Google youtube bak aşkım buradaki konular kaka eeeee pisYok hık demiyorum tövbeler olsun
Öyle yapıyorum gebeliğe hazırlık bölümü bir tekGoogle youtube bak aşkım buradaki konular kaka eeeee pis
Aferin benim kuşuma etliye sütlüye dokunmamak lazım kendim için de söylüyorum bende bi kenarından döner gibi oluyorum ama akıllandımÖyle yapıyorum gebeliğe hazırlık bölümü bir tek
Cidden bilmiyorum bir konuda iken başka konuya bakmak yazmak ban sebebi mi bilir kişiler cevap verin ayollllAferin benim kuşuma etliye sütlüye dokunmamak lazım kendim için de söylüyorum bende bi kenarından döner gibi oluyorum ama akıllandım
Yok kız öyle değil bazen değişik konular oluyor tabi bizde azcık üstüne gidiyoruzCidden bilmiyorum bir konuda iken başka konuya bakmak yazmak ban sebebi mi bilir kişiler cevap verin ayollll
Ben daha yemedim ban ama yemeyide düşünmüyorum
Hayır kuzum istediğin konuya yaz. Mune bana takmış kafayı onun isyanı bu
Asr vjjnklllöö.Yok kız öyle değil bazen değişik konular oluyor tabi bizde azcık üstüne gidiyoruzama yanlış işte yapmamak lazım
Kız sus bi ayrılık daha kaldırmıycak yüreğimYok kız en son ban yediğim konuda gayet iyi niyet.. Kankacığı da şikayet edince haklı haksız demiyor veriyor banı...
Sustum mm m.... Lalalaaaa bak yukarı da kuş var AA ne kadar güzelKız sus bi ayrılık daha kaldırmıycak yüreğim
Çok teşekkür ediyoruz detaylı anlatımın için Rabbim korusun kollasın hamilelerimizin hepsiniEvet kızlar gelelim benim hikayeme
Biz 3,5 yıl önce karar verdik bebek sahibi olmaya ilk 1 yıl hiçbirşey yapmadık sadece denedik olmadı 2. Yıl hsg spermiyogram yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedik ama olmadı Sebepsiz infertelite dediler çünkü herşey normaldi 2. Yılı tam tamamladık tüp bebek yaptırmaya kara verdik o ay kendiliğinden hamile kaldım . 9 haftalık kalbi durdu kürtaj yapıldı genetikte bebekte birşey çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıktı pai ve mthfr 1298 c homozigot 2 doktor bundan dedi 1 yılda öyle bekledim bu arada adetim çok azaldı perinatalog a gittim anlattım önce rahim emarı istedi sonra hsg çektirdim kürtaj kaynaklı yapışıklık olmuş dediler 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay spiral takılı kaldı 6 ay deneyin olmazsa gelin dediler . Önce bir doktora gittim muayene oldum klomen çatlatma iğnesi verdi ama olmadı tutmadı pandemi çıkınca ara verdik bu arada inofolic combi , bal polen arısütü propolis karışımı ve omega 3 tükettim Bir gebenin günlüğünden aldığım testlerle takip ettim ilk testi denedim klomenden sonra regl olup 2. Gün yumurtlama gördüm geçen aydan kalan yumurta tutmaz dediler regl oldum tekrar testlere başladım adetin 6. Günü yumurtlama gördüm değerlendirdik 6 günü sonra 2 günde bir. Bu arada göğüslerim şişti yumurtlamanın 9. Günü ihtimal vermiyorum adet olucam diyorum yumurtlamanın 13. Günü testte inanılmaz bir şekilde çift çizgi gördüm aynı gün 156 çıktı gebelik kan testinde 2 gün sonra tekrarladım 401 çıktı . Çok umutsuzdum ama bir yanım hep istiyordu hep diliyordu rüyalarıma giriyordu düşünmedim desem yalan olur takmadım desem yalan olur rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinUzun oldu kusura bakmayın
Ha şöyle gözünü sevdiğim daha çocuk doğuracazSustum mm m.... Lalalaaaa bak yukarı da kuş var AA ne kadar güzel
Evet insallah hadi hayırlısıHa şöyle gözünü sevdiğim daha çocuk doğuracaz
Kız benim göğüsler kasıklar ağrıyor ya anlamadımEvet insallah hadi hayırlısı
Adet olmana ne kadar var?Kız benim göğüsler kasıklar ağrıyor ya anlamadım
Solgar marka ismi ama q10 mu folik asit mi yazıyor üzerindekızlar merhabalar birşey sormak istiyorum solgar diye bir ilaç varmış bu ilaç folik asit diyemi geçiyor yoksa yumurta geliştirici ilaç. mı ben ınofolic combiye başladım folik asit olarak bunu kullanmama gerek varmı
Tamam baktım benle aranda 1 gün varKız benim göğüsler kasıklar ağrıyor ya anlamadım
Kız koca çoktan uyudu he hey merakketme zaten benim koca zorla yapışıyor sülük gibiTamam baktım benle aranda 1 gün varmadem öyle kesin yumurtalar olgunlaşıyor yapışsana kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?