- 20 Mart 2011
- 13.960
- 32.566
- 798
Aaa Evet canım varsın bazen gözden kaçıyor7 mayıs benim bat canim. Görmüştüm ilk sayfada vardı sanki yazmissiniz
Vardır mutlaka bizimde bir yerde nasibimiz. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallahkolay bir sey degil insaniz hepimiz bazen dibe çöküyoruz cay tortusu gibi. Kendimize baktığımızda tortuyu gormek yerine çayın tavşan rengini görmeliyiz tabiri caizse. Kolay değil ama sukretmekten ve tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Olduran Allah❤
İnşallah canımGüzel haberlerle gel kuzum
Canım çizgi var gayet belirgin üstelik giderek koyulaşır inşallahDayamayıp elimdeki ovülasyon testini yaptım
Hafif silik çıktı bat a 4 gün yada 5 gün var
Hadi hayırlısı olsun inşallahDayamayıp elimdeki ovülasyon testini yaptım
Hafif silik çıktı bat a 4 gün yada 5 gün var
Ben iki çizgi koyu olacak biliyorum ama var mı böyle bildiğin hamile çıkanHadi hayırlısı olsun inşallah
Burda çok gördüm koyu olup hamile olan ama senin daha var balım inşallah gelmiştir sana bebişin allahım ne olurBen iki çizgi koyu olacak biliyorum ama var mı böyle bildiğin hamile çıkan
Canım hamile olup üstüne adet görüyor olabilirsin bence gebelik testi yapmalısınKızlar akşam demiştim Ovulasyon testi yaptım bugün bi bakın ya çok şaşırdım ama akıntımda koyu kırmızı olmuş adet olacak gibide
Artık yarın gebelik testiyle bakıcam dua edin ya şu mübarek günlerde kimin duası belli olmazCanım hamile olup üstüne adet görüyor olabilirsin bence gebelik testi yapmalısın
Canım adetine az kalmışsa ikinci çizginin koyu çıkması ilginç yani gebelikte olabilir tabi ama yarında tekrarla şayet koyulaşmaya devam ediyorsa doğru yoldasın
Nasıl olur aynı marka aynı anda farklı çıkması. Adet gecikti mi sizin yoksa normal Ovulasyona mı bakmak için yaptınızCanım adetine az kalmışsa ikinci çizginin koyu çıkması ilginç yani gebelikte olabilir tabi ama yarında tekrarla şayet koyulaşmaya devam ediyorsa doğru yoldasın
Bende demin ovu testi yapayım dedim çok güvendiğim marka test bozuk çıktı artık testlerede güvenim kalmadı bak bu iki testi aynı anda yaptım bekleme süreside aynı şimdi ben hangisine güveneyim
İnşallah canımArtık yarın gebelik testiyle bakıcam dua edin ya şu mübarek günlerde kimin duası belli olmaz
Canım ovulasyona bakmak istedim Geçen ayda bu testleri yaptım hepsi düzgündü ama bugün yaptım koyu görünce hemen diğerini daldırdım içindeyken sayıyorum bekleme süreleride aynı demin baktım zaten değişen bişey olmamış demekki bu testlerede güven olmuyorNasıl olur aynı marka aynı anda farklı çıkması. Adet gecikti mi sizin yoksa normal Ovulasyona mı bakmak için yaptınız
Benmki yeşil olan test onlar baya güvenilir sonuç veriyo. Çok endişeliyim benim kahverengi kanama da varCanım ovulasyona bakmak istedim Geçen ayda bu testleri yaptım hepsi düzgündü ama bugün yaptım koyu görünce hemen diğerini daldırdım içindeyken sayıyorum bekleme süreleride aynı demin baktım zaten değişen bişey olmamış demekki bu testlerede güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?