

Canım geçtikten ne kadar sonra hamile kaldın. Benimde geçsin biran önce öncesi hiç yoktu böyle birşey en son yazın baktırtmıştım
Canım bnde bide süt hormonu yüksekti en çok o engel oluyordu hamile kalmama ilaçları kullandıktan 4 ay sonra canım ama benim bi tanıdığım çok iltihabı olmasına rağmen geçtikten kısa bir süre sonra hamile kaldı

Canımsın ya seni o kadar iyi anlıyorum ki nolur moralini yüksek tutmaya çalış, vakti geldiğinde bebeğin kollarındayken bunları unutmayacaksin ama içinde tarifsiz bir huzur olacak inan buna

Kızlar adetim 7 gün oldu dün biitim bugün ovulasyon testi yaptım ve c kısmı kırmızı baya t kısmında silik nasıl sizce resim yükleyemedim

Sakinleşelim şimdi çocukluğuna inelim konsantre ol odaklan neyi nereye paylaşıcaksın
Kız forumun durumuna paylaşım yapmak istiyorum instagram dan yotube den mesela onu diyorum nasıl paylaşılıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…