Amin canım inşallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa ne güzel Allah'ım tamamına erdirsin♥
Amin canım inşallahNe güzel yazmışsın canım sağlıkla kucağına almayıda Allahım nasip etsin inşallah
Aynı grup canım. İnofolic combiye devam et yumurtayı hem kaliteleşriyor hem büyütüyor.kızlar merhabalar birşey sormak istiyorum solgar diye bir ilaç varmış bu ilaç folik asit diyemi geçiyor yoksa yumurta geliştirici ilaç. mı ben ınofolic combiye başladım folik asit olarak bunu kullanmama gerek varmı
öylemi tamam canım teşekkür ederimAynı grup canım. İnofolic combiye devam et yumurtayı hem kaliteleşriyor hem büyütüyor.
Hayırlısı olsun gebe kalırsın insallah burda hep beraber sevinirizöylemi tamam canım teşekkür ederim
Ben içiyorum solgar folacın 400 mgkızlar merhabalar birşey sormak istiyorum solgar diye bir ilaç varmış bu ilaç folik asit diyemi geçiyor yoksa yumurta geliştirici ilaç. mı ben ınofolic combiye başladım folik asit olarak bunu kullanmama gerek varmı
Aaa 2 saat yürümüş sipor sayılır mı diyo bi deÖff hiç durmadan 2 saat yürüdüm durdum spor sayılırım acaba?
Sayılır mıAaa 2 saat yürümüş sipor sayılır mı diyo bi de
Masallah kuzum sanaBende kalktım bi tencere sarma sardım o sayılır mı acaba
Sayılmazmı kız biz evde mayıştık biz ne yapalım yani sen iki saat yürümüşsenSayılır mıçok yürüdüm bugün gerçi hergün hareket halindeyim. Bizim burda corona yok rahatsız biraz
Gelim alayım seni.. Bir güzel yürüyüş yaptırıp geri bırakayım :)Sayılmazmı kız biz evde mayıştık biz ne yapalım yani sen iki saat yürümüşsen
Oh mis valla ne güzel olurGelim alayım seni.. Bir güzel yürüyüş yaptırıp geri bırakayım :)
Kız @aybushsen bana nispetmi yapıyorsun yoksa
Napayım sıkılıyorum burda belki biriniz çıkar da gelirsinizKız @aybushsen bana nispetmi yapıyorsun yoksa
He he tabi benim özel uçağım var zatenNapayım sıkılıyorum burda belki biriniz çıkar da gelirsiniz
Ekran resmi yaptım içim açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?