Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim libidom da tavan yaptı beni alt üst etti bu adet

Evet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Uzun oldu kusura bakmayın

Sağlıkla kavuşun inşallah

Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah çok şükür bitti hasretin

N Narin99 kız kandırıkçı anne eşin seni hala adet mi biliyo
Yok kız öğrendiğim gün söyledim eşime zaten doğum günün yaklaşmıştı bir not yazdım üzerine de yaptığım testi koydum görünce çok şaşırdı beklemiyordu hiç aklıma bile gelmedi dedi sonra ağlamaya başladık mutluluktan

Ay etkilendim sürecinden ne kadar güzel hiç beklendiğin bir anda mücize gerçekleşmesi rabbim hayırlı bir evlat olmasını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaaaa ne güzel Allah'ım tamamına erdirsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ay etkilendim sürecinden ne kadar güzel hiç beklendiğin bir anda mücize gerçekleşmesi rabbim hayırlı bir evlat olmasını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
Aminnnn.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim herkesin yuvasına bol bol huzur versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…