- 21 Nisan 2018
- 8.233
- 30.286
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Kargo şirketine getirin dedim. Elimde su an kargom çok şükür.gidip almadınız mı kargoyu kadından?
Açıp açmadığı anlaşılmıyor canım. Kargo şirketi sonradan tekrar bantlamis olabilir. Neyse sorunsuz elime geçti sukur :)Benim en merak ettiğim kısım kadının açıp açmadığı . Eğer açmadıysa belki o da daha sonradan kendine ait olmadığını farketmiştir . Kadında da şirkette de var hata. Neyseki kavuşmuşsun kargona canım benim
Hiç ya kıyafet almıştım. Ama hevesle bekledim bütün gün. Onun için sinirlendim biraz :)İçinde ne vardı merak ettim
Evet öyle olmuştur büyük ihtimal. Ama akşama kadar fark Edip araması gerekmez mi? Ben akşamın yedisine kadar evde bekledim.Kadın nerden bilecek kargonun yanlış geldigini,
X hanım diyince oda benim diyip almış olabilir,
Geri verdigine göre uzatmanın anlamı yok bence.
Evet büyük ihtimalle yanlışlik olmuş ama sizin gibi hemen dönmemesi sinir bozucu. Akşam yedide aldım kargomu.benzer bir olay benim de başıma geldi. Bazen eşim kargolarını bana gönderir gün içerisinde de çok fazlaca kargom geliyorDiğer kargolarım ile birlikte isim benzerliği olan adreste sadece kapı numarası farklı olan kişinin de kargosunu teslim almışım hemen kargoyu aradım iade ettim vs. Sizin kargonuzu alan kişi de kargoyu hataen almış olabilir ya da kendisine birisinin sürpriz yaptığını düşünmüş olabilir
Kadın fark etse de kargocunun gidip kargoyu alması ya da kargoya gidip iade ettiyse dahi size ulaştıranlar günlük kargo dağıtım işini yapıp bitirdikten sonra sizin işleminizi gerçekleştirmiş olabilirler.Evet öyle olmuştur büyük ihtimal. Ama akşama kadar fark Edip araması gerekmez mi? Ben akşamın yedisine kadar evde bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?