Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vardır mutlaka bizimde bir yerde nasibimiz. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah

Dayamayıp elimdeki ovülasyon testini yaptım
Hafif silik çıktı bat a 4 gün yada 5 gün var

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-03-14-23-59.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben iki çizgi koyu olacak biliyorum ama var mı böyle bildiğin hamile çıkan
Burda çok gördüm koyu olup hamile olan ama senin daha var balım inşallah gelmiştir sana bebişin allahım ne olur

Kızlar akşam demiştim Ovulasyon testi yaptım bugün bi bakın ya çok şaşırdım ama akıntımda koyu kırmızı olmuş adet olacak gibide

Eklentiler

• IMG_20200503_155818.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 42

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-03-14-23-59.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200503_155818.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar akşam demiştim Ovulasyon testi yaptım bugün bi bakın ya çok şaşırdım ama akıntımda koyu kırmızı olmuş adet olacak gibide
Canım hamile olup üstüne adet görüyor olabilirsin bence gebelik testi yapmalısın

Sakinkal
MelodiminEsi
Aybush
Larka
S sakyuz
Evva
Şunlara bakarmısınız yeşil pembe olarak ayrı yorum rica ediyorum hamilelik testimiz yok ovülasyon la yaptık
Canım adetine az kalmışsa ikinci çizginin koyu çıkması ilginç yani gebelikte olabilir tabi ama yarında tekrarla şayet koyulaşmaya devam ediyorsa doğru yoldasın
Bende demin ovu testi yapayım dedim çok güvendiğim marka test bozuk çıktı artık testlerede güvenim kalmadı bak bu iki testi aynı anda yaptım bekleme süreside aynı şimdi ben hangisine güveneyim

Eklentiler

• 71DA5D0F-D631-4B56-9DD6-76C3C086E9C5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
Nasıl olur aynı marka aynı anda farklı çıkması. Adet gecikti mi sizin yoksa normal Ovulasyona mı bakmak için yaptınız

Sakinkal
MelodiminEsi
Aybush
Larka
S sakyuz
Evva
Şunlara bakarmısınız yeşil pembe olarak ayrı yorum rica ediyorum hamilelik testimiz yok ovülasyon la yaptık

Canım senin testin silik baya benimde geçen ay 4 gün kala böyleydi ve adet olmuştum bence adetine 2 gün kala gebelik testi yapmanı öneririm tabili ovulasyon testi hamileliği kesin bildirmez birde bir yazı okudum önemli olan yumurta çatladığındaki ilişki değil dedi yumurtlama önceside ilişki olmalı ki içerde bekleyen hazır sperm olmasın döllenme şansını daha çok artırırmış özelliklede yumurta çatlamadsn bir gün önceki ilişki şansı yüksekmiş. Bazen yumurta çatladıktan sonra belli bir süre sonra yumurta sperm hücresini kabul etmezmiş.

Nasıl olur aynı marka aynı anda farklı çıkması. Adet gecikti mi sizin yoksa normal Ovulasyona mı bakmak için yaptınız
Canım ovulasyona bakmak istedim Geçen ayda bu testleri yaptım hepsi düzgündü ama bugün yaptım koyu görünce hemen diğerini daldırdım içindeyken sayıyorum bekleme süreleride aynı demin baktım zaten değişen bişey olmamış demekki bu testlerede güven olmuyor

Benmki yeşil olan test onlar baya güvenilir sonuç veriyo. Çok endişeliyim benim kahverengi kanama da var umarım yarınki gebelik testinde pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…