- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
İlahi, çok güldüm. :))anlatın böyle şey saklanmaz.
tekrar ederse de sizi taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi olun, kapısında polis görüp karakola çekilince anlar dünyanın kaç bucak olduğunu kocamı kapı verecekler kafalı küçük kadın.
öyle tiksiniyorum ki şöyle kadınlardan, tavrına baksan sanırsın David Gandy'le evli gitsen baksan g.tlü göbekli, elinde kumanda osuran bir tiptir. ha diceniz öyle olmasa yaptığı kabul edilir mi edilmez tabi de anlaşılır, benim evde de bir David Gandy olsa sokağa çıkarmam yeminle. David bu perdeler açılmayacak annadın mı diye saykoya bağlarım
şaka bir yana konu sahibi, kadın şirretlik yaparsa şikayetçi ol, sesi kesilir.
ya ama her seferinde aynı şeyi düşünüyorum, bunların kocalarının hepsinin mi vahşi cazibesi var anlamıyorum ki, ayy komşular kocamı kapıcekler modunda dolaşıyorlar.İlahi, çok güldüm. :))
Anlattim simdi babam kesin kafada vardir bisey normal bi kadin oyle yol kesip konusalim demez dedi .. ama baya sinirlendi dur bakalim tekrar bir sey soylerse direk polise gideriz sikma canini dedi...kocası kim bilir ne yakışıklıdır balkonlardan kadınlar üzerine atladığına göre :) psikopat heralde balkona çıkmasanız perdeyi çekerken cama çıktın der sokaktan onun için geçiyosun der.. aileniz hesap sorunca korkar belki biraz.
ya ama her seferinde aynı şeyi düşünüyorum, bunların kocalarının hepsinin mi vahşi cazibesi var anlamıyorum ki, ayy komşular kocamı kapıcekler modunda dolaşıyorlar.
evdekilere mutlaka anlatin sicagi sicagina. Bir de bekarsaniz babanizi filan alip kapilarina gidin. Sen ne diyirsun diye. Eminim mahalleye yarim akliyla kim bilir neler yaymistir. Ben saniye gecirmezdim. Hadiini bildirmek icin gidrrdimKafayi yemek uzereyim suan biraz once marketden gelirken kadinin biri onumu kesti gel iki dakika konusalim seninle dedi ...Sasirdim ama tamam ne konuscaksiniz dedim
Kac aydir dikkat ediyorum kocam ne zaman balkona ciksa sende balkona damliyorsun ya cop bahanesiyle yada perde kapatma bahanrsiyle dedi.... Ben sok oldum kanim butun damarlarimdan cekiliyormus gibi hissettim... Sizin eviniz neresi ki diyebildim... karsi apartmanda oturuyormus aramizdada baya mesafe var ne kocasini gorurum o mesafede ne kendisini...
Siz kesinlikle yanlis anlamissiniz hata yapiyosunuz dedim .. ben anliyorum hissediyorum dedi ...Bayilmamak icin zor durdum ayakta gozlerim karardi Allahim ruya olsun diye dua ediyorum ama kadin soyleniyo daha ...Siz manyakmisiniz ya cekilin yolumdan dedim ittim arkamdan soyleniyo bir daha balkonda gorursem seni ortaligi basina yikarim diye ... delinin zoruna bak ya eve hapsetcem kendimi o manyak yuzunden ...Ama korkmadimda degil balkona cikmaya korkuyorum simdi bagirip rezil eder diye ... evdekilerede anlatamadim mideme agrilar girdi ne yapcam ben bu deli kadinla ya
ohhhh ailenizin tepkisi süper :) hiiiç sıkmayın canınızıAnlattim simdi babam kesin kafada vardir bisey normal bi kadin oyle yol kesip konusalim demez dedi .. ama baya sinirlendi dur bakalim tekrar bir sey soylerse direk polise gideriz sikma canini dedi...
Annemde inat icin balkona cekti cay iciyoruz simdi ona inat ....Kiskirtmis oluruz bos ver dedim anneme ama o deliyse ben zir deliyim dedi :) ...Allahim sabir versin hala titriyorum sinirden
evdekilere mutlaka anlatin sicagi sicagina. Bir de bekarsaniz babanizi filan alip kapilarina gidin. Sen ne diyirsun diye. Eminim mahalleye yarim akliyla kim bilir neler yaymistir. Ben saniye gecirmezdim. Hadiini bildirmek icin gidrrdim
bildigin iftiradir bu
"Benim için dönyanın en yakışıklı herifi" önermesindeki "benim için" kısmını es geçiyorlar şekerim :)ya ama her seferinde aynı şeyi düşünüyorum, bunların kocalarının hepsinin mi vahşi cazibesi var anlamıyorum ki, ayy komşular kocamı kapıcekler modunda dolaşıyorlar.
şey geldi aklıma Cem Yılmazdan "bence çok yakışıklısın, bence ama sen bu bölgede takıl böyle, ileri gitme""Benim için dönyanın en yakışıklı herifi" önermesindeki "benim için" kısmını es geçiyorlar şekerim :)
Yuz ifademi bilmiyorum ama ruh halim cok kotuydu sanki dipsiz kuyaya itmislerde dustukce dusuyor gibiydim kendime gelincede ittim onumden yurudum... arkama bakma bakmadan kactim diyebilirim ...şey geldi aklıma Cem Yılmazdan "bence çok yakışıklısın, bence ama sen bu bölgede takıl böyle, ileri gitme"
yazık ya böyle kadınlar yüzünden nelerle uğraşıyoruz, konu sahibinin o anki yüz halini düşünemiyorum bile ne diyeceğini bilememiştir yazık.
Oylede balkondan balkona deli gibi bagirsa al sana rezillik ...Malum insanlarimizda kiza iftira atiyo demez inanir deliye dedikodu diz boyu alsin gitsinBidaha balkona çıkarsan ortalıgı basına yıkarım mı? Ailenize anlatın durumu ilk.Balkonada cıkın sakın evin icine kacmayın.Balkon sizin balkonunuz elin kadını mı karısacak?
Sonra sizde cıkın gidin evine hesap sorun oyle sey mi olur insanı kendi balkonundan etmisler bak bakOylede balkondan balkona deli gibi bagirsa al sana rezillik ...Malum insanlarimizda kiza iftira atiyo demez inanir deliye dedikodu diz boyu alsin gitsin
anlatın böyle şey saklanmaz.
tekrar ederse de sizi taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi olun, kapısında polis görüp karakola çekilince anlar dünyanın kaç bucak olduğunu kocamı kapı verecekler kafalı küçük kadın.
öyle tiksiniyorum ki şöyle kadınlardan, tavrına baksan sanırsın David Gandy'le evli gitsen baksan g.tlü göbekli, elinde kumanda osuran bir tiptir. ha diceniz öyle olmasa yaptığı kabul edilir mi edilmez tabi de anlaşılır, benim evde de bir David Gandy olsa sokağa çıkarmam yeminle. David bu perdeler açılmayacak annadın mı diye saykoya bağlarım
şaka bir yana konu sahibi, kadın şirretlik yaparsa şikayetçi ol, sesi kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?