Evett.. Kocam bir biskolata erkeği değil ama karısı biskolata prensesi olacakAaaa bak iş demişken artık yeni bir meşgalen var
Hahhahha deliiiEvett.. Kocam bir biskolata erkeği değil ama karısı biskolata prensesi olacak
Hadi ya.. Bizde paso izin varBen çok yogun çalışıcam izinsiz
MaşAllah cnm sağlıkla ilerler insAllahBnde bugün tahlil sonuçlarımı aldım orda da pozitif çıktı çok şükürinşallah haftaya kontrole gidecem doktorumu aradım oruç tutmamam gerektiğini söylüyor ☹
hayırlısi olsun cnm üzülme olacak insAllah vaktini bekliyorGünaydın kızlar. Maalesef adet oldum bugün. Aslında yaptığım 2 erken gebelik testinde silik pozitif görmüştük ama yanılabiliyor demekki test. Eşimi de heveslendirdi testler.ama çizgi vardı diyor, üzüldü çok. Benim yeni bat 25 mayıs .beni de ekleyebilir misiniz?
yaaa MasAllah cnm kolay değil elbet ama çok şükür ki sen mujdeni almışsın sağlıkla da kucağına alırsın insAllahEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin❤Uzun oldu kusura bakmayın
kız çok pahalıymış haBu sene pide neden pahalı anlamadım corona yüzünden mi zam yaptılar?
hay MasAllah kız sayılmaz mı ben evde pinekledjmÖff hiç durmadan 2 saat yürüdüm durdum spor sayılırım acaba?
sana da MaşAllah vala afiyet olsun bende geçen sarmıştım ohh missBende kalktım bi tencere sarma sardım o sayılır mı acaba
Yaaaaa
Normal her yerdeki pide canım ya...MaşAllah cnm sağlıkla ilerler insAllahkişiye bırakır genelde doktorlar seninki kesin konuşmuş cnm sağlık olsun sonra tutarsın insAllah
hayırlısi olsun cnm üzülme olacak insAllah vaktini bekliyor
yaaa MasAllah cnm kolay değil elbet ama çok şükür ki sen mujdeni almışsın sağlıkla da kucağına alırsın insAllah
kız çok pahalıymış haburda 2.5₺ hadi olsun da 3₺ en fazla çok mu büyük pideniz
hay MasAllah kız sayılmaz mı ben evde pinekledjm
sana da MaşAllah vala afiyet olsun bende geçen sarmıştım ohh miss
Yaaaaagörüntüye bak
Normal her yerdeki pide canım ya...
Sağol canım benimMaşAllah cnm sağlıkla ilerler insAllahkişiye bırakır genelde doktorlar seninki kesin konuşmuş cnm sağlık olsun sonra tutarsın insAllah
yaaa MasAllah cnm kolay değil elbet ama çok şükür ki sen mujdeni almışsın sağlıkla da kucağına alırsın insAllah
Yaaaaagörüntüye bak
Çok sağol canım hayırlısıyla kucağımıza alalım tutarız inşallah borçlarımızıMaşAllah cnm sağlıkla ilerler insAllahkişiye bırakır genelde doktorlar seninki kesin konuşmuş cnm sağlık olsun sonra tutarsın insAllah
Yaaaaagörüntüye bak
Bizim Burda da 4 TL ben kendim yapıyorumMillet fırsatçı olmuş he ekmek yani fakir fukara napacak acaba
amin insAllah canımÇok sağol canım hayırlısıyla kucağımıza alalım tutarız inşallah borçlarımızı
Yaa,Bizim Burda da 4 TL ben kendim yapıyorum
Sabah ilk idrar daha iyi diyorlardıAdet günü geçip yada geçmeden ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler saat kaç aralığında yaptınız testleri
Ben canımAdet günü geçip yada geçmeden ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler saat kaç aralığında yaptınız testleri
Sabah ilk idrar daha iyi diyorlardı
Ben canım12 de yapmıştı ovulasyonu adet olmamam gerektiği gün yaptım
Normal günde testi yapandan en az 1 saat su içmemen gerekiyor ilk idrar şart değil diye biliyorum yanlış yönlendirmiym deOrtalama sabah saatleri yani ilk idrar normal gebelik testi gibi
Uf niye gelmemiş o zaman gıcık şeykan testim de negatif arkadaşlar beklediğim gibi
Bilmiyorum hala gelmeye niyeti yokUf niye gelmemiş o zaman gıcık şey
Yani leke de yok demi?Bilmiyorum hala gelmeye niyeti yokneyse kırk yılda bir olur öyle diyorum haha
Hayır hiçbir şey yok resmenYani leke de yok demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?