gel gitli eski sevgili

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Ex sevgilimle ağustos ayında arkadaş ortamında denk geldik ara ara görüşmelerimiz oldu sohbet muhabbet derken birlikte şehir dışına gittik her şey o kadar güzeldi ki yedik içtik eğlendik sarıldık uyuduk .
velhasıl döndük yine koşa koşa yanıma geldi çok güzel vakit geçirdik tam bir ay dır ben hadi görüşelim diye yalvarır moda geçtim o hep bir bahane .
arada ayak üstü görüşmeler ısrarla ya ailesel problemi oldu ya işsel
tabi ben gelmek istemediğini anlamıyorum çünkü yanyana iken nasıl sıcak sanırsınız dünyada en çok beni sevmiş
cumartesi günü görüştük .yarın gelicem öğle yemeğine dedi sana kalktım evi toparladım yemekler yaptım baktım ses yok aradım dedi işe geldim işim çıktı
bu olağan bir şey ama haber verir insan dedim bir mesaj atmaz mı ben bekliyorum dedim
işim var hadi görüşürüz dedi
ben görüşmeyelim dedim ağlaya ağlaya kapattım telefonu

hadi dedim belki işi bitince geklir bunca sarması içli köftesi ziyan olmasın aradım aradım mesaj attım asla ne döndü ne aradı
içim yandı

ben bu adamı çok sevdim .başka arkadaşlarıma hep akıl verirdim ama mantığım devreden çıktı

son bir aydır arayan soran yazan hep benim kesip atamıyorum içim acıyor

Yine mi 🤦

Sizin ki sevgi falan değil saplantı başka birşey.

Rezil ediyorsunuz kendinizi sürekli

Azıcık da kendinizi sevin yahu.

Allah aşkına adam size geliceğine rağmen plan yapmanıza rağman arama tenezzülünde bile bulunmamış, siz arayınca da adam yerine koyup bir özür bile dilememiş, siz aramayacağım demenize rağmen, hala onu yedireceğiniz yemeğin dersine düşüp yüzsüzlük yapıp aramışsınız, çok mu lazım o karaktersizd yedereceğiniz yemek, sizi insan yerime koymayan adam , içli köfteleri yediğinde sizin ev hamaratlığınıza aşık mı olacak, ziyan olacaksa gidin sokak hayvanlarını besleyin en azından sevaba girersiniz.
Başkalarının sizi adam yerine koyup, değer vermesini istiyorsanız, siz kendinie değer vermeye başlayın, meslela sizi umursamadığı için atama dediğiniz adama bir saat sonra gel yemek ye diye mesaj atmak gurursuzluktur.

kendimi pas pas ettiğimin fakrındayım gururumun incindiğininde :(
hala toparlama derdindeydim ama karşımda bir duvar var sanki
ben yanyana geldiğimizdeki o söz veren sarılan adamı düşlediğim için

Adı eski sevgili olan ve sizi zerre umursamayan biriyle hayalinizi oldurmaya çalışıyor gibi görünüyorsunuz buradan valla.

Back
X