Evet cok şükür bende troid yok rabbim banada nasıp etsin inşallahInsallah en hayırlı ve en yakın vakitte bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Benim yengem benzer bir durum yaşamıştı. İlk gebeliği 38 haftada kalbi durdu normal doğumla aldılar. Cok zordu.. Sonra 8 haftalık bebeği kalp atışı olmadığı için kürtajla aldılar. Korunma döneminden sonra gebe kaldı ve şimdi 10 yaşında ve 6 yaşında çok akıllı çok güzel iki oğlu var. Siz de evlatlarınıza kavuşursunuz ins çabucak.. Bir de yengemin tiroid hormonlarında sıkıntı vardı. İlaç kullandı sonraki gebeliklerde. Siz baktirdiniz mi?
Ahh insallhhh hayatim yaSakın içme bekke canım hayırlı haber vercen bize inşallah
KesinlikleDoktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi
Çok doğru.. Rabbim bizim dua etmemizi istiyor.Doktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi
Ağzına yüreğine sağlık canım çok doğru gerçekten ve umutluyum müjde vercem bende burdan inşallah Allah bu topikteki arkadaslarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana da Rabbim AminDoktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi
Dr Banu Çiftçi nin bir yazısı, bu strese ben bebek olsam gelmezdim diyorDoktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi
Dr Banu Çiftçi nin bir yazısı, bu strese ben bebek olsam gelmezdim diyor
6 gün toplam diyo ayda ilişki sonrada haftada iki gün üstüne gün aşırıDr Banu Çiftçi nin bir yazısı, bu strese ben bebek olsam gelmezdim diyor
Hoşgeldinnnnn... NasılsınBen geldim canlar
Ayda demiyor kuzum ennn fazla 6 gün arayla ilişki olsun diyor. Haftada iki-üç ilişki ile yumurtlama günleri yakalanır diyor6 gün toplam diyo ayda ilişki sonrada haftada iki gün üstüne gün aşırı
Beyin eror verdi benim
Stres oluyommmm şu anda
Evet yaa rahatladım valla, modum gayet iyi şuanE hele şükür
Sevindim kuzum aman iyi olalım ümitvar olalımEvet yaa rahatladım valla, modum gayet iyi şuan
Iyiyim kuşum benim ki uyudu bende mesaiye kaldım yineHoşgeldinnnnn... Nasılsın
Iyiyim kuşum benim ki uyudu bende mesaiye kaldım yine
Agırım sızın yok dimi?Evet yaa rahatladım valla, modum gayet iyi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?