Gelde delirme

ailene söyle ve dinlemezdim..deliyse deli..sizin balkona çıkmanıza karışamaz..o zaman eşi çıkmasın..ailenle konuşup gerekirse eşiyle kontakt kurmak lazım..kimse kimseyi eve hapis etmeye hakkı yok..

Gecen gun bnde esimin iş yerine gittim,beraber çıkıp çamaşır makinasi bakacaktik,neyse bn onun izin almasini falan beklerken,musterileri geldi,kari-koca.Esim ilgilendi masaya gectiler bnde o arada esime bakiyorum ne zmn biterde gideriz diye,bide baktim kadin bana "neye bakiyosun" dedi,tabii afalladim noluyor falan bi sasirdim cvp veremedim,esimde ne oldu hanımefendi deyince "geldigimizden beri bu bayan esime bakiyor cok rahatsiz oldum ciksin"dedi :)))) şok olduk tabii,esimde "lutfen hanimefendi terbiyeli olun,o bayan bnm eşim ve bana bakiyor,size niye baksin"dedi.
Neyse bu tuttu kocasinin elini "cikalim cikalim" dedi.
Neye ugradigimi sasirdim,Allahtan esim bide is arkadaslari goruyordu beni,tamamen gozum esimdeydi.Bi tuhaf oldum o gun bugundur,milletin kafasi nasil calisiyor yahu taam hasta.

Önünü kesip konuşmak için semi çağırması ürktü beni...
Bunu yapan kisi manyaktir pisko sorunlari vardir dokkat edin...

Ailene mutlaka anlat. Manyak mıdır nedir sağı soğu belli olmaz.

var öyle tipler malesef kocasına herkesin baktığını iddia eden çok lazım sanki :)

yine burda bikaç konu hatırlıyorum karşı komşu kocama bakıyor, o balkona çıkınca komşu kadında çıkıyor gibi. acaba onlarda mı böyle yanlış anlaşılmalardı ki demeden geçemeyeceğim

Elalem deliye hasret biz akıllıya kadın resmen manyak ve büyük bir ihtimal kocasıda hovardanın teki yanlız böyle bir konuda eşini sıkıştırıp adam ol diyeceğine gidipte hemcinslerine velevki sizin gibi suçsuz birine böyle davranması çok kötü olmuş.Hiç bence kafanıza takmayın milletin manyak karısı dedi diye ne kısıtılayacaksın ki kendini boşver herşey olcağına varır.Annenizin tavrınıda beğendim aynı benim kafadan bende hep derim Sen deliysen Bende deliyim gerçi bende lazlık dolasıyla inat ve sinir var

Anlat kesinkikle

herkes ne kadar paranoyak oldu.
kocana güvenmiyorsan sorunu niye hiç tanımadığın insanlarda arıyosun ki.
çok abarttık bu kıskanma, paranoya üretme işini.

tipik "herkes kocama hasta" sendromu.
bu durumda napıyoruz kocişimizi (?) akçapakça bırakıp o yellozu yoluyoruz.
olayımız bu maalesef.
ailenizle paylaşın bence, saklamanın anlamı yok. gerekirse evde erkek kim varsa (baba, kardeş) hep birlikte çıkın balkona yanınızda birileri olduğunu görsün.
bu kadının da ne kadar çirkefleşebileceğini bilemiyoruz.

Evdekilere neden anlatmadın.Kadını bir güzel terslemeliydin.Sen şimdi normal şekilde balkona çıkmaktan vazgeçersen,kadın seni hizaya çekti izlenimi çıkar.

bi daha karşıma çıkarsan şikayet edeceğim de..
sana engel olacağına kocasını eve soksun, dengesiz

evdekilere anlat kuzendir abidir şöle iri bir er seç kendine gitsin kapılarına rezil etsin o kadını insanın namusuna laf uzatmak ne kolay işmiş ya.

Bırak Allah aşkına siz rahatınıza bakın, korktuğunuz birşey yoksa neden korkuyorsunuz.
Ailenize de anlatın üstelik...
Eğer baktınız gene yapıyor polise gidin...

Ailene söylemelisin. Balkona tabiki çıkacaksın. Hatta daha fazla çıkın. Kapıya gelsin polise şikayet edin
Şu durumda polise gitsen onlar ne yapabilir. Seni dinler gönderirler..

Bence ailene anlat kadın manyak anlasılan, napıcagı belli olmaz birine söylemek lazım

Ailene anlat ve günlük yaşamına devam et. Çünkü balkon biter bu sefer de markette veya bambaşka yerlerde karşılaşabilirsiniz.
Kadın kurduğu için esinden degil sizden şüphe eder gene.
Onu umursayarak sizi tehdit için fırsat vermis oluyorsunuz. Günlük hayatınıza devam edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…