İnşallah canım pozitifi görürsün yarınmı adet günün? O yeşil testlerdende var elimde onunlada yapacam bakalım nasıl çıkacak?Benmki yeşil olan test onlar baya güvenilir sonuç veriyo. Çok endişeliyim benim kahverengi kanama da varumarım yarınki gebelik testinde pozitif çıkar
Değilim anam regl oldum sabah .. kaderime tüküremKız sen hamilemisin yoksa
Aynen canım beklemek en güzeli benim hamileliğimde erken gebelik testiyle adetten iki gün önce çıkmamıştı iki gün geçti pozitif görmüştüm ucuz testlerle ve kan verdim hemen 333 çıkmıştı onedenle çokta testlerle kafa karışmaya gerek yok budefa hayal kırıklığı oluyor ama inşallah sen pozitifi bu ay görürsünTeşekkür ederim cevaplar içinFirst234 yap bakalım inşallah vardır
Ben beklemede kalıcam kafa karıştı gereksiz
Kalkayım akvaryumu temizliyim suyla oynamak istiyorum iyi geliyo
Adet günüm 1 hafta geçti benim, adet olacağım gün kahverengi koyu böyle kum gibi akıntı başladı devam etti öyle bugünde koyu kırmızıya dönmüş benm hiiç umudum yokta yinede yarın yapıcam gebelik testiİnşallah canım pozitifi görürsün yarınmı adet günün? O yeşil testlerdende var elimde onunlada yapacam bakalım nasıl çıkacak?
Canım ovulasyona bakmak istedim Geçen ayda bu testleri yaptım hepsi düzgündü ama bugün yaptım koyu görünce hemen diğerini daldırdım içindeyken sayıyorum bekleme süreleride aynı demin baktım zaten değişen bişey olmamış demekki bu testlerede güven olmuyor
Canım iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hem laboquick hem birgebeningünlüğü nüm testini ikiside aynı gün pik oldu. Ve bence labouick daha anlaşılır ve daha hassas ve doğru sonuç veriyor ben çok memnun kaldım başka testte almam bununla devam ederim .
Canım adetin sökülmeye çalışıyor bence anlattığından bu sonucu çıkarabiliriimAdet günüm 1 hafta geçti benim, adet olacağım gün kahverengi koyu böyle kum gibi akıntı başladı devam etti öyle bugünde koyu kırmızıya dönmüş benm hiiç umudum yokta yinede yarın yapıcam gebelik testi
Yeşil daha belirgin hadi inşallah güzel haber vercen bizlereSakinkal
MelodiminEsi
Aybush
Larka
S sakyuz
@Evva ahir
Şunlara bakarmısınız yeşil pembe olarak ayrı yorum rica ediyorum hamilelik testimiz yok ovülasyon la yaptık
Yeşil olan benim Ovulasyon testim ama adetin geçeli 1 hafta oldu gebelik var mı diye bakmıştım. Pembe olan Srpgrsy arkadaşınYeşil daha belirgin hadi inşallah güzel haber vercen bizlere
Pembe benimki öbürü diğer arkadaşın oda adet olucam diyoYeşil daha belirgin hadi inşallah güzel haber vercen bizlere
Bence yarım sabah ilk idrarla gebelik yap canım bata 3 gün kalmış oluyor dimiPembe benimki öbürü diğer arkadaşın oda adet olucam diyoaksiyon çıkardık pazar pazarrr
Yeşilde var gibiSakinkal
MelodiminEsi
Aybush
Larka
S sakyuz
@Evva ahir
Şunlara bakarmısınız yeşil pembe olarak ayrı yorum rica ediyorum hamilelik testimiz yok ovülasyon la yaptık
Aynen ezaneye gideyim yarın alırım testBence yarım sabah ilk idrarla gebelik yap canım bata 3 gün kalmış oluyor dimi
Test krizinden sonra akvaryum temizledim iyi geldi suyla oynamakSelammmm kızcelerrrimmmmm napıosunuz aşk kokulularım ❤
Test krizinden sonra akvaryum temizledim iyi geldi suyla oynamak
Yeşil olan gebelik habercisi olabilirSakinkal
MelodiminEsi
Aybush
Larka
S sakyuz
@Evva ahir
Adet oluyorum galiba dediYeşil olan gebelik habercisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?