Gelde delirme

Ailene söylemelisin. Balkona tabiki çıkacaksın. Hatta daha fazla çıkın. Kapıya gelsin polise şikayet edin
Şu durumda polise gitsen onlar ne yapabilir. Seni dinler gönderirler..
Aileme anlattin haberleri var ne olur ne olmaz haberleri olsun dedim... bu sabah balkona ciktim bi baktim o kadin oglunu dovuyodu beni fark etmedi cocugu pataklamakla mesguldu... Cocugu dovdugunu gorunce rahatsiz oldugundan iyice emin oldum ...Ama korkup balkona cikmamazlik yapmicam korktu sanip kendini bisey sanmasin.. Ailemdearkamda tekrar bi laf ederse sikayetci olucam artik

deli karıya bak .Evinizi gözetliyor belli ki asosyal yaratık .

El deliye, biz akıllıya hasret gidecez şu dünyada. demekten alamıyorum kendimi. Kadın deli herhalde. Ailene söyle bence. Ne olur ne olmaz.

Valla çok sabırlıymışsın, öyle bana denk gelmez ki kafasını kaldırımdan kaldırıma vurayım; yol kesmeyi bırak bir daha yola adım atamasın, deliriyorum böyle tiplere yaaa, kocalarına da baksan miden kaldırmaz, töbe Yarabbim yaaa

Bence de. Oyle korkmaya gerek yok. Bunlara bir host desen kuyrugunu kistirip kacar. Millet niye bu kadar korkmus anlamadim. Bildigin buldumcuk.
İşin garibi bu konuyu iftira atılan kadın değil de ''buldumcuk kadın'' açsaydı, sitede ona hak veren 100lerce kişi olacaktı.
-Evet canım çok haklısın, kesin gözü senin kocanda. Biz de geçen yemek yemeye gittik bir yere. Garson kız yemeği getirdikten sonra ''Afiyet olsun.'' dedi. Kesin kocamı ayartmaya çalışıyor. Herkes bizim kocaların peşinde.
minvalinde cevaplar gelecekti.

Son düzenleme:

O an şok gecirdim agzimi acamadim kaldi ki sacini basini yolayim ...Kocasini hala tanimiyorum gormuslugum bile yok yakisiklimi cirkinmi onuda bilmiyorum.zaten umrumdada degil ama bu deli kadin nasil kocasi icin balkona ciktigimi kocasini takip ettigim kanisina vardi aklim almiyo ...İzmirde yasiyorum bilenler bilir yasam alani gibidir balkon izmirliler icin... butun yazimi eve hapis gecircem manyak yuzunden...Tabi hic takmayi dusunmuyorum ama kudurursa ortaligi ayaga kaldirmaya kalkarsa elimde kalir buyuk ihtimal

Şizofrenik bir vaka sanırım

Kadın sağlam ruh hastası. Sen rutin hayatına devam et, eğer bir kere daha karşına çıkarsa yaptığının taciz olduğunu ve şikayetçi olacağını söyle. Önümüz yaz, balkon vakti. İster şortla çıkarsın, ister askılıyla hiç bozma keyfini.

Başıma gelse bende donup kalırdım heralde. Ama sonrasında dayanirdim kapısına ortalığı da ayağa kaldırırdim ne çeşit bi manyak bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…