Gel seni bir öpeyim

Bence bu da bir tür izin almaktır.Öpeceğini önceden belirtiyor.Çocuk öpülmek istemiyorsa o kişinin yanına gitmeyebilir.Veya annesi "o öptürmez teyzesi" diyebilir.

Cok yakın birileri ise ses etmiyorum. Kucukken opturmez falan diye geri cekiyordum. Ama benim ki sosyal sevgi kelebeği gibiydi herkese yanağını uzatırdı. Annem caktirmadan yanaklarını silerdi ve tembih ederdi öptürme cocugum kendini diye. Bence de gereksiz opmeden de sevebilirler.

Yani ben de cocuklara yaklasirken otomatikman opeyim mi seni diye sorarim o da yakinlarimim cocuklarina ama yani opmeye zorlamadikca gel seni opeyimle, opebilir miyimn arasinda fark yok. Zaten yakinimin cocugu degilse bi kolunu bacagini ustunden severim ay ne tatlisin diye. Herkes ciplak tenine dokunsa cocuk hastaliktan kirtulamaz zaten. Cocuk zaten istemiyosa gitmiycek.
Sadece israr ederlerse tepki koymaniz yeterli bence

Öpmesinler kardeşim kimse kimsenin çocuğunu öpmesin, daha anne olmadım ama en yakınım çocuğunu bile öpmüyorum ben tek yaptığım konuşarak iletişim kurmak, yada oyun oynamak. Cok cekinirim.

kimsenin çocuğunu öpmek adetim değildir
tavsiyem kimsenin çocuğunu öpmeyin
çocukları görünce içim gider çok severim ama pimpirikli anne babaların olduğunu bildiğim için en iyisi uzaktan sevmek

Anneler, son günlerde artan pedofili haberleri karşısında hassasiyetinizi anlamakla beraber bazen çok abarttığınızı düşünüyorum.

Pedolojide çocuktan izin alınması gerekir
Ama gel seni bir öpeyim dedilerse çocuğunuz istememiş olsaydı gitmezdi yanlarına
Bence siz evladınıza kendi tavırlarınızla bunu anlatın
Mesela onu öpeceğiniz zaman seni öpebilir miyim deyin
Onda farkındalığı oluşturun
Oda haa annem bile benden izin alıyor bunun için demekki herkes izin almalı
Ve istemediğim zaman beni öpemezler duygusunu oluşturun
O istemediğinde sizde öpmeyin ki
Normalleştirmesin bu duyguyu

hiç sevmem öpülmeyi çocukken de kmseye kendmi öptürmediğim için buzdolabı derlerdi

hiç sevmem öpülmeyi çocukken de kmseye kendmi öptürmediğim için buzdolabı derlerdi

benim de nickim oydu hala ne tokalaşmayı ne de öpüşmeyi sevmem insanlarla.. sadece çok yakın arkadaşlarımı öperim demek ki hala buzdolabıyım

millet niye çocuk öpmeye bu kadar meraklı ben de anlamıyorum. ben kimsenin bebeğini/çocuğunu öpmüyorum. çekinirim öpmekten. çocuğun da duyguları düşünceleri var, hoşuna gitmeyebilir.
ama bu kadar abartmayın siz, öpebilir miyim ile gel öpeyim zaten yakın anlamda bence.

Bence herkes kendi çocuğunu öpsün. Ben kimsenin çocuğunu öpmüyorum. Oyuncak ya da evcil hayvan değil bu, bir insan yani ben evcil hayvanlara bile saygı duyuyorum, rahatsız etmemeye çalışıyorum kaldı ki bir çocuğun dokunulmazlığı, kendi kararları daha da önemli. Nasıl büyük bir insan durduk yere mıçmıç öpülemezse milletin çocuğu da öpülemez bana kalırsa.

benim de nickim oydu hala ne tokalaşmayı ne de öpüşmeyi sevmem insanlarla.. sadece çok yakın arkadaşlarımı öperim demek ki hala buzdolabıyım
çok sevdiklerim oldğnda mesela annem, kardeşim yeğenlerim vs bayıla bayıla öperim :)

benim çocuğum öpülmekten hoşlanmıyor deyip çekeceksin çocuğu. yoksa her ağzı olan öpüyor o çocukları.

Cocuklar da birer birey, onlarin da karar verme mekanizmasi var. Saygili davranilmayi, fikrinin sorulmasini vs sonuna kadar hak ediyorlar. Bence ses cikartmamaniz bile hata. Opturmeyin, pek gormeyen, cocugumu gelip sevmeyen bir insanin bu sekilde bi sozde sevgi gosterisi yapmasina hic gerek yok bence.

Bir daha da kimsenin çocuğunu ne öperim, ne onlara gülümserim yahu!
Bu haberler bir, konular iki beni manyak etti.
Ama kendimi de öptürmem artık bana ne!
Yanağıma yapışan çocuğa da çok ciddi tepki vereceğim.
Benim vücudum da değerli dimi ama?

ben kesınlıkle kımsenın bebegını cocugunu opmem
uzaktan severım oyuncakla oynatırım ama mecbur kalmadıkca kucagımada almam

cunku ben bebegımı baskasının kucagına vermıyorum opturmuyorum herkese sevdırmıyorum cok kısıtlı bı cevrede buyutuyorum

zaman cok kotu cunku...

bırı opmek ıcın yaklastıgında cocugumu kısıden uzaklastırıp opulmeyı sevmıyoruz bız rahatsız oluyoruz dıyorum cocugun adına kendımıde katıp konusuyorum
ozaman hmmm deyıp cekılıyorlar ınsanlar opsun dıye dogurmadım ben bu cocugu

Kesinlikle sessiz kalma. Çocukları öperek sevmek kadar yanlış bir şey yok. Birinci derece akrabalar bile çocuğu severken hem çocuktan hem ailesinden izin almalı. Diğerleri ise asla böyle bir olaya kalkışmamalı bile. Hem çocuğun sağlığı açısından tehlikeli (grip, nezle, uçuk vs.) hem de her gün bas bas bağırıyor uzmanlar çocuklar bu şekilde sevilmez diye. Yarın öbürgün sokaktaki sapık da gel öpeyim dese, o çocuk ayırt edemez çünkü. Gerekirse kırın insanları, çocuğunuzdan önemli değil. Üç gram beyni olan zaten sizi anlar ve kırılmaz.

ben çocuk çok severim buna mütevellit numuneden 1 tane kardeşim var . Çocukları sevmeyi öpmeyi ; bebekleri koklamayı çok severim ( cennet kokusu sonuçta ) . Ama benim bunları yapış şeklim vıcık vıcık sapık görüntüsü çizerek değil belli bir yaştaysa çocuğun kendisinden eğer daha bebekse anneden izin alınması gerektiğini bilirim . bilmek her zaman para etmiyor çocuktan izin almayı unutmasam da aradan anneden izin almayı heyecanla unuttuğum oluyor . Şimdi siz böyle yazınca bir işkillendim bende anneleri filan böyle endişelendiriyor muyum diye ...

Çocuğunuza anlatmalısınız izin istenince hayır de diye çocuk bu sonuçta hayır deyince hem kimse kızmaz hem de kimse ben hayırdan anlamam gel öpücem demez bebekse de çocuğu verirken çok öpüp koklama hasta o sana da geçer neyi var derse ara ara ateşleniyor veya ishal filan dersin

Opturmeyin bencede cocuklarinizi, benimde 5 yasinda kizim 11 aylik oglum var ve bende opulmelerinden hoslanmiyorum. Mumkun oldugunca engel olmaya calisiyorum.kim olursa olsun. Ve kizima da yapmak istemedigin birseyi kesinlikle yapmamalisin. Anne baba anneanne dede babaanne disinda kimseye seni opmesine izin verme diyorum.

Etrafta okadar gizli sapik dolasirken bizim de tedbir almamiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…