- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 39
Amin canım darısı isteyen herkesin başına bir an önceMaşallah canım sağlıcakla güzel ilerlesin inşallah
Canım pembe çizgi görünüyor ama dağılma da var çok mu damlattin kaç dk da çıktı? Başka testin var mı?Adetime 4 gün var testim böyle çıktı ben silik çizgi görüyorum sizce var mı gebelik
Amin inşallahAmin canım darısı isteyen herkesin başına bir an önce
4 Damla sıktım çok oldu galibaCanım pembe çizgi görünüyor ama dağılma da var çok mu damlattin kaç dk da çıktı? Başka testin var mı?
Çizgi var evet ama yeniden test yap canim güze haberlerini bekliyoruzAdetime 4 gün var testim böyle çıktı ben silik çizgi görüyorum sizce var mı gebelik
3 damla yeterli aslında4 Damla sıktım çok oldu galibaypincr 5 dk içinde çıktı hemen
Ayy hadi inşallah hayırlısı.. heyecan yaptım fazla damlattim3 damla yeterli aslında
bariz çizgi var ama
Ah keşke cnm sonuçta kardesi her zaman hayatımda malesef..Boşver onu unut, yokmuş gibi hayatına devam et vasıfsız şey
Allah vicdan versin ne deyim kuzumAh keşke cnm sonuçta kardesi her zaman hayatımda malesef..
hic mı görüşmüyosunuz cnm yani esin görüşüyor nuMrblar kızlar N Narin99 cnm tebrik etmis mıydım hatrlamiyorm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
@Sakinkal cnm enfeksiyon varmış insAllah kısa zmnda atlatrsin ilaçlarını düzenli kullan insAllah önce iyi olup sağlıkla hamile kalacaksın
burcusami cnm takma hiç gorumceni lütfen düşüncesiz insan hep var ona göre davran en iyisi vala benimde elti ben henüz hamile değilken sanki bı o hamiel gibi havalardaydi irtibatı kesmekte buldum çareyi insan olanla görüşülür Aybush tekrar hg cnm gitme artık bı yere dovecez topikcek kızlar kacirdgm başka bişey var mı nasılsınz araları tam okuyamadm
Vala cnm eşimle kardeşi arasında zaten bağ çok yok menfaat ilişkisi hep tartışma olur biraraya gelince şu bir bı buçuk aydir da zaten virüs yüzünden görüşmüyoruz evden çıkmıyoruz diye fazlaca benciller aile olarak kaynım eltim kayinpederim bende mesafe koymakta buldum çareyi çok şeyler var hep alttan aldım ama artık doldum taştım hakettiler bana göre eşimde beni haklı görüyor görüşmek isteemdigimde çok üstelemezhic mı görüşmüyosunuz cnm yani esin görüşüyor nu
Silik çizgi görünüyor sanki çok damlaymışsın dağılmış çünkü canım tekrarla testi inşallah vardırAdetime 4 gün var testim böyle çıktı ben silik çizgi görüyorum sizce var mı gebelik
Bende silik gördüm gibi ama yenile istersen tetsini dağılmış cnm insAllah sağlıkla vardırAdetime 4 gün var testim böyle çıktı ben silik çizgi görüyorum sizce var mı gebelik
Amin canım Allah razı olsunMrblar kızlar N Narin99 cnm tebrik etmis mıydım hatrlamiyorm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
@Sakinkal cnm enfeksiyon varmış insAllah kısa zmnda atlatrsin ilaçlarını düzenli kullan insAllah önce iyi olup sağlıkla hamile kalacaksın
burcusami cnm takma hiç gorumceni lütfen düşüncesiz insan hep var ona göre davran en iyisi vala benimde elti ben henüz hamile değilken sanki bı o hamiel gibi havalardaydi irtibatı kesmekte buldum çareyi insan olanla görüşülür Aybush tekrar hg cnm gitme artık bı yere dovecez topikcek kızlar kacirdgm başka bişey var mı nasılsınz araları tam okuyamadm
Inşallah canım,istiyoruz çabalıyoruz takdir AllahinEvet çatlamış inşallah tutunur bebişin güzel güzel gelişir canim
Tebrik ederim,güzel haber verenler kervanı genişliyor inşallahAmin canım Allah razı olsun ☺
Dikkati mideden başka bir yöne çekmeye çalış istersen canim,Allah kabul etsinKızlar miğdem çok yanıyor ya oruçluyum bide mahvetti beni
Aman o çok zor oluyor ya geçer insAllahKızlar miğdem çok yanıyor ya oruçluyum bide mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?