Gel seni bir öpeyim

Toplumsal olayların ardından gelişen hassasiyet ve kk da açılan konular...

bosver iyisi kötüsü yok cocuk su deirde öpülmez sevmesinler ayol annesı babası sever

yakınlar dışında insanların çocukları öpmesini uygun bulmuyorum.
izin de vermem mümkün mertebe.
gerek te yok.
öpmeyiversinler.
başta hijyen koşulları sebebi ile.
sonrasında ise tanımadığım bir kerelik gördüğüm insanların abartı çocuk
sevme hareketlerine uyuz olduğumdandır:))

hiçte abartmamış..

oyle iğrenç seyelr okuyoruz kı anneler olarak taarruza gectık ne var bunda.. !
ayrıca ızın tabıkı alınacak.yol gecen hanı sankı mıçç mıçç ne öyle .

Hatta bu konusmayı daha dun yaptım.
Oğlum öpülmekten hoslanmıyor, izin alın öptürmek istemiyorsa öpmeyin dedim.
Bu durumda oglumu yemek bana kaldı
Çokta kucuk degıl 6.5 yasında , yanakları fılan boyle tombıs kendısı ne kadar zayıf olsada,Bazen cocuk sevmeyıde abartıyorlar dıye dusunuyorum

vuuuu guzel taktik kızlarıma öğretmeliyim..kafamda şimşekler oluştu :)

sağol cnm :)

Ben bu yüzden kimsenin çocuğunu ne seviyorum ne ilgileniyorum. Her dediğin her yaptığın anneye batıyo, sevmeyince de çocuğumu sevmedi oluyo ama olsun. Her dediğim lafın altında her hareketimin altında bişey aranıyor. Ay ne tatlısın dersin çocuk düşer nazarın değdi olur.

Kesinlikle izin alinmali ama ucu cok acik bir sey deseniz sizden kotusu olmaz. En guzeli cocugunuza iyice tembih etmek.

bir yakınımın oğluna bu konuda aynı şekilde bir şeyler söyledim bende annesiyle beraber. biri seni öpmek istediğinde istemiyorsan öptürme izin verme diye. bu çocuklar da bir birey ve onların özel alanına girmek için onlardan izin almak ZORUNDAYIZ.
nasıl ki önüne gelen beni tutup öpemeyeceği gibi, çocukları da öpemez. hele ki yaşadığımız bu ortamlarda..

Öpmeyiverin kardeşim. Çocuk da bireydir. Bizim toplumumuzda aman eşe dosta akrabaya ayıp olmasın diye çocuklara kendi anne babası bizzat hadi git x amcayı öp hadi kucağına otur hadi verdiği hediyeyi al vs diye baskı yapıyor. sonra çocukta mahremiyet duygusu ve doğruyu yanlıştan ayırma, kötü niyetli kişileri ayırt etme bilinci gelişmiyor. çocuğunuza mahremiyet eğitimi verin. hayır demeyi öğretin. en başta da siz de öğrenin. çocuğum yok ama bir eğitimci olarak ilerde kendi çocuğum olursa bu şekilde yetiştireceğim kim ne derse desin. kimsenin çocuğunu da en yakın akrabam dahi olsa mıncırarak öperek sevmedim, sevmem. ah biraz sınırlarımızı bilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…