Geldi Gelecek Meleğim:)

kedi_anasi_

En büyük fener ulenn:)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
462
16
643
39
Kocaeli
Kızlar nihayet sona çok ama çok az kaldı. Sancılarım çoğaldı Korku, sevinç, şaşkınlık hepsi mevcut:) Benim için dua edin olurmu sizleri seviyorum :1hug: Şeniz

canim melegine insallah hayirlisiyla kavusursun allah yardimcin olsun ,Ayy bende heycanlandim simdi nasil bu sancilar kizlar cokmu aciyorr kafamçokkarıştı

evet gelıo bebişimiz eger bebek bı aksılık yapıp erken gelmezse ogun doguma gırerken yanında olucam gularamın cnm benım bı avazda kurtarsın alalhım sneı.

mujuk

ayy canım benim yaa hadi az kaldı bak ne güzel kavuşcaksın meleğine.allahım bir avazda kurtarsın inşallah.hayırlı doğumlar olsun inşallah..

Kızlar nihayet sona çok ama çok az kaldı. Sancılarım çoğaldı Korku, sevinç, şaşkınlık hepsi mevcut:) Benim için dua edin olurmu sizleri seviyorum :1hug: Şeniz

Allah bir avazda kurtarsin canim..insallah en kisa zamanda aliriz guel haberlerinia.s.
eger normal dogum yapacaksan sana bir kac birsey yazmak istiyorum..oncelikle bu nefes egzersizleri cok onemli onlari ogren..ikincisi normal dogum sirasinda annelerin cogu ikinmaktan utandigi icin dogum gec gerceklesiyormus..bunun sebebide ikinirken idrar ve gaz kacirabilme olasiliginin olmasi..sakin utanipta ikinmamaya kalkma..dunyanin en normal seyi,doktorlar bu duruma o kadar alisik ki..sen ne kadar tedirgin olursan bebeginde o kadar rahatsiz olacaktir..annesi melegini urkutmeden dunya'ya getirirsin insallah.her bes dakikada bir iki saat boyunca sanci baslarsa bil ki doguracaksinyerimseniben

canim melegine insallah hayirlisiyla kavusursun allah yardimcin olsun ,Ayy bende heycanlandim simdi nasil bu sancilar kizlar cokmu aciyorr kafamçokkarıştı
kafan karismasin canim..zaten son'a yaklastigin da sen de isteyeceksin bir an once dogsun diye..sancilar adet sancisi gibi yalniz biraz daha yogun..Allah bir avazda kurtarir insallah.

Gülaracım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. Seninle ikimizinde bebeklerimizin doğum tarihi 1 ekimdi. Ama benim sezaryen olduğu için şu an kızım 7 günlük oldu. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım allah yardımcın olsun...bir avazda kurtarsın inşallah....

sırası gelen doguruyor hadi bakalım sırada sende alah sglıkla dogmasını nasip etsin bi ıkınmada cıkar inşalah sıkma kendini canım

inşallah saglıkla kucagına alırsın canım meleğini....dualarımız seninle olacak..kolay bir doğum olur inş..

allah kolaylık versin canım umarım dogumu cok kolay gecer ve bebegini saglıkla kucaklarsın.benim yerime öp annesi onu dogunca. o kadar masum ve savunmasızlarkı bakmaya,öpmeye bile kıyamayacaksın :)

Back
X