- 20 Mart 2011
- 13.961
- 32.568
- 798
İnşallah vardır güzel haber verenimiz
Malesef canım hastalandım ama bi garip bişeydi perde gibi damarlı birşey düştü ne olduğunu bilmiyorum
İkimizin de aynı gün kışt kışt yap belirtilereİnşallah vardır güzel haber verenimizbenim âdet belirtilerim başladı
Yeni bat ne canım? Tam zamanında mi oldun? Pıhtı olabiliyor bazen daha mı farklıydı?Malesef canım hastalandım ama bi garip bişeydi perde gibi damarlı birşey düştü ne olduğunu bilmiyorum
Ne gibi belirtiler canım?İnşallah vardır güzel haber verenimizbenim âdet belirtilerim başladı
Rahim kalın oluyo ya adet döneminde incelip atılıyor rahim duvarının kalın parçası büyük şekilde düşmüşMalesef canım hastalandım ama bi garip bişeydi perde gibi damarlı birşey düştü ne olduğunu bilmiyorum
Yok canım pıhtı gibi değildi sert bişeydi deri gibi bişeydi. Daha önceki tup bebrktede daha büyük buna benzer bişeydi doktor kesedir o tutunamayınca düşmüş demişti. Yeni bat 29 mayisYeni bat ne canım? Tam zamanında mi oldun? Pıhtı olabiliyor bazen daha mı farklıydı?
Oldu canım baya sancılı dizlerime attı yürüyemedim bile bugün doktorumu arayacağım artik 3. Tüp bebek yaptırmak istiyoruz bir sonraki ay. tabi hastahane süreç dolayısıyla kabul eder mi bilmiyorumRahim kalın oluyo ya adet döneminde incelip atılıyor rahim duvarının kalın parçası büyük şekilde düşmüş
Düşük falan değil olsaydı baya sancılı geçerdi
Aslında kese olup olmadığını hesaplayabilirsin kaçıncı haftada oluşur keseOldu canım baya sancılı dizlerime attı yürüyemedim bile bugün doktorumu arayacağım artik 3. Tüp bebek yaptırmak istiyoruz bir sonraki ay. tabi hastahane süreç dolayısıyla kabul eder mi bilmiyorum
Üzüldüm kuzumYok canım pıhtı gibi değildi sert bişeydi deri gibi bişeydi. Daha önceki tup bebrktede daha büyük buna benzer bişeydi doktor kesedir o tutunamayınca düşmüş demişti. Yeni bat 29 mayis
Ufak ufak başlıyor hastaneler, çok yorucu süreç Allah yardımcın olsunOldu canım baya sancılı dizlerime attı yürüyemedim bile bugün doktorumu arayacağım artik 3. Tüp bebek yaptırmak istiyoruz bir sonraki ay. tabi hastahane süreç dolayısıyla kabul eder mi bilmiyorum
Kaç aydır deniyorsun canım belirli bir sorun var mı?Ben adet oldum canım bu ay da yok bişey
Kalcamdan bacağıma vuran ağrım oluyo yürürken birde akıntım önce bir kaç gün kahve akıntım şimdide kremsi akıntım başladı birde göğüslerim hassalasti canım hayırlısı artikNe gibi belirtiler canım?
Yarın tam çift çizgi olur 2 günde bir ilişki olsunBiri flaşla çekilmiş diğer normal çekim sizce durum ne
İnş yumurtam çatlarYarın tam çift çizgi olur 2 günde bir ilişki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?