gelde çık işin içinden...

keşke bu kadar öfkeye kapılıp karşılıklı kırıcı hakarete küfüre varan kelimeler etmeseniz.
nişanlınız kıskanmış, abartmış bu durumu, belki düzgün söylese siz de anlayış gösterirdiniz. ama böyle kırıcı laflar barışınca da içinizde kalır bi yerlerde.
ilişkiler böyle yara alıyor işte.

bende kavga ederken kendımı tutuamadıgım anlar oldugunda senden nefret edıyorum tıksınıyorum ıgrenıyorum,ölsen gebersen şöyle olsan böyle olsan,ve daha biçok şey buraya yazamıycam..
bende yaptım yanııı
ama neden yaptım o bişey demeden demedım
ıllakı bişey yaptı sonra bende karşılık verdım susmadım.
senden nefret edıyorum demekle nefret edılmıyo,kendı tecrübem

iyi ozaman sorun yok, böyle devam edin, mutluluklar.:1:

diğer konunda seni haksız bulmuştum ama burda sevgilini haksız buluyorum bence ona de kiii sen gittt senin robotun gibi hareket edicek birinini bull :41: benii beğenmiyorsan yoll orda de.

Senden soğuyorum artık bu nee böylee akıllı kız onu yapmaz bunu yapmaz annem misin sen benim beni eğitmeye çalışıyorsun bıktım artık bu davranışlarından eğer bu davranışlarını düzelteceğine inanmıyorsan ayrılalım de :ssz: ayyyyyy sinirrr oldumm sevgilinin şuan bana hissettirdiklerine cvp yazdım cnm sende bu tarzda cümlelerle anlat durumu ama bu ne yaniii içim şişti valla :31:

sevıyorummm ayrılmayı denedıgımde 2-3 gün onsuz geçince daha kötü oldu herşey
kaçmak en kolayı,onu yola getırmek lazım
merve bıktı benden:):1:

yok cnm ne bikmasi. Eger onsuzken , onla oldugundan daha mutsuzsan bosver devam et,ama unutma sen onu degistirebilirsin
konusa konusa anlata anlata,sevgi herseyin ustunden gelir,balim,sevgiler!

ben de eşim sinirlendiğinde tanıyamıyorum onu.sakinken zannedersin melek.sanırım bu erkeklerin hepsi aynı yaaa.bir küs bir barışık böyle geçiyo hayat.

hakkında hayırlısı olsun, inşallah mutlu olursun... benim düşüncemse saygının kaybolduğu bu tarz ilişkilerin öyle ya da böyle bittiği yönünde...

İkinizde oturup karşılıklı inceden, kırmadan uzun uzun konuşmalısınız..
Zamanında böyle böyle konuştuk, böyle davrandık v.s ama artık söz verelim ve bir daha asla ne böyle sözler edelim nede fevri davranalım diye konuşun..

Birinci konuşmanızda tekrar yaşanırsa, tekrar konuşun ve ne olursa olsun çözün bu sorunu..

Evlilik yolundasınız madem nişanlınızla bir evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum mutlaka..
Evlenmeden önce bunu ilişkinize borçlusunuz.

Bu kadar yıpranmışken ve saygının sınırına gelmişken evlenirseniz huzurunuz çok kaçacaktır, yakalamanız çok zor olacaktır.

Evet '' senden nefret ediyorum, Allah belanı versin'' demekle öyle olduğu illa net değildir dediğiniz gibi olabilir ama bu yavaş yavaş siz farketmeden saygıyı tüketir..

Nefret ediyorum demekle nefret edilmez ama nefrete zemin hazırlar..

Back
X