Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmki yeşil olan test onlar baya güvenilir sonuç veriyo. Çok endişeliyim benim kahverengi kanama da var umarım yarınki gebelik testinde pozitif çıkar
İnşallah canım pozitifi görürsün yarınmı adet günün? O yeşil testlerdende var elimde onunlada yapacam bakalım nasıl çıkacak?

Teşekkür ederim cevaplar için First234 yap bakalım inşallah vardır
Ben beklemede kalıcam kafa karıştı gereksiz
Kalkayım akvaryumu temizliyim suyla oynamak istiyorum iyi geliyo
Aynen canım beklemek en güzeli benim hamileliğimde erken gebelik testiyle adetten iki gün önce çıkmamıştı iki gün geçti pozitif görmüştüm ucuz testlerle ve kan verdim hemen 333 çıkmıştı onedenle çokta testlerle kafa karışmaya gerek yok budefa hayal kırıklığı oluyor ama inşallah sen pozitifi bu ay görürsün

İnşallah canım pozitifi görürsün yarınmı adet günün? O yeşil testlerdende var elimde onunlada yapacam bakalım nasıl çıkacak?
Adet günüm 1 hafta geçti benim, adet olacağım gün kahverengi koyu böyle kum gibi akıntı başladı devam etti öyle bugünde koyu kırmızıya dönmüş benm hiiç umudum yokta yinede yarın yapıcam gebelik testi

Canım adetin sökülmeye çalışıyor bence anlattığından bu sonucu çıkarabiliriim

Kızlar gün içinde tekrarladığım aynı zamanlı testler üsteklieri birlikte yaptım altaki ikisinide birlikte yaptım...testlerinde bazen yanılma payı olabiliyor bilin istedim

Eklentiler

• 7CD755C6-73BB-443B-AA7F-9C2790504474.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…