Kız nerde hele senin o kulakların bi uzat bakım heleGeldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
Boşver onu unut, yokmuş gibi hayatına devam et vasıfsız şeyHaklisin cnm.. Hep düşüncesiz biriydi zatenn cnm aslibda şaşırmıyorum boyle davranmasına..
Evet çatlamış canım hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın inşallahKızlar,merhaba bu ay beklentisiz şekilde çalışmalara devam ediyorum,kafayı çok yormamaya karar verdim
Sadece 2 gün test yaptım ve sanırım tutturdum sonuncuyu da az önce yaptım,kesin bir çatlama var diyebilir miyiz sizce de?
Amin canım,hepimiz inşallahEvet çatlamış canım hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın inşallah
İnşallah canım evet sıtres te etkiliyor ama bırakmak ne mümkünAmin canım,hepimiz inşallahkendimizi çok hirpalamadigimiz bir anda olacakmış gibi gelmeye başladı bana artık
Tebrik ederim,darısı bizlerin başınaKızlar tekrar kan testi yaptırdım ilki 156 2 gün sonra 401,75 çıktı
Maşallah canımKızlar tekrar kan testi yaptırdım ilki 156 2 gün sonra 401,75 çıktı
Teşekkür ederim amin dualarımdasınızTebrik ederim,darısı bizlerin başınagayet güzel yükselmiş,sağlıkla gelsin
eevt cnm çatlamış MaşAllah sağlıkla dollenir tutunur insAllah bebeğinKızlar,merhaba bu ay beklentisiz şekilde çalışmalara devam ediyorum,kafayı çok yormamaya karar verdim
Sadece 2 gün test yaptım ve sanırım tutturdum sonuncuyu da az önce yaptım,kesin bir çatlama var diyebilir miyiz sizce de?
tebrikler cnm MasAllah güzel artmış sağlıkla ilerler insAllahKızlar tekrar kan testi yaptırdım ilki 156 2 gün sonra 401,75 çıktı
Insallah canım inşallah bizlerin de böyle hamişli profilleri olur inşallaheevt cnm çatlamış MaşAllah sağlıkla dollenir tutunur insAllah bebeğin
insAllah cnaimInsallah canım inşallah bizlerin de böyle hamişli profilleri olur inşallahsağlıkla gelsin bebişin
Amin canım inşallah sağlıcakla ilerlereevt cnm çatlamış MaşAllah sağlıkla dollenir tutunur insAllah bebeğin
tebrikler cnm MasAllah güzel artmış sağlıkla ilerler insAllah
Maşallah canım sağlıcakla güzel ilerlesin inşallahKızlar tekrar kan testi yaptırdım ilki 156 2 gün sonra 401,75 çıktı
Evet çatlamış inşallah tutunur bebişin güzel güzel gelişir canimKızlar,merhaba bu ay beklentisiz şekilde çalışmalara devam ediyorum,kafayı çok yormamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?