İnsallah ya gidip uyuyasım varBende ezanı bekliyorum kalka bilicenmi kız
E okadar dolanırsan kafan sallanır böyleİnsallah ya gidip uyuyasım var
Kız okadar beklemişsin yarım saat içinmi beklemiycen az dur olur şimdiYarım saat var erkenden kılsam namazı olurmu acaba?
BeklicemKız okadar beklemişsin yarım saat içinmi beklemiycen az dur olur şimdi
BekleeeBeklicem
Karnım acıktıBekleee
Amin ecmainAllahım hepimizin oruclarını kabul etsin. Mübarek Ramazan ayında gebe kalabilmeyi nasip eyleee... Aminnnnnn❤ Allahım hepimizin günahlarını affetsin
Dediğin ilacı bilmiyorum ama inifolic combi de hem folik asit hem yumurta geliştirici var başka kullanmana gerek yok canımkızlar merhabalar birşey sormak istiyorum solgar diye bir ilaç varmış bu ilaç folik asit diyemi geçiyor yoksa yumurta geliştirici ilaç. mı ben ınofolic combiye başladım folik asit olarak bunu kullanmama gerek varmı
Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahS.a kızlarilk kızımda tedavisiz üçüncü denememizde hamile kalmış biri olarak ikinci hamileliğim için bı buçuk sene uğraştım ama sonunda Rabb'im nasip etti çok şükür isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah hamile olanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah umutsuz olmayın Rabbim öyle büyük ki ben ikinci kez anne olamiycam herhalde diye artık tam umudu kestigim ay hamile olduğumu öğrendim
Insallah en hayırlı ve en yakın vakitte bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim yengem benzer bir durum yaşamıştı. İlk gebeliği 38 haftada kalbi durdu normal doğumla aldılar. Cok zordu.. Sonra 8 haftalık bebeği kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar. Korunma döneminden sonra gebe kaldı ve şimdi 10 yaşında ve 6 yaşında çok akıllı çok güzel iki oğlu var. Siz de evlatlarınıza kavuşursunuz ins çabucak.. Bir de yengemin tiroid hormonlarında sıkıntı vardı. İlaç kullandı sonraki gebeliklerde. Siz baktirdiniz mi?Ben de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben
Amin insAllah canımHayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTedavi gördünüz mü peki kendiliğinden mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?