- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Nasıl olmuyor kuzum kamera, belgeler vs çıkmıyor mu?Basıyorum birşey olmuyor
Üstünde çalışıyorum başarırsam elbetteKuzuu onu ben de bilmiyorum öğrenince bana da anlat
Uygulamadan girince bende yapamamıştımBasıyorum birşey olmuyor
instagram dan buraya mıÜstünde çalışıyorum başarırsam elbette
Kesinlikle öyle canım hiç beklemediğin bir anda geliyorEn güzeli kafa nekadar rahat ise okadar iyi nasibe bende inanırım vakti nezamansa o zaman oluyor olmayacağı varsa birşeyler engelliyor
He işte oinstagram dan buraya mıKız devrelerimi yaktın iftara şurda ne kalmış Allah seni iyi ede
Ay koptum gülmekten bacak içlerim de başladı ağrımayainstagram dan buraya mıKız devrelerimi yaktın iftara şurda ne kalmış Allah seni iyi ede
Öyle bir özellik yokki tatlımHe işte o
Miletcen çözücez inşallahAy koptum gülmekten bacak içlerim de başladı ağrımaya
öğren gel bana da anlat bebeğimHe işte o
Ay valla iki sıkımlik canım kalmış şurda anlamadım bi türlü kıt kafamAy koptum gülmekten bacak içlerim de başladı ağrımaya
Tamam canım üstünde yoğun çalışmalarım varöğren gel bana da anlat bebeğim
Ay valla iki sıkımlik canım kalmış şurda anlamadım bi türlü kıt kafam
Cnm bneim iyiyim çok şükür öyle evde takılıyorum. Tabi herkes daha çok bebeğinin resmini paylaşıyo içim tuhaf oluyo hele ki görümcem doğum yapti sanki inadına paylaşıyom..ertleedim kuzum ya şu virüs durumları bitsin sonra olurum inş..burcusami canımm güzel arkadaşım ne alemdesin ne durumdasın? Operasyon oldu mu ertelendi mi merak ediyorum seni inşallah her şey yolundadır
Canım bnde bide süt hormonu yüksekti en çok o engel oluyordu hamile kalmama ilaçları kullandıktan 4 ay sonra canım ama benim bi tanıdığım çok iltihabı olmasına rağmen geçtikten kısa bir süre sonra hamile kaldıCanım geçtikten ne kadar sonra hamile kaldın. Benimde geçsin biran önce öncesi hiç yoktu böyle birşey en son yazın baktırtmıştım
Sakinleşelim şimdi çocukluğuna inelim konsantre ol odaklan neyi nereye paylaşıcaksınTamam canım üstünde yoğun çalışmalarım var
Canımsın ya seni o kadar iyi anlıyorum kiCnm bneim iyiyim çok şükür öyle evde takılıyorum. Tabi herkes daha çok bebeğinin resmini paylaşıyo içim tuhaf oluyo hele ki görümcem doğum yapti sanki inadına paylaşıyom..ertleedim kuzum ya şu virüs durumları bitsin sonra olurum inş..
Profil mesajı kısmına eklemek istiyor, oraya ekleniyor da nasıl olduğunu bilmiyorum benSakinleşelim şimdi çocukluğuna inelim konsantre ol odaklan neyi nereye paylaşıcaksın
Kız forumun durumuna paylaşım yapmak istiyorum instagram dan yotube den mesela onu diyorum nasıl paylaşılıyor diyeSakinleşelim şimdi çocukluğuna inelim konsantre ol odaklan neyi nereye paylaşıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?