gelde çık işin içinden...

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.438
3.149
373
her hafta buraya bi başlık açmak farz oldu bana sanki ama yazmazsam anlatmazsam fikir almazsam rahatlayamıyorum
dün akşam nişanlımla spor salonunda spor yaparken,karşımızda 2 tane lcd tv var bende sağdakıne bakıyorum,onun altında adamlar varmış,nereye bakıyosun sen dedi televızyona dedım.vay efendım benım akıllı olup düşünmem lazımmış onun altında bisürü adam varmıs
soldakı tvde de aynı sey varmıs oraya bakılması lazımmış,işte bi kız akıllı olsa bunları düşünürmüş falan filann sustum önce sonra yine kafam öterkı tarafa döndü açım ona daha uygundu çünkü,bak hala bakyo ya dedi,yaa dedım ha o ha bu ne farkeder tv ye bakıyorum sonucta dedım
sonra bana sınırlendı allah belanı versın senden nefret edıyorum dedııı gerçekten kalakaldım ve sadece sustum hiçbişey demedimm,
sadece spora odaklandım bu seferde oo hadı ıyı gıdıyosun vaay harıka yapıyosun süreklı dıbımde dolanmalar süreklı bişeyler söylemeler
tıkadım kulaklarımı resmen duymadım muhattap olmadım,salondan eve 20 dk falan arabada hıc konusmadım kapadım gözlerımı,eve gelınce actım iyi akşamlar bıle demeden indim eve cıktım,sabaha kadar ne o ne ben konusmadık aramadık.bu sabah uyandırmak ıcın aradı aa uyanmıssın ok ben küsmeme devam edeyım dedı cvp vermedım,sonra bidaha aradı hava cok kötü spora gıtmesekmı dedı sen bılırsın dedım kapattım,sonra servıse bındınmı evet bındım dedım he tamam ozaman canım dedı,ayy pardon canım derken lafın gelişi yaniii diye geyik yaptı.sonra ögleden önce bıdaha aradı elının altında net var bi tlfn numarasına bakarmısın dedı baktım verdım..
olay bundan ıbaret,geçen hafta tlfn kırmaya kadar varan ben şuan inanılmaz sogukkanlıyım,umrumda bıle degıl haksız yere sacma sapan bişeyden dolayı bukadar rahatca hakaret edebılen birinden gercekten soguyorum.bi laf agzından cıktıktan sonra pişman oldugunu bılıyorum ama ya ozur dıledım gercekten hata ettım şudur budur yerıne böyle esprıyle sacma sapan aramalarla bılmem neyle kendını affettırmeye calısıyo.
ama herşeyı yap yap yap,sonra gel sıraş..böyle olmazkii.geçen hafta benı telefon kırdım dıye eleştren arkadaşlar vardı,işte kendımı frenledıgım sustugum bi olay daha,ama ben hep böyle susacakmıyım bumudur yanı.
şimdi ona desemkı sen bana neden bu lafı ettın dıye,oda dicekkı ama sende o tv ye baktın işte kadın dedigin düşünecek akıllı olacak dıye bi sürü psıkolojık şiddet.gelde çık işin içinden..

:53: niye böyle dengesizlik yapiyoki , normal degil yani

madem nefret ediyo senle isi ne

ben bunu cekermiydim, sanirim cekmezdim, tak sepeti koluna herkes ........:ssz::ssz::ssz:

Arkadasım ALLAH yardım etsın sana yorum yapmak benım haddım degıl amaa ALLAH belanı versın senın demek agızdn bukdr kolay cıkması cok acı bısey kı sen bu ınsnla hayatını bırlestrmek ıcın ılk adımını atmıssın bıan okurken kocamn bana boyle bı laf dedgnı dusundum varyaa yıkılırım heraldee:((( hakkında hayırlısı olsun dılerım ama arada o saygı yoksa uzun soluklu ve saglklı bır evlılık olurmu bılemıorum:19:

"Allah belanı versin senden nefret ediyorum"

Bu nasıl bir cümledir ki insan sevdiğine söyler :53:

Şimdi sözlü hakaret yapan bir insan ileride bu sinirini ani parlamalarını yenmezse kötü sonuçlar doğuran durumlara doğru gider.

Her zaman böyle midir nişanlın?
Belki o sırada başka bişeye sinirlenip sinirini senden çıkarmıştır.

Canım Allah kolaylık versin ama erkekler bazen çok gereksiz kıskançlıklar yüzünden gerçekten insanı bunaltıyorlar. Benim sana tavsiyem tavrını şimdiden belirle. Çünkü daha nişanlıyken böyle yapıyorsa sonra nolur acaba? O nedenle böyle davranmakla ilişkinizi tehlikeye attığını bilmeli daha mantıklı hareket etmesi gerektiğini anlamalı. Evlilik çocuk oyuncağı değil.Bu döneminizi geçirdikten sonra hiç dayanamazsın böyle şeylere yoksa.

çok fazla tartışma ayrılık vs. yaşadık ama bi okadarda sevdık bırbırımızı,agıza alınmayacak şekılde hakaretler edıp 2 gun soınra unuttuk,açtıgım dıger konularda az çok nasıl bı ılışkımız oldugu bellı zaten ama en basıt ornek olarak yazıyorum bunu
bi insan hayat arkadasının hareketıne sözüne tavrına tabıkı kızabılır,tartışabılırde ama sırf kızdı dıye bukadar buyuk laflar etmek ne demek

laçkalaşmış bir ilişki sanki herseyi sorun eden bir adam ve hiç birsey olmamış gibi davranması bence ukala ve bir o kadarda kendini begenmiş bu adamla evlenmek istedigine emin misin canım çekilmez ki :50:

nısanlımıssınız hala sansınız var bu ılıskıden kurtulmak ıcın eger davranısları uymuyorsa bıtırmek bana mantıklı gelıyor

neden kafasını geçirmedin spor salonunun o koca camlarına :53: ya da kendi kafanı vur, belki kendine gelir bırakırsın bu adamı

ne zorun var çekiyosun,kendini sev :ssz:

çok fazla tartışma ayrılık vs. yaşadık ama bi okadarda sevdık bırbırımızı,agıza alınmayacak şekılde hakaretler edıp 2 gun soınra unuttuk,açtıgım dıger konularda az çok nasıl bı ılışkımız oldugu bellı zaten ama en basıt ornek olarak yazıyorum bunu
bi insan hayat arkadasının hareketıne sözüne tavrına tabıkı kızabılır,tartışabılırde ama sırf kızdı dıye bukadar buyuk laflar etmek ne demek

sizin ilişkiniz nişanlının ruh haline bağlı bence. sinir oluyorum erkeklerin bu huyuna. nişanlısın evlenecen ya rahatlar. ne demek Allah belanı versin yaa. sevgilin arar neşeli konuşursa ne alaa yok küser kızarsa sen susarsın. tavrını koy canım sana öyle laflar edemesin. evlenince daha beter olurlar der annem. inanırım. kıskançsa daha kıskanç saygısızsa daha saygısız. şu kaybetme korkuları bitti mi erkeklerrr ohh kendi keyiflerince davranabiliyolar. ben de bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum ama canım tavır yap. o lafı yedir. nasıl kırıldığını anlasın.

gecen seferde söylemistim evlenmemissin daha iyi düsün..evlendikten sonra olaylar baska boyuta gecer..Allah korusun..adam sinyalleri cakiyo zaten..

işin en kötü yanıda bu yaptıkları yaşattıkları kadar kötü huyu oldugu gibi,güzel ve ıyı huylarıda var
aramız ıyıyken bi melekle birlıkteyım ızlenımını olusturacak kadar.ailemde bayılıyo ona.ama işte tartıstıgımızda olay çıkıyo.
he benımde cok agır hakaret ve kufurler ettıgım tartısmalar oldu hep sustugumu sanmayın..
ama hakaret ve küfürle biyere varılmıyo daha kötü oluyo,hem ondan bı farkım kalmıyo hemde kendıme yakıştıramıyorum
oyuzden dün akşam o allah belanı versın dedı ve normalde allah senınde belanı versın dıyen ben,sustum hiçbişey demedım..
bide bunu denıycem bakalım vazgeçecekmi,,

diger konundanda hatirliyorum seni,ve soruyorum...Neden ayrilmiyosun???

diger konundanda hatirliyorum seni,ve soruyorum...Neden ayrilmiyosun???

sevıyorummm ayrılmayı denedıgımde 2-3 gün onsuz geçince daha kötü oldu herşey
kaçmak en kolayı,onu yola getırmek lazım
merve bıktı benden:):1:

:53: niye böyle dengesizlik yapiyoki , normal degil yani

madem nefret ediyo senle isi ne

ben bunu cekermiydim, sanirim cekmezdim, tak sepeti koluna herkes ........:ssz::ssz::ssz:

bende kavga ederken kendımı tutuamadıgım anlar oldugunda senden nefret edıyorum tıksınıyorum ıgrenıyorum,ölsen gebersen şöyle olsan böyle olsan,ve daha biçok şey buraya yazamıycam..
bende yaptım yanııı
ama neden yaptım o bişey demeden demedım
ıllakı bişey yaptı sonra bende karşılık verdım susmadım.
senden nefret edıyorum demekle nefret edılmıyo,kendı tecrübem

keşke bu kadar öfkeye kapılıp karşılıklı kırıcı hakarete küfüre varan kelimeler etmeseniz.
nişanlınız kıskanmış, abartmış bu durumu, belki düzgün söylese siz de anlayış gösterirdiniz. ama böyle kırıcı laflar barışınca da içinizde kalır bi yerlerde.
ilişkiler böyle yara alıyor işte.

Back
X