Ya ben de geç yumurtladigimdan şüpheleniyorum. Döngüm 31-32 gün 18. Gün civarında yumurtlama oluyordur diye o tarihlerde ilişki olmasına dikkat ettim ama sonrasını pek onemsemedim. Adetten bir hafta önce yumurtaliklarda ağrım oldu. Acaba yerleşme ağrısı mı diye düşündüm. Sonra adet olunca belki de yumurtlama sancısıydi o diye düşündüm. Benim de bi kızım var 3. Ay gebe kalmıştım ona bu öyle olmadı..Amin insAllah canımtedavi şöyle 18 Ağustostayken doktora gittim ilk kez tedavi için klomen+çatlatma iğnesi kullandm ama olmadı Dr adetin üçüncü günü gel dedi 20 Eylül de adet oldum ama gitmedim moralim bozuldu o ay evde bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofen kullandım ekstra olarak onlara devam etmemiz gerektiğini söylemişti zaten iki üç ay o ay ovulasyon takibi de yaptım çok erken yumurtlama oldu kür sayesinde bence 10 Ekim de adet olunca hepsini bıraktım artık olmuyor diye zaten fazla kilom var olmayacak da kilo vermeye devam edeyim dedim spora yazıldım baya tempolu geçti günler adet günümü bile takip edemedim bu arada eşim yola gitti geldi ay içerisinde sürekli düzenli ilişki olmadı olduğunda da hemen kalktım tuvalete gittim duşumu aldım beklemedim önceki aylar neler yaptım olmadı zaten diye adete bı hafta kaldığını fark ettiğimde ovulasyon yaptım koyulaşma oldu ama pik değildi acaba yeni mi yumurtlama olacak ki dedim baktım iki gün üst üste aynı koyulukta olunca adete iki kala gebelik yaptım tamamen umutsuz bı şekilde hatta akşam üzeriydi öylesineydi çok silik çıktı 9 Kasım mujdemi almış oldum biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatayım dedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Bir de kilonuz kaçtı ben kışın ve karantina da kilo aldım 67 yim şuan vermeye çalışıyorum ama evde spor olmuyor pek. Boyum 1.65. Kilo vermem kolaylaştırır mi gebeliği?Amin insAllah canımtedavi şöyle 18 Ağustostayken doktora gittim ilk kez tedavi için klomen+çatlatma iğnesi kullandm ama olmadı Dr adetin üçüncü günü gel dedi 20 Eylül de adet oldum ama gitmedim moralim bozuldu o ay evde bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofen kullandım ekstra olarak onlara devam etmemiz gerektiğini söylemişti zaten iki üç ay o ay ovulasyon takibi de yaptım çok erken yumurtlama oldu kür sayesinde bence 10 Ekim de adet olunca hepsini bıraktım artık olmuyor diye zaten fazla kilom var olmayacak da kilo vermeye devam edeyim dedim spora yazıldım baya tempolu geçti günler adet günümü bile takip edemedim bu arada eşim yola gitti geldi ay içerisinde sürekli düzenli ilişki olmadı olduğunda da hemen kalktım tuvalete gittim duşumu aldım beklemedim önceki aylar neler yaptım olmadı zaten diye adete bı hafta kaldığını fark ettiğimde ovulasyon yaptım koyulaşma oldu ama pik değildi acaba yeni mi yumurtlama olacak ki dedim baktım iki gün üst üste aynı koyulukta olunca adete iki kala gebelik yaptım tamamen umutsuz bı şekilde hatta akşam üzeriydi öylesineydi çok silik çıktı 9 Kasım mujdemi almış oldum biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatayım dedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Pco mu var cnm ovulasyon denedin mi hiç ben tutturamadım onunla ama deneyip ovulasyon sayesinde çok hamile kalan var ilkler cahillige mi geliyor bilmiorum ki hiç bilgim yoktu heemn olmuştu ben ağrıyla anlayamıyorum yumurtlamayı ikinci için ne kadardır deniyorsunzYa ben de geç yumurtladigimdan şüpheleniyorum. Döngüm 31-32 gün 18. Gün civarında yumurtlama oluyordur diye o tarihlerde ilişki olmasına dikkat ettim ama sonrasını pek onemsemedim. Adetten bir hafta önce yumurtaliklarda ağrım oldu. Acaba yerleşme ağrısı mı diye düşündüm. Sonra adet olunca belki de yumurtlama sancısıydi o diye düşündüm. Benim de bi kızım var 3. Ay gebe kalmıştım ona bu öyle olmadı..
Snein kilonda hiç bişey yok cnm ben ilk hamile kalmak istedgmde 99 kiloydum insülin direncimde vardı doktor hep kilo ver dedi 79 kadar düştüm sonra ilaç tedavisi olduğum ay saldım 84 e kadar çıktım tekrar 84le hamirl kaldim bence kiloyla alakalı dehil 20 kg verdim o aylar olmadı ne zmn kafamı rahatlattm olduBir de kilonuz kaçtı ben kışın ve karantina da kilo aldım 67 yim şuan vermeye çalışıyorum ama evde spor olmuyor pek. Boyum 1.65. Kilo vermem kolaylaştırır mi gebeliği?
HoşgeldinSelamlar kızlar ben yeniyim.. Bu ay 4. Denememiz başarısız oldu. Kendi haline bırakmakla olmayacağına kanaat getirdim. Çaba sarfetmek gerekiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testi alacağım. Başka tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
Bu 4. Ay olmadı ilk iki ay gevşek davrandım. Doktora hiç gitmedim öyle bi sıkıntım yoktu önceden sonradan gelistiyse bilmiyorum. Adetlerim düzenli oluyor ama pcolar düzensiz oluyor diye biliyorum. Bugün adetimin ikinci günü aslında ama Korona dan dolayı hastaneye gitmeye korkuyorumPco mu var cnm ovulasyon denedin mi hiç ben tutturamadım onunla ama deneyip ovulasyon sayesinde çok hamile kalan var ilkler cahillige mi geliyor bilmiorum ki hiç bilgim yoktu heemn olmuştu ben ağrıyla anlayamıyorum yumurtlamayı ikinci için ne kadardır deniyorsunz
Daha çok yeni denemeye başlamışsınz Rabb'im aratmadan nasip eder insAllah moralini yüksek tut cnm benimde adetim düzenliyor aslında her ay bı kaç günlük gecikme ya da erken adet oluyordm bazı pcolular ilaçsız adet olamiyor aylarca farklı farklı oluyor snrm şu an bebek tedavilerine ara verdi herhlde diye biliyorum zaten doktorlar cnm stres yapmamaya çalıs biliykrum isterken hemen olsun istiyor insan ama acele ettikçe geciktiriuoruz bazen benceBu 4. Ay olmadı ilk iki ay gevşek davrandım. Doktora hiç gitmedim öyle bi sıkıntım yoktu önceden sonradan gelistiyse bilmiyorum. Adetlerim düzenli oluyor ama pcolar düzensiz oluyor diye biliyorum. Bugün adetimin ikinci günü aslında ama Korona dan dolayı hastaneye gitmeye korkuyoruminşallah benim de kızımın hayırlı sağlıklı bi kardeşi olur
Ya aynen hemen olsun istiyor insanDaha çok yeni denemeye başlamışsınz Rabb'im aratmadan nasip eder insAllah moralini yüksek tut cnm benimde adetim düzenliyor aslında her ay bı kaç günlük gecikme ya da erken adet oluyordm bazı pcolular ilaçsız adet olamiyor aylarca farklı farklı oluyor snrm şu an bebek tedavilerine ara verdi herhlde diye biliyorum zaten doktorlar cnm stres yapmamaya çalıs biliykrum isterken hemen olsun istiyor insan ama acele ettikçe geciktiriuoruz bazen benceinsAllah sağlıkla gelir prensese kardes
Vala onu bende çözemedim olursa olur kafasinda mi oluyorlar ondan mı bilemedmYa aynen hemen olsun istiyor insantek ilişkiyle hamile kalanlar var nasıl oluyor hiç anlamıyorum..
Kız kardeşim ilk geceden kaldı şaka gibi 3 tane var şu anda ama eşiyle ayrıldıYa aynen hemen olsun istiyor insantek ilişkiyle hamile kalanlar var nasıl oluyor hiç anlamıyorum..
Allah yardımcısı olsun hepimizin imtihanı farklı işteKız kardeşim ilk geceden kaldı şaka gibi 3 tane var şu anda ama eşiyle ayrıldı
İsterken nasip te önemli babasız çocuk büyütmek istemem şahsen çünkü bende babasız büyüdüm annem erkekmi kadın mı arada kaldı
Evet Allah her şeyin hayırlısını versin.. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim de bi arkadaşım var öyle. Yanlışlıkla hamile kalabiliyor tek seferdeKız kardeşim ilk geceden kaldı şaka gibi 3 tane var şu anda ama eşiyle ayrıldı
İsterken nasip te önemli babasız çocuk büyütmek istemem şahsen çünkü bende babasız büyüdüm annem erkekmi kadın mı arada kaldı
Şöyle benzetme yapayım ona 10 yumurtası olup 1 tanesi düzgün çıkmayana karşılık 1 yumurtası olup saglam çıkan gibiEvet Allah her şeyin hayırlısını versin.. Herkesin imtihanı farklı işte. Benim de bi arkadaşım var öyle. Yanlışlıkla hamile kalabiliyor tek seferdeüç gebelik yaşadı iki çocuğu var. Beş tane yapar ama bence Ben de tek çocuk gibi büyüdüm abilerim benden 11 ve 12 yaş büyük liseyi üniversiteyi yatılı okudular. Evde hep tektim. Çok canım sıkılırdı. O yuzden kızımın bi kardeşi olmasını çok istiyorum..
tmm cnm çok tşk ederimDediğin ilacı bilmiyorum ama inifolic combi de hem folik asit hem yumurta geliştirici var başka kullanmana gerek yok canım
q10 yazıyor canımSolgar marka ismi ama q10 mu folik asit mi yazıyor üzerinde
Günaydın canım, inşallah önümüzdeki ayGünaydın canım 28 inde regl oldum maalesef
Rica ederim canım belki bdnim gibi olupta umut arayan vardır kendine diye uzun yazdım çünkü bende çok cevap aradımÇok teşekkür ediyoruz detaylı anlatımın için Rabbim korusun kollasın hamilelerimizin hepsini ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?