- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
İstediğini yaptım.. zaten benden bir daha isteyeceği hiçbir şey yok.. son olarak bu idi..Ben olsam “senin polis veya astsubay olman için bir adım atıp ileride başkalarının vebalini almak istemiyorum. Öfke kontrol terapisi görmeden bu işlerde çalışman ahlaki olarak doğru olmaz. Ben bu vebalin altına giremem. Sana o evrağı gönderirip sana kefil olmuş gibi olmak istemem. O evrağı gönderirsem, başvurduğun yerlere gidip “öfke kontrol problemi var” diye ifade vermem gerekir. Tüm iyi niyetinle söylüyorum ki bence önce tedavini ol, sonra başvur. Ben yandım, başkası yanmasın. Ama illa başvuracaksan boşandıktan sonra başvur, olay benden çıkmış olsun” yazardım.
Çok akıllı ya, muhtemelen iyi aile yaşantısı olanları tercih edeceklerini düşünüp boşanmadan başvurmak istiyor.
Bir de bu adam yüksek lisans yapacağım diye tutturmuştu.
Gönderdim evrağı..
Tek kelime yazmadan..
Susmak ta en büyük cevap aslında anlamayı bilene..
Ama gönderirken dilerim hayrını göremezsin diyerek gönderdim :)
Dava gününü bekliyorum.. ben ailemde kaldığım İçin mahkeme celbi kendi yaşadığımız eve gitmiş, orda olmadığım İçin alamadım, muhtarlığa bırakılacak diye not düşülmüş, kaydım annemlerin eski oturduğu semtte olduğu İçin taa p muhtarlığa gitmiş,sonra alan olmamış, geri adliyeye gitmiş felan
Bugün adliyeyi aradım, elimde tebligat yok, onun olması şart mı boşanma günü diye,şart değil o gün ve saatte burda olun tamam dediler..