2 günde bire oha dedi beyim ev içinde yok oldu corona var bende diyo yaklaşma bana
Evet, sen de miSen de öğretmen misin canım
Evet hayattaki tek şansım o benim beni çocuk konusunda etrafımda ki laf anlamaların dedi koşuların içinden çekip çıkarıyor l konuda kimseyi konuşturmaz sağolsun ama ben oda mutlu olsun istiyorum tek hayali kız çocuğu sağlıklı bi kız çocuğum olsun başak bişey istemem diyorOlsun kuzu rahatlığı da iyidir o da ayrı üzülse daha çok stres olursun
Bitter çukulata yedir çok iyiymiş sperm içinBen adama bal yedirdim pekmez tahin yedirdim. Daha ne yedirmem lazım anlamadım ki..
Ben adama bal yedirdim pekmez tahin yedirdim. Daha ne yedirmem lazım anlamadım ki..
Bitter çukulata yedir çok iyiymiş sperm için
Benimki aşırı abur cubur yer abur cubur aşığı diyebilirimBütün tavsiyeleri yüklüyecem. Ağızını boş bırakmamam lazım
Benim eşimde yiyor abur cubur saçma sapan seyler.Benimki aşırı abur cubur yer abur cubur aşığı diyebilirim
Kim ki bu kadın.. Değişik birşey zıvanadan çıkmışAbov vişşşşş
Benimki de aşırı yiyo 50 kilo deri kemik ama öyle uzak öpüş kokuştanBenimki aşırı abur cubur yer abur cubur aşığı diyebilirim
Belli belli kudurmuş buKim ki bu kadın.. Değişik birşey zıvanadan çıkmış
Abov vişşşşş
Sünnetçi ablaKim ki bu kadın.. Değişik birşey zıvanadan çıkmış
Ya bunun yemekle ilgisi yok bence benimki çok yer çok zayıf ama ben su içsem yarıyor yani o derece mesela eşim varikiosel geçirdi ya ama etkilenmedi hiç performans aynı devam ediyor sanırım birazda yapısal oluyor bu işlerBenimki de aşırı yiyo 50 kilo deri kemik ama öyle uzak öpüş kokuştan
Benimki de aşırı yemek yer abur cubur yer kilo almaz.Ya bunun yemekle ilgisi yok bence benimki çok yer çok zayıf ama ben su içsem yarıyor yani o derece mesela eşim varikiosel geçirdi ya ama etkilenmedi hiç performans aynı devam ediyor sanırım birazda yapısal oluyor bu işler
Benimki aşırı abur cubur yer abur cubur aşığı diyebilirim
Yesinler kilo almasınlarBenim eşimde yiyor abur cubur saçma sapan seyler.Cok zayıf tombul olsun istiyorum yapamıyorum
Eşin Kontrol oldumu doktora?Benimki de aşırı yiyo 50 kilo deri kemik ama öyle uzak öpüş kokuştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?