- Konu Sahibi Sirine_4553
Ex sevgilimle ağustos ayında arkadaş ortamında denk geldik ara ara görüşmelerimiz oldu sohbet muhabbet derken birlikte şehir dışına gittik her şey o kadar güzeldi ki yedik içtik eğlendik sarıldık uyuduk .
velhasıl döndük yine koşa koşa yanıma geldi çok güzel vakit geçirdik tam bir ay dır ben hadi görüşelim diye yalvarır moda geçtim o hep bir bahane .
arada ayak üstü görüşmeler ısrarla ya ailesel problemi oldu ya işsel
tabi ben gelmek istemediğini anlamıyorum çünkü yanyana iken nasıl sıcak sanırsınız dünyada en çok beni sevmiş
cumartesi günü görüştük .yarın gelicem öğle yemeğine dedi sana kalktım evi toparladım yemekler yaptım baktım ses yok aradım dedi işe geldim işim çıktı
bu olağan bir şey ama haber verir insan dedim bir mesaj atmaz mı ben bekliyorum dedim
işim var hadi görüşürüz dedi
ben görüşmeyelim dedim ağlaya ağlaya kapattım telefonu
hadi dedim belki işi bitince geklir bunca sarması içli köftesi ziyan olmasın aradım aradım mesaj attım asla ne döndü ne aradı
içim yandı
ben bu adamı çok sevdim .başka arkadaşlarıma hep akıl verirdim ama mantığım devreden çıktı
son bir aydır arayan soran yazan hep benim kesip atamıyorum içim acıyor
velhasıl döndük yine koşa koşa yanıma geldi çok güzel vakit geçirdik tam bir ay dır ben hadi görüşelim diye yalvarır moda geçtim o hep bir bahane .
arada ayak üstü görüşmeler ısrarla ya ailesel problemi oldu ya işsel
tabi ben gelmek istemediğini anlamıyorum çünkü yanyana iken nasıl sıcak sanırsınız dünyada en çok beni sevmiş
cumartesi günü görüştük .yarın gelicem öğle yemeğine dedi sana kalktım evi toparladım yemekler yaptım baktım ses yok aradım dedi işe geldim işim çıktı
bu olağan bir şey ama haber verir insan dedim bir mesaj atmaz mı ben bekliyorum dedim
işim var hadi görüşürüz dedi
ben görüşmeyelim dedim ağlaya ağlaya kapattım telefonu
hadi dedim belki işi bitince geklir bunca sarması içli köftesi ziyan olmasın aradım aradım mesaj attım asla ne döndü ne aradı
içim yandı
ben bu adamı çok sevdim .başka arkadaşlarıma hep akıl verirdim ama mantığım devreden çıktı
son bir aydır arayan soran yazan hep benim kesip atamıyorum içim acıyor