Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim Tanıdığın arıları var. Arıcam bakalım arı ekmeği varmı elinde

Belki işe yarıyordur. yumurtlamada hafif kasık ağrım oldu öncesinde olmamıştı. Ama şu da var boynumda nodül var benim . Büyük olmasına rağmen değerler iyi diye ilaç vermedi doktor ancak Bunları kullanmaya başlayınca sık sık şişmeye başladı anlamadım gitti
Ayrıca teşekkür ederim hemen araştırıp bulacağım ve kullanacağım canım

Kızlar bende yakı aldım bu virüs bitene kadar doktor yüzü görünmüyor eğer yine regl olursam şayet reglin 3 günü sırtıma aticam inşallah faydasını görürüm

Kızlar hazır yeri gelmişken burayı tavsiye etmek isterim bütün ürünler işe yıllarını vermiş bir profun elinden fikrinden çıkma bir arkadaşın tavsiyesi ile tanıştık biz de

Eklentiler

• Screenshot_20200505-230857_Samsung Internet.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar hazır yeri gelmişken burayı tavsiye etmek isterim bütün ürünler işe yıllarını vermiş bir profun elinden fikrinden çıkma bir arkadaşın tavsiyesi ile tanıştık biz de
En alttakilerin fiyatını yada link atarmısın bakalım tatlım

Merhaba benim de amh 0,55 ken fsh 13 sanırım yumurta kalitesi artırmalıymış fsh ın düşmesi için onun için de denenebilecek birkaç vitamin var omega ve q10 gibi,umarım bebeklerimize kavuşuruz

Üzülme bitanem amh düşük ve bunun için destek almalısın, yapıyorsun da zaten. Sonra olmadı farzedelim o kadar çok tüp bebek annesi var ki... Evet gerçekten süreç zor, sancılı, uzun, stresli... bebeğin geldiğinde ise hepsi geçmiş olacak Rabbim o günleri göstersin sana tez vakitte

Merhaba benim de amh 0,55 ken fsh 13 sanırım yumurta kalitesi artırmalıymış fsh ın düşmesi için onun için de denenebilecek birkaç vitamin var omega ve q10 gibi,umarım bebeklerimize kavuşuruz
Omega kullanıyorum. Sadece Q10 ve prowomen arasında kaldım. Onlardan hangisini kullansam daha iyi olur bilemedim karar verene kadar hayıt ve
testere dişli aslan pençesi çayı kullanayım dedim
Amin inşallah kavuşuruz

Gelmişti kasımda benimleydi, aralıkta benimleydi taa ki 17 ocağa kadar. Küçücük atan kalbi durdu... Sonra bir türlü gelmeyen regl... Testler... Daha çoğuna göre yolun başındayım ama süreçleri düşünmek bile manevi olarak yormaya yetiyor canım...
Amin isteyen herkese göstersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…