Ya allahım ne insanlar var ya sizene acaba sanki seninle birlikte doğum yapacak büyütüp besliycek allahım sinir oluyorum bu insanlara hangi birine dert anlatıcanki boş ver konuşsunlar kendini bilmezler sen aldanma bi gün o hasret dinicek sen bütün bunları unutucaksın kalbini ferah tutSürekli birileri hamile degilmisin. doktora gitmiyomusun demeleri bıktırdı bni canım nasip tabi herşey de bazı insanlar gerçekten insanın sabrını çok zorluyor .eşimin halası bnm yanımda kaynanama bu hastalıklı mi ne bembeyaz yüzü kanı çekilmiş sanki bi doktora götürün bunun çocuğu olmaz dedi daha 1 aylık gelinken
Aslında böyle kişileri bi kazana koyup yakmalı yandım dedikce altına odun atmalıYa allahım ne insanlar var ya sizene acaba sanki seninle birlikte doğum yapacak büyütüp besliycek allahım sinir oluyorum bu insanlara hangi birine dert anlatıcanki boş ver konuşsunlar kendini bilmezler sen aldanma bi gün o hasret dinicek sen bütün bunları unutucaksın kalbini ferah tut
KesinlikleAslında böyle kişileri bi kazana koyup yakmalı yandım dedikce altına odun atmalı
Sağol canım benim hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinAcil şifalar diliyorum inşallah
Dr kontrolün de iyi geçer
Ben beklemedeyim bat a 5 gün var
3 kilo verdim
Fln flnnn
Amin inşallah canım çok teşekkürler geçecek elbet sabır birazcıkSıkma canını bir an önce iyileş inşallah
3 senedir bi pozitif bi negatif düşünüyorum galiba bnm dengem bozuldu çocuk istemekten
Canım sen bat vermiş miydin? Gözden kaçırmış olabilirizkolay bir sey degil insaniz hepimiz bazen dibe çöküyoruz cay tortusu gibi. Kendimize baktığımızda tortuyu gormek yerine çayın tavşan rengini görmeliyiz tabiri caizse. Kolay değil ama sukretmekten ve tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Olduran Allah❤
Tünaydın tatlı anne ve minik tırtıl ♥Tünaydın kızlar
Tünaydın güzel teyzecik ve teyzelerimTünaydın tatlı anne ve minik tırtıl ♥
Canım bir program indir son adet tarihini gir orda gösterir. Geç veya erken önemli değil sonradan bebek haftasını yakalıyorKızlar bir şey sormak istiyorum daha önce de sordum ama bu erken döllenme olunca Hafta nasıl hesaplanır çünkü programlarda daha yeni betahcg görebilirsiniz diyor oysa ben ayın 27 sinde gördüm 156 yı O kadar çok kafam karıştı ki anlayamadım çünkü normalde reglime beş gün varken falan öğrendim nasıl hesaplıycam anlamıyorum
Tamam indirdigim programlar da şey diyor betahcg bu dönemde çıkar diyor yani onun için kafam karışıtı erken döllenme olunca daha çabuk çıktı bendeCanım bir program indir son adet tarihini gir orda gösterir. Geç veya erken önemli değil sonradan bebek haftasını yakalıyor
Ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım benim de erken döllenme oldu ona rağmen bebek beş gün gerideydi son kontrolde önde çıktıTamam indirdigim programlar da şey diyor betahcg bu dönemde çıkar diyor yani onun için kafam karışıtı erken döllenme olunca daha çabuk çıktı bende
7 mayıs benim bat canim. Görmüştüm ilk sayfada vardı sanki yazmissinizCanım sen bat vermiş miydin? Gözden kaçırmış olabiliriz
Anladım canım merak ediyor insan işte teşekkürler perşembe doktora gidicem bakalım kısmetBen yumurta geliştirici iğne kullanmıştım benim de erken döllenme oldu ona rağmen bebek beş gün gerideydi son kontrolde önde çıktıprogram tahmini söylüyor erken veya geç döllenme olduğunu bilemez normal olanı gösteriyor. Burdaki hesaba göre beşinci haftaya girdin canım
Güzel haberlerle gel kuzumAnladım canım merak ediyor insan işte teşekkürler perşembe doktora gidicem bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?