- 20 Mart 2011
- 13.961
- 32.567
- 798
Her şey dozunda güzel iki güne bir idealAdamcağız kaçıyo odalara kapattı kendini pubg oynuyo yemeko kadar
Bazen özlüyorum gün içinde kapıdan bakıp çıkıyorumfazla degerlendirme sonucu
Geç olunca çok agırı sızı olur.. Ayaklarını sıcak tut hemi.Biraz sancılı oldu tabii ama ilaç aldım dayanamadım. Şuan iyiyim canım sağ ol
Doktor şokYok kız adamı bildim bileli böyle çocuk için kullandık doktor demiştiki ameliyat sonrası benimkine ceketini atsan üstüne gebe kalır benimki de diyordu hani doktor ceketi atsam olurdu
O yüzden bu durumda ona göre oha bir durumHer şey dozunda güzel iki güne bir ideal
Adam olayı abartıp sırf seks se odaklanmışDoktor şok
Doktor iptal
Cevap verebilmiş mi bari b6na
Kız Aybush ovulasyon pik günü ve çatladıgi günü ilişki olunca da olmuyor ona bakarsan. Nasip işi. Adetten hemen önceki veya hemen sonraki ilişkide gebe kalan da çok. Olmayınca olmuyor zamanı varBencede. Benim yumurta büyümeden 3 gün once oldu. Kayınvalide fln vardı birsey yapamadık sonuc adet oldum 5gün yasasaydı gebe kalırdım.. Bilmiyorum da bana inandırıcı gelmedi
Doktor civanım ne yapsın bana diyordu kız dert yanıyordu hani doktor ceketi atsam oluyordu olmuyor diyip dalgaya vuruyor kendinceDoktor şok
Doktor iptal
Cevap verebilmiş mi bari b6na
Millet 2 sevisiyor gebe kalıyor ben adamı erittim tık yokKız Aybush ovulasyon pik günü ve çatladıgi günü ilişki olunca da olmuyor ona bakarsan. Nasip işi. Adetten hemen önceki veya hemen sonraki ilişkide gebe kalan da çok. Olmayınca olmuyor zamanı var
Kız Allah seni ne yapmasınMillet 2 sevisiyor gebe kalıyor ben adamı erittim tık yok
Evet benimki öyle işin keyfince çocuğa geldimi hayırlısı diyor keşke diyom senin bu rahatlık bende olsa şimdiye futbol takımı kurmuştukAdam olayı abartıp sırf seks se odaklanmış
Olsun kuzu rahatlığı da iyidir o da ayrı üzülse daha çok stres olursunEvet benimki öyle işin keyfince çocuğa geldimi hayırlısı diyor keşke diyom senin bu rahatlık bende olsa şimdiye futbol takımı kurmuştuk
Şuan battaniye altındalarGeç olunca çok agırı sızı olur.. Ayaklarını sıcak tut hemi.
Benimki ne yapsın bi deri bi kemik üstelik akşama kadar çalışıyor gelip bide evde mesai yapıyorBenim koca çok narin çıt kırıldım demekki hemen yamuluyor
İyi iyi Sıcak tut kendini.. Adetin kaç gün sürüyor?Şuan battaniye altındalar
2 günde bire oha dedi beyim ev içinde yok oldu corona var bende diyo yaklaşma banaBenim koca çok narin çıt kırıldım demekki hemen yamuluyor
Sağ ol canım bilemiyorum kiGeçmiş olsun kimyasal gebelikti demekki
Ben adama bal yedirdim pekmez tahin yedirdim. Daha ne yedirmem lazım anlamadım ki..Benimki ne yapsın bi deri bi kemik üstelik akşama kadar çalışıyor gelip bide evde mesai yapıyor
4 gün sürüyor benim. Hatta 4. Gün lekelenme şeklinde oluyor sadeceİyi iyi Sıcak tut kendini.. Adetin kaç gün sürüyor?
Sen de öğretmen misin canımSağ ol canım bilemiyorum kiBenim dönem dönem çok şiddetli olur zaten rengim solar okula gidemeyecek durumda olduğum bile olur. O yüzden normaldir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?