Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek sonrası 12.gün test yapılıyo ya hcg 0 çıkıyo biliyorsunuz negatif
1.2 de negatif sonuç
0.5 ten sonra pozitif
Acaba neden 1.2 çıkar bilen var mı

Malesef canım hastalandım ama bi garip bişeydi perde gibi damarlı birşey düştü ne olduğunu bilmiyorum
Rahim kalın oluyo ya adet döneminde incelip atılıyor rahim duvarının kalın parçası büyük şekilde düşmüş
Düşük falan değil olsaydı baya sancılı geçerdi

Yeni bat ne canım? Tam zamanında mi oldun? Pıhtı olabiliyor bazen daha mı farklıydı?
Yok canım pıhtı gibi değildi sert bişeydi deri gibi bişeydi. Daha önceki tup bebrktede daha büyük buna benzer bişeydi doktor kesedir o tutunamayınca düşmüş demişti. Yeni bat 29 mayis

Rahim kalın oluyo ya adet döneminde incelip atılıyor rahim duvarının kalın parçası büyük şekilde düşmüş
Düşük falan değil olsaydı baya sancılı geçerdi
Oldu canım baya sancılı dizlerime attı yürüyemedim bile bugün doktorumu arayacağım artik 3. Tüp bebek yaptırmak istiyoruz bir sonraki ay. tabi hastahane süreç dolayısıyla kabul eder mi bilmiyorum

Oldu canım baya sancılı dizlerime attı yürüyemedim bile bugün doktorumu arayacağım artik 3. Tüp bebek yaptırmak istiyoruz bir sonraki ay. tabi hastahane süreç dolayısıyla kabul eder mi bilmiyorum
Aslında kese olup olmadığını hesaplayabilirsin kaçıncı haftada oluşur kese

Yok canım pıhtı gibi değildi sert bişeydi deri gibi bişeydi. Daha önceki tup bebrktede daha büyük buna benzer bişeydi doktor kesedir o tutunamayınca düşmüş demişti. Yeni bat 29 mayis
Üzüldüm kuzum
Ufak ufak başlıyor hastaneler, çok yorucu süreç Allah yardımcın olsun

Biri flaşla çekilmiş diğer normal çekim sizce durum ne

Eklentiler

• E9CAAEF1-D722-4C16-8EF4-0D9B6D455AD2.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 32
  • BF1F9092-A367-47B8-8A62-88249EF9C48A.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…