Ağzımda çiğneyip vereyim diyenleri duydu bu kulaklar aaahhh ahhh
hiç sevmem öpülmeyi çocukken de kmseye kendmi öptürmediğim için buzdolabı derlerdiBugun bir davetteydik. Çok sık görmedigim ama tanidigim kişiler vardi.Bi kaç kişi çocuğuma sevgisini bu şekilde dile getirdi."Gel seni bir öpeyim".Bu cümle beni çok rahatsiz etti. Bu emrivaki çocuğa saygısızlıktır. "Seni öpebilir miyim" demeliler. Hatta öpmesinler aslında gerek yok! İçime dert oldu. Ben kırmamak adına birşey demedim. Bundan sonra bu duruma sessiz kalmamaliyim diye düşünüyorum. Çocuklarınızı öpmek isteyen bazi iyi niyetli insanlara karşı siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
hiç sevmem öpülmeyi çocukken de kmseye kendmi öptürmediğim için buzdolabı derlerdi
çok sevdiklerim oldğnda mesela annem, kardeşim yeğenlerim vs bayıla bayıla öperim :)benim de nickim oyduhala ne tokalaşmayı ne de öpüşmeyi sevmem insanlarla.. sadece çok yakın arkadaşlarımı öperim demek ki hala buzdolabıyım
Kesinlikle sessiz kalma. Çocukları öperek sevmek kadar yanlış bir şey yok. Birinci derece akrabalar bile çocuğu severken hem çocuktan hem ailesinden izin almalı. Diğerleri ise asla böyle bir olaya kalkışmamalı bile. Hem çocuğun sağlığı açısından tehlikeli (grip, nezle, uçuk vs.) hem de her gün bas bas bağırıyor uzmanlar çocuklar bu şekilde sevilmez diye. Yarın öbürgün sokaktaki sapık da gel öpeyim dese, o çocuk ayırt edemez çünkü. Gerekirse kırın insanları, çocuğunuzdan önemli değil. Üç gram beyni olan zaten sizi anlar ve kırılmaz.Bugun bir davetteydik. Çok sık görmedigim ama tanidigim kişiler vardi.Bi kaç kişi çocuğuma sevgisini bu şekilde dile getirdi."Gel seni bir öpeyim".Bu cümle beni çok rahatsiz etti. Bu emrivaki çocuğa saygısızlıktır. "Seni öpebilir miyim" demeliler. Hatta öpmesinler aslında gerek yok! İçime dert oldu. Ben kırmamak adına birşey demedim. Bundan sonra bu duruma sessiz kalmamaliyim diye düşünüyorum. Çocuklarınızı öpmek isteyen bazi iyi niyetli insanlara karşı siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
Bugun bir davetteydik. Çok sık görmedigim ama tanidigim kişiler vardi.Bi kaç kişi çocuğuma sevgisini bu şekilde dile getirdi."Gel seni bir öpeyim".Bu cümle beni çok rahatsiz etti. Bu emrivaki çocuğa saygısızlıktır. "Seni öpebilir miyim" demeliler. Hatta öpmesinler aslında gerek yok! İçime dert oldu. Ben kırmamak adına birşey demedim. Bundan sonra bu duruma sessiz kalmamaliyim diye düşünüyorum. Çocuklarınızı öpmek isteyen bazi iyi niyetli insanlara karşı siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?