Aynen bakım istiyorlarBakımı da önemli tabi
Çok güzeller ya allah özene bezene yaratmış maşallahAynen bakım istiyorlar
Kız maşallah doğanın tüm güzellikleriyle birlikte yaşıyorsun oh mis vala maşallah
Bu benim değil malesef ama alacam bir taneKız maşallah doğanın tüm güzellikleriyle birlikte yaşıyorsun oh mis vala maşallah
Ya senin zannettimBu benim değil malesef ama alacam bir tane
Yok bende keçi. Dün cüce keçi gördük çok guzeldi hele yavrusu sarısalcam geldi. Eşim gidip soracak satılık mı diye gezdiririm peşimdeYa senin zannettim
Ya benimde bakarken babamların keçisi vardı ikiz doğurdu annem adını rojda güneş koymuştu çok tatlı oluyorlar küçükken ama büyüdüklerin de baş edemiyorsun çok yaramazlarYok bende keçi. Dün cüce keçi gördük çok guzeldi hele yavrusu sarısalcam geldi. Eşim gidip soracak satılık mı diye gezdiririm peşimde
Bunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandıYa benimde bakarken babamların keçisi vardı ikiz doğurdu annem adını rojda güneş koymuştu çok tatlı oluyorlar küçükken ama büyüdüklerin de baş edemiyorsun çok yaramazlar
Delisin çünkü kurbağayı öpseydin bari belki prens olurduBunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandı
Heidi gibi ormanlarda dolaşıyon vallaBunlar minnak kalıyor süs gibi.. Dün Kurbağa ile konuşuyordum millet deli sandı
Delisin çünkü kurbağayı öpseydin bari belki prens olurdu
Doğayı ve hayvanları çok severim. Hep ormanda çöp temizlerim söylene söylene içimdenHeidi gibi ormanlarda dolaşıyon valla
Belli kuzum hayvanlar sevilmez mi onlarında sevgiye ihtiyacı var bazı insanlardan daha merhametliler sadıklar enazindanBen hayvanları çok seviyorum içimde onlara karşı aşırı merhamet var. Eşek vardı bakımsız kemik kalmış hayvan birde kimse yanaşamıyordu konuşa konuşa sakinleştirdim Uysallaştı beni görünce sevinçten hayvan haykırıyordu resmen kafasını hemen omzuma sürüyordu ☺☺☺
Aynen.. İnsan görünümlü yaratıklardan iyidir...Belli kuzum hayvanlar sevilmez mi onlarında sevgiye ihtiyacı var bazı insanlardan daha merhametliler sadıklar enazindan
Aynen kesinlikle çok doğruAynen.. İnsan görünümlü yaratıklardan iyidir...
Ezan okunsada yatsak sabah 7nde kalkcam benAynen kesinlikle çok doğru
Bende ezanı bekliyorum kalka bilicenmi kızEzan okunsada yatsak sabah 7nde kalkcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?