Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun canım hepsini tutacaö diye sevinmiştim ama ilk 3 ay ve son 3 ay oruç tutmak sakıncalıymış bebek için yoksa hiç zorlanmıyorum

Maşallah çok iyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne zamandır istiyordun gebe kalabiliyor muydun neler yaptın bunları bizimle paylaşırsan seviniriz
Canım 1 buçuk yıldır istiyoruz 1 yılın sonunda doktora gitmeye karar verdik olmayınca prolaktin yani süt hormonu yüksek çıktı bnde biraz iltihapta vardı biraz doktor ilaç verdi kullandıktan 2 ay sonra bütün değerlerim normale döndü çok şükür 3 4 ay denedik yine olmadı doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi geçen ay yine olmadı bu ay hiçbirşey yapamadım takmadım da fazla açıkçası çok şükür rabbim nasip etti

Günaydın kızlar. Maalesef adet oldum bugün. Aslında yaptığım 2 erken gebelik testinde silik pozitif görmüştük ama yanılabiliyor demekki test. Eşimi de heveslendirdi testler.ama çizgi vardı diyor, üzüldü çok. Benim yeni bat 25 mayıs .beni de ekleyebilir misiniz?

aynen canımbu spermler nereye gidiyor bende anlamıyorum Valla bizim ki azospermi olmadı zaten ama ilaçlar sebebiyle oldu

Oldum canım 8 gündür adetim
Canım oluyor benim hayatımda ilkkez adetim sapıttı üçüncü gün kesildi iki gün olmadım ardından 6. 7. Günler çok az gene oldum. Normalde hep standarttı 5 gün ama iyiye işaretmiş arada adetin sapıtması çokta düzenli adet iyi değilmişseninde uzaması bence normal aman kısalmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…