Keşke karşı taraftan "Seni" dinleyebilme imkanım olsaydı...
Sadece bu konu veya geçmiş bir kaç konu üzerinden yorum yapan arkadaşlar bu kadar yıkıcı yorumlar yapmayın yahu...
" Bak sana dediğini yaptırmaya çalışıyor, kesin barışıp geri dönersin vs.... her ne olursa olsun dört duvar arasında yaşananı kimse bilemez...Konu sahibinin de milyonlarca hatası vardır belki de...
Konu sahibi , lütfen kimsenin sözüne bakma, kendi hatalarını da düşün...iyice düşün... Böyle dedi ,şöyle dedi, böyle yaptı... Bunlar yüzünden bitmesin evliliğin...
Sana bir soru soracağım dikkati mi çekti, belki yanlış anladım beni aydınlatırsan sevinirim...Eşinin altınları ile evde ki eşyalar alınıyor, senin altınların annen de değil mi? ( Sen ,ben ,senin, benim...) Böyle ise ne kadar doğru? Tam tersi olsaydı ?
Hayırlısı olsun hakkınızda ne diyelim...
Beni tanımak isterseniz konularıma bakın, gizlemedim ve en ufak bir konuyu çarpıtıp kendimi haklı göstermeye çalışmadım..
Altın mevzusuna açıklık getireyim o zaman .
Benim ailem yatak odasını biz almayız , beyaz eşyaları alalım dediler ve tüm beyaz eşyaları babam aldı...
Evin mobilyalarını da eşim aldı,ailesinden hiçbir destek almadan,ve eşyaların borcu evlendikten sonra ödendi büyük kısmı.. taksitle alındı çünkü..
Yatak odasını nakit eniştesinden para bularak aldılar, ve eniştesi sıkışınca direkt parasını istedi ve bınlar da taktıkları 3 bileziği benden istediler..
Olay bu... ve şuan boşanıyoruz , benim bileziklerim sayesinde alınan yatak odasını da götürecek..
Ne yapsaydım, eşyalarının yanına al bu da bizim taraftan takılan altınlar diye koysa mıydım..
Benim de bu evlilikte çok hatalarım var, ve öz eleştirimi yapıp bunu dile getirebilen biriyim..
Ama bu konuda su götürmez gerçek var ki, böyle bir eve kimse razı olmazdı..
Dünyanın binbir türlü hali var, çok iyi giden evlilikler bile bitebiliyor.. bana bu eve rızam yok deyince “ elinde imzalı kağıt var,git ver “ diyen insanla ben bu borcun altına nasıl girebilirdim..
Bu insan ilerde en ufak tartışmada bana yine bu lafı ederse ben nasıl güvenebilirim...