Adamcağız kaçıyo odalara kapattı kendini pubg oynuyo yemekAyda demiyor kuzum ennn fazla 6 gün arayla ilişki olsun diyor. Haftada iki-üç ilişki ile yumurtlama günleri yakalanır diyor
Bende benimki sigara içmiyor ama her gün hergün olsun diyor belkide ondan olmuyordurBen inanmıyorum sprem in 5 gün yaşıyacağına.. Benim eşim sigarayı çok içiyor
Oda abartmış canımBende benimki sigara içmiyor ama her gün hergün olsun diyor belkide ondan olmuyordur
Ah bide bana sorOda abartmış canım
5 gün yaşasa idi yumurta toplama anında sperm de illa aynı anda alındıBen inanmıyorum sprem in 5 gün yaşıyacağına.. Benim eşim sigarayı çok içiyor
Bencede. Benim yumurta büyümeden 3 gün once oldu. Kayınvalide fln vardı birsey yapamadık sonuc adet oldum 5gün yasasaydı gebe kalırdım.. Bilmiyorum da bana inandırıcı gelmedi5 gün yaşasa idi yumurta toplama anında sperm de aynı anda alındı bence 24 saat anca yaşar
Bilmiyorum bende anam anlamadımBu adam ne yiyor ne içiyor böyle
72 saat yaşayan en kaliteli sperm miş oda çok sağlıklı daş gibin erkek için geçerliBencede. Benim yumurta büyümeden 3 gün once oldu. Kayınvalide fln vardı birsey yapamadık sonuc adet oldum 5gün yasasaydı gebe kalırdım.. Bilmiyorum da bana inandırıcı gelmedi
Mutfagı talan et biskolata fln varsa yok et özenip almış yemiş olabilir o adamları görünceBilmiyorum bende anam anlamadım
Bilmiyorum. Şu corona geçsin eşime sprem testi yaptırmak istiyorum..72 saat yaşayan en kaliteli sperm miş oda çok sağlıklı daş gibin erkek için geçerli
Toplananları sarhoş ediyorlar bi sıvıylaBilmiyorum. Şu corona geçsin eşime sprem testi yaptırmak istiyorum..
Ya gerçekten bazen günde iki üç olduğu oluyor abartısız yani anlam vermiş değilim adam böyle yapicak bişey yokMutfagı talan et biskolata fln varsa yok et özenip almış yemiş olabilir o adamları görünce
Biraz sancılı oldu tabii ama ilaç aldım dayanamadım. Şuan iyiyim canım sağ olAgırım sızın yok dimi?
Bizde yapıcaktık ama yetişemedik ya keçi boynuzu kulandıkBilmiyorum. Şu corona geçsin eşime sprem testi yaptırmak istiyorum..
Sorduğun sorunun cevabı keçiboynuzu yan etkileriBizde yapıcaktık ama yetişemedik ya keçi boynuzu kulandık
Sonra adam durmuyor diyorsun...Bizde yapıcaktık ama yetişemedik ya keçi boynuzu kulandık
Yok kız adamı bildim bileli böyle çocuk için kullandık doktor demiştiki ameliyat sonrası benimkine ceketini atsan üstüne gebe kalır benimki de diyordu hani doktor ceketi atsam olurduSorduğun sorunun cevabı keçiboynuzu yan etkileri
Geçmiş olsun kimyasal gebelikti demekkiBiraz sancılı oldu tabii ama ilaç aldım dayanamadım. Şuan iyiyim canım sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?