Teşekkür ederim canım 791 değerlerimAllah hayırlı etsin canım değerin kaç çıktı
Doğru diyorsun canım hepsini tutacaö diye sevinmiştim ama ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak sakıncalıymış bebek için yoksa hiç zorlanmıyorumCanım kimsenin ibadeti ile arasına girmeyi istemem ama senin şimdi beslenmene dikkat etmen kan şekerini hep dengede tutman ara öğünler şeklinde beslenmen gerekli uzun süre kendini aç bırakman doğru olmayabilir,Dr unu dinlemelisin
Maşallah çok iyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne zamandır istiyordun gebe kalabiliyor muydun neler yaptın bunları bizimle paylaşırsan sevinirizTeşekkür ederim canım 791 değerlerim
Canım 1 buçuk yıldır istiyoruz 1 yılın sonunda doktora gitmeye karar verdik olmayınca prolaktin yani süt hormonu yüksek çıktı bnde biraz iltihapta vardı biraz doktor ilaç verdi kullandıktan 2 ay sonra bütün değerlerim normale döndü çok şükür 3 4 ay denedik yine olmadı doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi geçen ay yine olmadı bu ay hiçbirşey yapamadım takmadım da fazla açıkçası çok şükür rabbim nasip ettiMaşallah çok iyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne zamandır istiyordun gebe kalabiliyor muydun neler yaptın bunları bizimle paylaşırsan seviniriz
Canım 1 buçuk yıldır istiyoruz 1 yılın sonunda doktora gitmeye karar verdik olmayınca prolaktin yani süt hormonu yüksek çıktı bnde biraz iltihapta vardı biraz doktor ilaç verdi kullandıktan 2 ay sonra bütün değerlerim normale döndü çok şükür 3 4 ay denedik yine olmadı doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi geçen ay yine olmadı bu ay hiçbirşey yapamadım takmadım da fazla açıkçası çok şükür rabbim nasip etti
[/
Aynen öyle canım Aminn inşallahDemekki zamanını bekliyordu darısı başımıza inşallah
Hoş geldinBen geldiiiimm
aynen canımbu spermler nereye gidiyor bende anlamıyorumAnlıyorum canım ama Rabbimin ne mucizeler yarattığının bizlerde şahidiyiz.bir keresinde bir yakınımızın bir tek çocuğu vardı yıllardı ikinci çocuk istiyordu olmuyordu kadın nekadar doktorlara gitmişdi hiç bir problem bulamlyordu kadında sonra birkere de kocası doktora gitti ve azosperm teşhisi konuldu düşün yani bir çocuğu var doktor demiş ki nasıl oldu böyle halde işte Allahın mucizesi.nebileyim ya bu son yıllarda çok fazla arttı erkeklerde bu sorun Rabbim hepimize yardım etsin. Ben Azerbaycanda yaşadığım için malesef maddi açıdan gidemiyorum tüp bebeye ama bir şeyi anlamıyorum erkekde normal boşalma olarak birtek spermle yumurtalık mayalanırsa neden bunun tedavisi yok deyib kesdirib atıyorlar neden mesela sizde artış olmuş eee azospermi deyil ki şimdi bu neden hep tüp bebeye öneriyorlar gerçekden anlamıyorum.okadar bu aralar kaç yıl bebekleri olan aileler duydum ki çok mutluda oldum insana umut oluyor.Rabbim her hastalığln çaresini vermiş birtek yaşlılkdtan başka .şimdi nekadar çok hastalık var çoğunun çaresi bulunamıyor belki de Allah izin vermiyor çünki insanlarımız çok nankörleşdi.çok uzun oldu canım lütfen kusura bakmayın böyle içimi boşaltmak birileriyle dertleşmek bazen iyi geliyor.Allah dertlerimizi alsın bizlerden hepimize sağlıklı çocuklar nasib etsin
Hosgeldinnn kuzm adet oldnmu sen son gecmismiydi diye hatirliyorm seni benBen geldiiiimm
Oldum canım 8 gündür adetimHosgeldinnn kuzm adet oldnmu sen son gecmismiydi diye hatirliyorm seni ben
Bnde bugün tahlil sonuçlarımı aldım orda da pozitif çıktı çok şükürinşallah haftaya kontrole gidecem doktorumu aradım oruç tutmamam gerektiğini söylüyor ☹
[/QUOTE Gözün aydın olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız maşallah çok uzun sürüyormuş ya benim 4 5 günOldum canım 8 gündür adetim
Hoş geldin canımBen geldiiiimm ❤
Gelecek aya umut edeceğiz canımMalesef ben gene gelecek aya kaldim
Kuzu bak en son ne zaman adet oldun o tarih. Yüksek ihtimal Mart ayındadir. Bir de Nisan ayında adet olman gerekiyordu ama bebiş geldiği için adet olmadın ya onu yazıverHem bat hem sat ne oluyor
Canım oluyor benim hayatımda ilkkez adetim sapıttı üçüncü gün kesildi iki gün olmadım ardından 6. 7. Günler çok az gene oldum. Normalde hep standarttı 5 gün ama iyiye işaretmiş arada adetin sapıtması çokta düzenli adet iyi değilmişOldum canım 8 gündür adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?