Gelde sinir olma

Bu ne şimdi?
Bunu dert mi edindiniz gerçekten ?
Bu kadar can sıkıntısı iyi değil söyliyim ben size

Ama şimdi onun ailesi ile aynı şehirde kalan birisi olarak gidip orada kalması ne derece mantıklı onu anlayqmadim? Benim Ailem ayri şehirde ve o beni kısıtlamaz doğal olarak ama aynı şehirde yaşasakta ben aile evinde yatmak istemem eşimin yanında yatagimizda olmak isterim..biraz geri kafalı diye düşünülebilir bu tabi.. herkesin fikri yaşam tarzı.. (gidip aile görmek ziyaret etmek değil di benim kastım orada, sakin yanlış anlasilmada olmasin)

Dışarda kalmak ne demek yahu? Aile evi orası...
İnsanlar evli de olsalar istedikleri zaman, uygun gördükleri yerlerde kalabilirler.
Siz babanızın evinde kalmıyorsanız ya da eşiniz buna izin vermiyorsa sorun sizde.
Bu sizin şahsi fikriniz saygı duyarım ama sizin evlilik anlayışınizda bana ters hanımefendi.. Sizin dogrunuz Size benim doğrum bana..Sorun ise farklı anlayışları kabul edememeyenlerde ve o karsit görüşlülseri "sorunlu" diye yaftalayanlarda

bende sizin kafadayim merak etme:) anliyorum seni esin buna sadece he demis gecmis senden boyle bir talebi oldumu sanmiyorum seni evde tek birakip gidip kalacaginida sanmiyorum gerekli bir durum olursa beraber gider kalursiniz zaten erkeklerin her soyledigine takilma uygulamaya gecerse o zaman tavrini koyarsinbosuna tadini kacirma mutlu olmak varken :))

Annemlerle aynı sitede karşılıklı binalarda oturuyoruz. Balkona çıksak görürüz birbirimizi o derece. Bazen canım ister kalırım, bana ihtiyaçları olur kalırım, eşim geç gelecektir onu bekleyeceğime kalırım, iş seyahatine gider kalırım, ablam şehir dışından gelir kalırım, eşimden uzaklaşmak isterim kalırım. Sadece annemde değil bazen arkadaşlarımda da kalırım. Bir gece yanında yatmadım diye aramıza soğukluk girecekse varsın girsin zaten. Bir gece evde olmadım diye raydan çıkacaksa mümkünse çıksın. Ben beyimin bekçisi değilim ki.
Bunu yapmayı sen tercih etmezsin, ben ederim, bahsettiğin kadın eder. Eşe bağımlı hayat sürmek istemiyor bazı insanlar.

Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim :)

O zaman Diğer farklı düşünen insanlarada sorunlu demezsek daha güzel ve hoş olur..

Bir insanı sırf tanıyorsunuz diye hayatını dert edinmek ne kadar mantıklı? Kalırsa kalır, benim annem 50li yaşlarda, hala arada gidip annesinde kalıyor. Sizi ilgilendiren bir durum değil, eşiniz de normal bulabilir. Herkesin yaşam stili farklı, düşüncesi de farklı. Bunu kafaya takıp dert diye açmak garip.

Konuyu öyle bir açmışsınız ki insanın tepki veresi geliyor. Sanki anne evine gitmek kötü bişeymiş gibi. Sonradan değişti söylemleriniz, kusura bakmayın.
Birbirimizi yanlış anlıyoruz.. ben kendimi sanırım yanlış ifade ettim..neyse..

Bundan kime ne ki belkide evliliginde sorun yasadi...kimseyi ilgilendirmezki kimin nerede kaldigi, esi sorun etmiyorsa kime neki

Bende sinir oluyorum eşim normal buluor diye. Çünkü ailesine gittiğimizde orada kalıyoruz

Eşimin "olabilir kalinabilir" soylemine biraz sinir oldum ben..sanırım yazımda kıza sinir olmuş gibi olmuş..
Ha evet öyle anlasiliyor..esiniz sizinle ayni fikirde degil ona sinirlenmissiniz sanirim. Aman bence bosverin. Belki öyle bir duruma gelirseniz fikri baska olabilir...esimle ve ailesiyle ilgili cok sorun yasadim son zamanlarda ve ailemde kaldigim icin daha bi alinganim :))))

Ha evet olabilir..esiniz sizinle ayni fikirde degil ona sinirlenmissiniz sanirim. Aman ben e bosverin. Belki öyle bir duruma gelirseniz fikri baska olabilir
Aynen.. orada birçok kişide yanlış anlamış zaten beni..O kız ilgilendirmez tabiki beni.

ne var bunda ben geçenlerde nişanlıma ''evlendikten sonra 2 ayda bir kere bekar günü yapalım, yani o gün sen git kendi ailende kal ben de kendi ailemde kalayım, annemle falan oturayım, gecenin köründe kız kardeşimle kore dizisi izleyip sohbet edeyim, sonra onunla aynı yatakta uyuyayım, sen de ailenle birlikte ol, sonra ertesi gün kendi evimize gelip evliliğimize devam edelim, en azından bekarken yaptığımız şeylerden tamamen kopmuş olmanın depresyonunu yaşamayız, eski günlere özlemle bakmamıza gerek kalmaz, hem birbirimizi özleriz'' dedim.

ve nişanlım bu teklifimi kabul etti iyi bi fikir olduğunu düşündü. neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. insan evlendi diye anasının babasının evinde kalamaz mı yani?

Daha önceki yorumlarinda üstte kalmıştır her evliligin dinamigi farklıdır... ben istemem bana ters. Ama sizede saygı duyarım elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…