Evet geçen hafta amcası ve anne babası geldiler,kendisi yoktu.. okuluna gitmişti..
Ev aldınız mı dedim, yok dedi, oğlunuz aldık dedi dedim, babası pazarlıktan cayıldı dedi..
Amcası bu evliliğin oluru yok mu dedi bana, ben de ev alınmamışsa o zaman yeğenine söyle oturduğumuz evde oturulacaksa, maddi imkanlar müsait olana kadar, ve de evlilik terapistine birlikte gitmemizi kabul ederse bir defa daha deneyebiliriz, dedim.. kendisine bunları söyle, olumlu olumsuz bir an önce bana haber versin dedim..
3-5 gün geçti, yazdı..
bana gerçek bir eş olacaksan,Yanımda olacaksan devam edelim karar senin diye...
Ben de amcanla konuştum , asıl sen onlara tamam diyor musun dedim, ben kovulduğum evde durmam vs vs .. bir sürü zırva..
Baban beni o evden kovdu diyor..
Ben de madem bu sebeple boşanmayı seçtin, babam eşyanı al götür dedi hata mı etmiş dedim..
Madem babam seni kovdu, babamla seni görüştürmeyeyim bundna sonra, aynı ortamda bir araya getirmeyeceğim dedim, ona da yanaşmadı.. sırf benim vicdan azabı çekmem için dedi bunu ,baban beni kovdu diye.. ben de sırf onun kabul etmeyeceğini bile bile o ilerde yaşasın pişmanlık diye babamla görüşme bile dedim..
Yani son sözü yine ben o evde de oturmam,evlilik terapistine de gitmem oldu..
Ben de tamam dedim, bir an önce bu evi boşalt dedim..
Ev almamışlar yani, benim hiçbir çözüm Önerime yanaşmadı yine..
Böyle...
Celp te gelmiş zaten, annemlerde kalıyordum,alamadım da almama da gerek yokmuş, 3 Mayıs’ta gideceğim bitecek işte..
İyi sayılırım, annemin sağlık sorunu kafamı kurcalıyor. 19 nisanda kendi doktoru dönünce belli olacak, o parça çıkarılacak ama kötü olma ihtimali var %50 ..
Çok zor günlerden geçiyorum...