Ederim aşkitoşumEzanlar da Namaz kılanlar namaz kıldıktan sonra Oruclular Oruç açarken Rabbi heb lî minessâlihîn diye dua edermisiniz rica etsem aşkitoşlarım benim
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”Ezanlar da Namaz kılanlar namaz kıldıktan sonra Oruclular Oruç açarken Rabbi heb lî minessâlihîn diye dua edermisiniz rica etsem aşkitoşlarım benim
Ben gün içinde 100 kere tekrar olarak biliyordumEzanlar da Namaz kılanlar namaz kıldıktan sonra Oruclular Oruç açarken Rabbi heb lî minessâlihîn diye dua edermisiniz rica etsem aşkitoşlarım benim
Bizde seni seviyoreeeeeeeSizi seviyorum mmm mmmmmmmmmmmm❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Aynen... Rabbim hepimize Salih evladlar versinnnnnnnnBen gün içinde 100 kere tekrar olarak biliyordum
Konuyu açmışken o neAfssnsjdjnd Allahım sen ban yemekten koru.. Mune nin şerrinden koruBan butonunu bizden uzak eyle allahım
Amin amin kızlar ben çok yanlız olduğum için hep kızım olsun istiyorum eşimde çok istiyor kız olmasını hep kız olsun sana benzesin diyor bende istiyorum ki bana hem nefes hem yoldaş hemde herşeyim olsun tabi allaha tövbe hâşâ şart koşmak gibi olmasın ama gönlümden bu geçiyorAynen... Rabbim hepimize Salih evladlar versinnnnnnnn
Çoluğumuz Cocugumuz Hayırlı evladlar olsun
Rabbim Bütün annelerin cocuklarına sağlık sıhhat versin ❤❤❤❤❤❤❤ Vatanımızı milletimizi korusun allahım
Baska yerlere bakamıyorum korkudan vallahi..Konuyu açmışken o ne
ne yaparsan banlanıyorsun
Başka konulara bakınca mı ban yapılıyorBaska yerlere bakamıyorum korkudan vallahi..
Dua ediyorum sürekli kabusum oldu...
AminnnAllahım sen ban yemekten koru.. Mune nin şerrinden koruBan butonunu bizden uzak eyle allahım
Bana mahsus oBaşka konulara bakınca mı ban yapılıyor
Evde kalBana mahsus oben nedense ban yiyorum haklı haksız fark etmez
Yok hık demiyorum tövbeler olsunEvde kal
Elleşme başka gönüllerde
Aldatma bizi
Kaç gün oluyor ban yiyinceYok hık demiyorum tövbeler olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?