Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarım saat var erkenden kılsam namazı olurmu acaba?

Aslında teveccüh namazı kılına bilir... Sahur yaptıktan sonra

Peki benim yine herzaman ki gibi sahuru yapmamam

Dediğin ilacı bilmiyorum ama inifolic combi de hem folik asit hem yumurta geliştirici var başka kullanmana gerek yok canım

Selamlar kızlar ben yeniyim.. Bu ay 4. Denememiz başarısız oldu. Kendi haline bırakmakla olmayacağına kanaat getirdim. Çaba sarfetmek gerekiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi alacağım. Başka tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?

Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Tedavi gördünüz mü peki kendiliğinden mi oldu?

Insallah en hayırlı ve en yakın vakitte bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim yengem benzer bir durum yaşamıştı. İlk gebeliği 38 haftada kalbi durdu normal doğumla aldılar. Cok zordu.. Sonra 8 haftalık bebeği kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar. Korunma döneminden sonra gebe kaldı ve şimdi 10 yaşında ve 6 yaşında çok akıllı çok güzel iki oğlu var. Siz de evlatlarınıza kavuşursunuz ins çabucak.. Bir de yengemin tiroid hormonlarında sıkıntı vardı. İlaç kullandı sonraki gebeliklerde. Siz baktirdiniz mi?

Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Tedavi gördünüz mü peki kendiliğinden mi oldu?
Amin insAllah canım tedavi şöyle 18 Ağustostayken doktora gittim ilk kez tedavi için klomen+çatlatma iğnesi kullandm ama olmadı Dr adetin üçüncü günü gel dedi 20 Eylül de adet oldum ama gitmedim moralim bozuldu o ay evde bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofen kullandım ekstra olarak onlara devam etmemiz gerektiğini söylemişti zaten iki üç ay o ay ovulasyon takibi de yaptım çok erken yumurtlama oldu kür sayesinde bence 10 Ekim de adet olunca hepsini bıraktım artık olmuyor diye zaten fazla kilom var olmayacak da kilo vermeye devam edeyim dedim spora yazıldım baya tempolu geçti günler adet günümü bile takip edemedim bu arada eşim yola gitti geldi ay içerisinde sürekli düzenli ilişki olmadı olduğunda da hemen kalktım tuvalete gittim duşumu aldım beklemedim önceki aylar neler yaptım olmadı zaten diye adete bı hafta kaldığını fark ettiğimde ovulasyon yaptım koyulaşma oldu ama pik değildi acaba yeni mi yumurtlama olacak ki dedim baktım iki gün üst üste aynı koyulukta olunca adete iki kala gebelik yaptım tamamen umutsuz bı şekilde hatta akşam üzeriydi öylesineydi çok silik çıktı 9 Kasım mujdemi almış oldum biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatayım dedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…