15 günü geçerse gecikme Dr a görün ihmal etmeHayır hiçbir şey yok resmenÇok nadiren kasığıma ağrı giriyor çok kısa o kadar
Daha uzarsa doktora görünmelisin canım pco yoktu sende diye hatırlıyorumHayır hiçbir şey yok resmenÇok nadiren kasığıma ağrı giriyor çok kısa o kadar
Öyle yapacağım canım teşekkürler15 günü geçerse gecikme Dr a görün ihmal etme
Evet normalde pco yok, yani öyle bir şey söylenmedi banaDaha uzarsa doktora görünmelisin canım pco yoktu sende diye hatırlıyorum
Demiri düşük diye hamile kalamayanı biliyorum hepsi sistemi bozabilirKızlar bu arada benden kan alınmışken tüm her şeye bakıldı. Daha doktora göstermedim sonucu ama yüksek, düşük yada sınırda olan değerlerim (gebelikle ilgili hormonlar değil diye biliyorum) var. Belki de bu gecikme onları öğrenmeme vesile oldu
Yakında diploma alıcaz Dr kadar bilgili oldukBen geldiiiii hoş geldi.... Napıosunuz bakalım?
Çok iyiYakında diploma alıcaz Dr kadar bilgili olduk
Yalnış bişey yaptıgında hayır öyle değil böyle dicez şak diye
Tamda ustune yazmissin icine mi dogdu ne agliyordum tamGelecek aya umut edeceğiz canımbebiş gelmiyorsa adet iyidir üzülme
Ben de her adette ağlıyordum kuzumTamda ustune yazmissin icine mi dogdu ne agliyordum tam
Eşimle doktora gittim bigün aynı şeyi o söyledi sen doktor olmuşsun gerek yok doktora adamla ne konuştuğunu anlamadım dediYakında diploma alıcaz Dr kadar bilgili olduk
Yalnış bişey yaptıgında hayır öyle değil böyle dicez şak diye
OluuuuurKızlarrrrr Sizden birşey Rica etsem m olur mu????
Şimdide bebek bakımını araştırEşimle doktora gittim bigün aynı şeyi o söyledi sen doktor olmuşsun gerek yok doktora adamla ne konuştuğunu anlamadım dedi
Gecikme olmadı canım. Adetten 2 gün önce yapmıştım testleri.bat 1mayıstı. 30 nisanda başladı.Kaç gün gecikmişti
Söyle beybisi bildiğim bişey se yaparımKızlarrrrr Sizden birşey Rica etsem m olur mu????
Aynen canımŞimdide bebek bakımını araştır
Doğunca da der ki daha önce bebek mi baktın
Sıfır hatasız bebek bakılırrrr komşiiiiiii
Yeni doğan bakımı üzerinde lisans yap o vakitAynen canımgerçi ben aile binasında büyüdüm kuzenlerimin çocuklarına çok baktım 7 tane yeğenim vardı en büyüğüyle aramda 10 yaş var Tabi kendi bebeğin olunca daha farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?