- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Ne kadar içten ve güzel sözler böyle...Başınız sağolsun. Neneye Allah rahmet eylesin.
Öncelikle boşanma davası açtığınız için tebrik ederim. Lütfen bu kararınızın arkasında durun.
Böyle bir kişilikle ömrün geri kalan kısmını geçirmeye yazık, ziyan.
Babanızı tembihleyin ararlarsa konuşucak bir şey kalmadı, kızım kararını verdi, ben artık karışmıyorum kızımın kararının sonuna kadar arkasındayım desin.
Siz de lütfen ama lütfen geri dönmeyin. O kadar güzel yaşanacak yıllarınız var iken, kendinize o cehennemi layık görmeyin.
Adam değişmez. Değişmiş gibi yapar ama değişmez. Olan size, ziyan olmuş gençliğinize olur. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Çok ama çok teşekkür ederim..
Bir sürü sıkıntı problem varken,bir de bunlara maddiyat eklenecek ve içinden çıkılmaz hal alacak her şey...
Zaten olması gereken buydu..
Ben paragöz,aç gözlü biri değilim..
Ama ben de isterim eşimle gezmek dolaşmak,tatiller yapmak vs . Biz bu 3 yılda eşya ödemesi,araba vs derken bunların hiç yapamadık bile doğru düzgün,yanlış anlaşılmak istemem tek sorun bunlar değil, ben de normal olarak istiyor ve özeniyorum bunlara.. hep anlayışla karşıladım, başka zaman olur dedim ama hiç bilinmedi bu.. şimdi bunlar hepten kesilecek, kırk yılda bir gittiğimiz bir sinema olmayacak, alışveriş, Kılık kıyafet alımı hep ona göre olacak..
Bu süreçte maddi sıkıntıdan ötürü ben çocuğu hepten aklımdan çıkarmak zorunda kalacağım...
En güzel yaşlarımı böyle geçirdikten sonra da geriye pek bir şey kalmayacak.. ve dahası bütün bu sıkıntıları tapusu bile bizim üzerimize olmayan bir ev için çekeceğim!....