Bende kara kara düşünüyorum iftara ne yapicam diye zaten sürüne sürüne yürüyorumÇok uykum var
Ben yemek yaptım Pide için uyumuyorum Püfsss...Bende kara kara düşünüyorum iftara ne yapicam diye zaten sürüne sürüne yürüyorum
Ben yemek yaptım Pide için uyumuyorum Püfsss...
Gel bebeğimmmTamam sana geliyorum canım
Zam yapmadılar bu ramazan koronadan dolayı öyle bilmiyorum benBu sene pide neden pahalı anlamadım corona yüzünden mi zam yaptılar?
Bizim burda 6 lira pideZam yapmadılar bu ramazan koronadan dolayı öyle bilmiyorum ben
Yasaklar bitince gellllAma yasak var
Obov kız altın pidemi bu acabaBizim burda 6 lira pide
Bizim burası paris canım. İstanbulun eti leri bağdat caddesi varsa Bursanın da izniği var. Yerin içine batasıcalarıObov kız altın pidemi bu acaba
Tamam bebeğmmmmmYasaklar bitince gellll ❤
Şu pideyi alıp uyuycam 2 saat kadar.. Vallahi işkence oldu bana bu dert Fırında çok uzak yaa 400 metre ötedeTamam bebeğmmmmm ♥
Tamam beybisi dinlen biraz daha çok var zatenŞu pideyi alıp uyuycam 2 saat kadar.. Vallahi işkence oldu bana bu dert Fırında çok uzak yaa 400 metre ötede
Kaç gün gecikmiştiGünaydın kızlar. Maalesef adet oldum bugün. Aslında yaptığım 2 erken gebelik testinde silik pozitif görmüştük ama yanılabiliyor demekki test. Eşimi de heveslendirdi testler.ama çizgi vardı diyor, üzüldü çok. Benim yeni bat 25 mayıs .beni de ekleyebilir misiniz?
Ne güzel yazmışsın canım sağlıkla kucağına almayıda Allahım nasip etsin inşallahEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin❤Uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?