2 nisan adet olduğum tarih 28 nisanda adet olmam gerekiyorduKuzu bak en son ne zaman adet oldun o tarih. Yüksek ihtimal Mart ayındadir. Bir de Nisan ayında adet olman gerekiyordu ama bebiş geldiği için adet olmadın ya onu yazıver
Tamam tatlım2 nisan adet olduğum tarih 28 nisanda adet olmam gerekiyordu
Ne bileyim libidom da tavan yaptı beni alt üst etti bu adetCanım oluyor benim hayatımda ilkkez adetim sapıttı üçüncü gün kesildi iki gün olmadım ardından 6. 7. Günler çok az gene oldum. Normalde hep standarttı 5 gün ama iyiye işaretmiş arada adetin sapıtması çokta düzenli adet iyi değilmişseninde uzaması bence normal aman kısalmasından iyidir
Olurmu öyle şeyTamam tatlımbu arada değerin çok güzel çıkmış maşallah burdan gitmek yok, artık Aralık Anneleri ve bu topik arasında mahsur kaldın
Minik bir kese annecim annecim desin bakalımOlurmu öyle şey☺ gitmek isteyen kimçok sağol cnm o kadar yardımcı oldu bakalım hayırlısı haftaya kontrole gidecem inşallah
Sağlıkla kavuşun inşallahEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin❤Uzun oldu kusura bakmayın
Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah çok şükür bitti hasretinEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin❤Uzun oldu kusura bakmayın
İnşallah canım inşallah bu öyle olmaz.Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah çok şükür bitti hasretin
Yok kız öğrendiğim gün söyledim eşime
kötü düşünme canım sakın allah daim etsin inşallahİnşallah canım inşallah bu öyle olmaz.
Ay etkilendim sürecinden ne kadar güzel hiç beklendiğin bir anda mücize gerçekleşmesi rabbim hayırlı bir evlat olmasını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinUzun oldu kusura bakmayın
Yaaaa ne güzel Allah'ım tamamına erdirsinYok kız öğrendiğim gün söyledim eşimezaten doğum günün yaklaşmıştı bir not yazdım üzerine de yaptığım testi koydum görünce çok şaşırdı beklemiyordu hiç aklıma bile gelmedi dedi sonra ağlamaya başladık mutluluktan ♥
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Aminnnn.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim herkesin yuvasına bol bol huzur versin..Ay etkilendim sürecinden ne kadar güzel hiç beklendiğin bir anda mücize gerçekleşmesi rabbim hayırlı bir evlat olmasını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
KesinlikleHuzur önemli
Çok uykum varKesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?